#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim diyor çapraz bağı koptu diye yav? Ben hiçbir yerde görmedim öyle birşey :confused:

adam daha 19 yaşında kariyeri biter falan diyen olmuş.30 yaşında olsaydı asıl o zaman kariyeri biterdi.

Umarım çapraz bağ değildir tabi ki.

Mancini ile ne alakası var topa saçma sapan girip kendisini sakatlamasaydı Bruma.

Mancini'ye kendini kanıtlamak için böyle yapıyor.

Mancini adamın sağ/sol açık oldugunu unutup hucum hariç bir tek stoper de oynatmadı.

O da defansif birşeyler yapmak adına boyle bir hata yaptı.

Ama bunu kendini Mancini'ye kanıtlamak için yaptıgını düsünüyorum.

Tabi boyle bir olaydan mancini sorumlu tutulamaz bu sacmalık olur.

Ulan mancınıyle ne alakası var sakatlıgının.Saçma sapan konusanlar var yine.Sanki forvete yakın oynatsa orada kopmayacak her sekilde olan bısey bu.Ki esneme buradaki durum.Çapraz bagı kopan adam tekrar oyuna fılan giremez.

adam daha 19 yaşında kariyeri biter falan diyen olmuş.30 yaşında olsaydı asıl o zaman kariyeri biterdi.

Umarım çapraz bağ değildir tabi ki.

Kariyer bitmesi falan değilde gelişimi iyice duraklar zaten adamın potansiyeline ulasmaması için elimizden gelen çabayı gosterdik.

Duygusal biri hem de cok calıskan biri oldugunu sanmıyorum boylesine bir sakatlıktan zor doner bence.

Çapraz bağ kopsa ayağa kalkamaz,bence esneme.

Kopmus arkadas iste sizde fazla optimist olmayin her konuda.

Sorumlusu Mancini, kim ne derse desin.

Çapraz bağı kopan adam ayağa kalkıp bikaç dk oyun oynamış öyle mi? Lol.

olum bir rahat durun. herife ne oldugu belli degil. siz herifi 6 ay sakatladiniz. üstüne gömeceksiniz herifi:D

defansif bilgisini oynayarak alması adına çok doğru bir mevkide oynatılıyor. topsuz oyunuda öğrenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt