#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-5-2 oynamak istiyorsak Bruma nasil ilk 11e girecegini anlamiyorum.

Rüzgarin oglu sirf Kupa maçlari oynamak için buraya gelmedi...

ilk geldigi hafta cok heyecanlandirmisti bizi. insallah bir an once gelisirde verdigimiz paraya deger. yoksa ambrabattan daha buyuk kazik olacak.

19 yaşındaki bir oyuncuya elinizde patladı demek Türkiye deki futbol bilgisini ortaya koyuyor.İlk geldiğinde Portekiz gazetecileri bile zaten kısa vaade de Bruma dan birşey beklemeyin demişti.Bruma öyle veya böyle zaman içinde 11 oyuncusu olacaktır.Gelecekte bizim için çok önemli bir oyuncu olacak.

BcV67uaCUAEICl_.jpg

portekiz gazetesine yaptığı roportaja bakılırsa mancinin oynatmaması kendisini sevmediğinden değil yetiştiriyor adam seneye bomba gibi olacak inşallah

Habertürk'ye kiralanacak deniyor.Doğru olmamasını umuyorum.Mancini öyle bir hataya düşmemeli.

Sezon sonuna kadar Bremen, Hamburg, Stuttgart yada Berlin arasında bir takima kiralasak çok iyi geliştirir kendini Bundesligada.

EPL takımlarına kiralanırsa iyi olur, tepki gösteriyorsunuz ama burada oynasa bile kendisini geliştirmesi mümkün değil, mesela Arda iyi futbolcuydu ama Atletico'da daha farklı bir futbolcu oldu, kendisini geliştirdi.

Cl'de neredeyse butun maclarda oynatti Mancini,kiralik gidecegini sanmiyorum.

Oyle bir dusuncesi olsaydi cl'de zor maclarda 90 dakika oynatmazdi hoca .

Bence bu yasinda Hollanda ligine kiralanmali Ajax, Psv, Vitesse, Feyenoord gibi takimlarda cok is yapar.

Ve cok sey ogrenir. Ilk tercihim Bruma icin Ajax olurdu. Kendim icin de Feyenoorda gelmesini isterdim maclarina felan giderdim

Kiralanma olayına karşı çıkmam ama kiralanacaksa EPL'de bir takıma kiralanmasında fayda var

mancini pek tutmuyor heralde brumayi en iyisim kiralik olarak iyi bir lige gönderelim, yoksa sezon sonuna kadar ancak kupa maclarinda firsat bulur.

Yoğun maç programımız var.Mancini'nin Bruma'yı göndermek gibi bir hata yapacağını sanmıyorum.Ayrıca geride Dany,Chedjou,Eboue,Riera gibi oyuncularımız varken Bruma banko oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt