Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Chedjou sağbeke tandeme gokhan ve semıhı koysun
Madem chedjou dan vazgecmıyor
Ebouden her turlu ıyı oynar orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eklemek isterimki sayın modretor arkadaşımızda belirtmiş eğer juventus real Madrid chelsea gibi takımlarla oynuyorsak ve oynamayı planlıyorsak bir oyuncu balıkesirspor maçına göre değerlendirilmemeli.
Chedjou sağbeke tandeme gokhan ve semıhı koysun
chedjou medjou hic ugrasmaya gerek yok fark etmiyor zaten sürekli gol yiyoruz. en azindan bruma'yi oynatmak icin türk oyuncu koyalim oraya, ileride is yapariz en azindan
Adam vazgecmıyor umarım yanlışlıkla gıder chedjou
Terbiyesizlik yapmiyorum Mete.
Nasil yani?
ilk yarı berbat değil rezil oynadı ne anlatıyosun sen
Yabancı sinirina takilir bu formuyla yetersiz su an
Pozisyon itibariyle yetersiz
BU adam ilk geldiğinde daha güçlüydü daha çevikti daha istekliydi... Dün gibi aklımda ilk maçları omuzu yiyordu ama bir şekilde çevikliğiyle ayakta kalıyordu topu kesinlikle katırmıyordu ..Topu alınca inanılmaz özgüvenliydi sanki çoluk çocukla oynar gibi adam geçiyordu..Ne oldu bu adama anlamıyorum... Özgüveni kesinlikle kaybolmuş... Penaltı oluyor Bruma ben diye işaret ediyor arkadaş bırakın kullansın adama 10 milyon bayılmışısz o kdar kıyak olsun artık görmekten sıkıldığımız Emre Çolak o golü atsa ne atmasa ne .. İnanın son golü Bruma atınca sevinçten bağıracaktım bu adamın ihtiyacı özgüven..Bu da oynadıkça gol attıkça asist yaptıkça kazanılacak birşey..
Rakip zayıf olsa da Bruma her fırsatta belli ediyor kumaşının çok sağlam olduğunu...