#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok dertli bir sakatlık yaşıyor. Sporcu kariyerini tehdit eden sakatlıklardan biri malesef.

Hep kötü örnekler geliyor aklıma. Ama mutlaka iyi örnekler de vardır. Dilerim şans bundan sonra yanında olur.

Umarim ciddi birsey olmaz.

Adam bu takimin en iyi oyuncu olacak potansiyeli var.

Mancini geldiğinde takımın fiziği çok kötü demişti.Ve şu an görüyoruz ki 2 yıldır uykudan bekleyen bir şampiyonluğumuza engel olan sakatlık belası geri döndü.Şimdi bağ kopması ile ne alakası var demeyin kırık dışında her sakatlığın antrenmanlarla ilgisi vardır.EPL'nin fizik kalitesi en potansiyelli takımını çalıştırdılar, bence bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Tam anlamadım mesajını Burak. Takımda ki oyuncular fizik olarak Mancini'nin temposuna göre yetersiz mi demek istiyorsun?

Yazık oldu hem çok yazık...

Umarım çabuk atlatır sonuçta genç bir oyuncu.

valla ben ciddi ciddi ağladım.ve o gözyaşları sevinenlere ah olarak geri dönecek.bruma da çabuk iyileşecek aha buraya yazıyorum.

Haber kesinleşince daha çok üzüldüm ya, bir sürü hayal kuruyorduk Bruma ile ilgili...

Çok ağır, madden ve manen insanı çökertecek raddede bir sakatlık, tek tesellimiz Bruma'nın çok genç olması, gelecek için kötü düşünmeyelim; sapasağlam dönecek, as takım oyuncumuz olacak. :encouragement:

brumanın suratı çok asık...derhal en iyi doktorlara göndersinler,moralini de iyi tutsunlar.

Ruhuna El-Fatiha diyin de tam olsun yahu. Sakin olalım biraz.

ya herkes birisine giydirmek icin yarisa giriyor. Burda benim arkadasima oldu 16 yasinda, ve cocuk 3 Doktor gezdi (Almanyada yasiyoruz) ve 4 cü doktro ancak buldu yani yok Mancini suclu, yok doktorlar ne bicim filan demeyin görünmeyen bisey, herkesin süpermen gözü yok

Mertcan Karpınar yazdı: ↑

Çapraz bağı kopan adam ayağa kalkıp bikaç dk oyun oynamış öyle mi? Lol.

Bende onu çözemedim.

2011-2012 Kayserispor-Galatasaray maçı ve Yekta'nın sakatlığı ,

Yekta da maça devam etmişti sonradan ortaya çıktı !

bol bol dua edin ki çabuk ve güçlü dönsün.hatta hergün bu başlığa bi mesaj atabiliriz ..iyileşmesi adına bi dilek gibi..

Çok üzüldüm gerçekten. Umarım sakatlık dönemini iyi geçirir, yazın iyi bir hazırlık kampının ardından gelecek sezona bomba gibi geri dönüş yapar. İçimizi tek ferahlatan taraf ise daha gerçekten çok genç olması ve futbol oynayamadığı bu dönemi unutturacak zamana sahip olması.

Son olarak pragmatist olarak yaklaşacak olursam, eğer Bruma'nın Mayıs'a kadar hiçbir maçta oynama ihtimali yok ise sözleşmesi dondurulmalı ve derhal Hajrovic yabancı statüsünde de olsa oynatılmaya başlanmalıdır.

Zaman kaybetmeden sözleşmesini 6 aylığına dondurmak lazım. İyileşince bakarız duruma.

çok kötü oldu. 5 6 ay'ı telafi edebilir önemli olan tedavisinin tamamlanması tekrar edebilen bir sakatlık sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt