#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou sağbeke tandeme gokhan ve semıhı koysun

Madem chedjou dan vazgecmıyor

Ebouden her turlu ıyı oynar orda

eklemek isterimki sayın modretor arkadaşımızda belirtmiş eğer juventus real Madrid chelsea gibi takımlarla oynuyorsak ve oynamayı planlıyorsak bir oyuncu balıkesirspor maçına göre değerlendirilmemeli.

brumanın potansiyel fazla.tabiki her maç oynamalı.real madrid maçında bütün herkesi çalımlayan babam değildi.

Chedjou sağbeke tandeme gokhan ve semıhı koysun

Madem chedjou dan vazgecmıyor

Ebouden her turlu ıyı oynar orda

chedjou medjou hic ugrasmaya gerek yok fark etmiyor zaten sürekli gol yiyoruz. en azindan bruma'yi oynatmak icin türk oyuncu koyalim oraya, ileride is yapariz en azindan

Helal Aslanım :encouragement:

1184965_428182033956914_1698840119_n.jpg

Süper oynadı bugün bu adama şans verildiğinde neler yapabileceğini gösterdi koy semihle zanı defansa oynat brumayı bu kadar basit bu çocuğun yedek kalma lüksü yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sistemsiz bir takımda gelişmesi ve verim vermesi imkansız.

Ben yeterli görmüyorum çok acemice davranıyor tek adam olması iyi olduğunu gostermez

Sonunda gol attı ya bu bence güven getirecektir kendine gol atayım diye panik davranıyordu :)

BU adam ilk geldiğinde daha güçlüydü daha çevikti daha istekliydi... Dün gibi aklımda ilk maçları omuzu yiyordu ama bir şekilde çevikliğiyle ayakta kalıyordu topu kesinlikle katırmıyordu ..Topu alınca inanılmaz özgüvenliydi sanki çoluk çocukla oynar gibi adam geçiyordu..Ne oldu bu adama anlamıyorum... Özgüveni kesinlikle kaybolmuş... Penaltı oluyor Bruma ben diye işaret ediyor arkadaş bırakın kullansın adama 10 milyon bayılmışısz o kdar kıyak olsun artık görmekten sıkıldığımız Emre Çolak o golü atsa ne atmasa ne .. İnanın son golü Bruma atınca sevinçten bağıracaktım bu adamın ihtiyacı özgüven..Bu da oynadıkça gol attıkça asist yaptıkça kazanılacak birşey..

Rakip zayıf olsa da Bruma her fırsatta belli ediyor kumaşının çok sağlam olduğunu...

BU adam ilk geldiğinde daha güçlüydü daha çevikti daha istekliydi... Dün gibi aklımda ilk maçları omuzu yiyordu ama bir şekilde çevikliğiyle ayakta kalıyordu topu kesinlikle katırmıyordu ..Topu alınca inanılmaz özgüvenliydi sanki çoluk çocukla oynar gibi adam geçiyordu..Ne oldu bu adama anlamıyorum... Özgüveni kesinlikle kaybolmuş... Penaltı oluyor Bruma ben diye işaret ediyor arkadaş bırakın kullansın adama 10 milyon bayılmışısz o kdar kıyak olsun artık görmekten sıkıldığımız Emre Çolak o golü atsa ne atmasa ne .. İnanın son golü Bruma atınca sevinçten bağıracaktım bu adamın ihtiyacı özgüven..Bu da oynadıkça gol attıkça asist yaptıkça kazanılacak birşey..

Rakip zayıf olsa da Bruma her fırsatta belli ediyor kumaşının çok sağlam olduğunu...

Gardas sen yedekte degil tribunde otur iki gun sonra solak miydim sag ayakmiydim diye dusunursun ..

Bu sikeci TFF resmen futbolcularimizi futboldan soguttu .. Tribune cikan adam efor sarf edermi ? Ben sahsen etmem zaten aksam TV basinda maca bakcan ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt