#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumaya destek olsalar bari diğer futbolcular ağlıyordur adam 19 yaşında dünya kupasını kaçırdı

Futbolda bunlar var beyler..

Kariyerinin başında Semih Kaya ne sakatlıklar geçirdi ama sakatlanarak bazen güçlü kalmayı öğreniyorsunuz..

Bruma'nın geleceğini düşünmek için bolca vakti olacak..

Güçlü olmadığı takdirde futbol oynayamayacağının farkına varır gibime geliyor..

Sonuçta Galatasaray camiası ve taraftarı olarak desteğimizi vereceğiz kendisine..

Bambaşka bir Bruma,yeni sezona hazır güçlü bir Bruma izlemek dileğiyle..

Geçmiş olsun.

Takımda tek fark yaratacak oyuncuyuda kaybettik.

Galatasarayda yaşanan sakatlıklardan artık gına geldi.

12 ml ye oyuncu alıyoruz hemde 19 yasında

Gelki saçma sapan bı zemınde sakatlanıyor hemde en agır sakatlığı

Bu klubü amatörce yönetenlere selamlar olsun

Ayni sakatligi Walcott'da gecirdi. Ameliyati iyi gecmis oda ancak seneye forma bulabilirmis.

Ayni sakatligi Walcott'da gecirdi. Ameliyati iyi gecmis oda ancak seneye forma bulabilirmis.

Dostum benim öncarpaz bağlarım koptu

Ben ılk zamanlar yürürsem Allah a dua ederım dıyordum

Şimdi depar atıyorum futbol mu aklıma bıle gelmiyor hastası olmama ragmen

O derece yıkıyor insanı

Hele o rehabılıtasyon dönemı acılar içindekı egzersızler yokmu

Bacagın balon gıbı ınıyor kopan bacağında kas namına bısey kalmıyor

Nisan 11 de amelıyat oldum

Hala devam edeıyorum ağırlık calısmaya kaslarımı guclendırmeye

Bu sakatlığı inancı moral motıvasyonu ust düzey tutan ve yılmadan calısan ınsanlar asar

Aklıma Ronaldo van basten geliyor bıde ılhan mansız

Bruma ya hep destek olalım hıssettırelım yanında olduğumuzu

Türkiye de tedavi olmasında nerde olursa olsun.Almanya en iyisi bu konuda.

geçmis olsun daha guçlu bir sekilde doner insallah . gelecek sezon çok ihtiyacimiz olacak bruma'ya

Futbolcu sakatlanabilir. Orada kendini çok zorlamış olmalı. Dünyada çok futbolcu var ciddi sakatlık yaşayan, yapacak bir şey yok.

Çok iyi çalışsın, iyi bir şekilde döndün. Çok geçmiş olsun. Fazla da ona buna sallamaya gerek yok.

s34igqgp.png

Yuuuuh,bacaklarina bakin beyler,bu ne ? cok cok zayif...sakatlaniyorsun tabi ki...:eek:

Brumanin sakatlandiktan döndükten sonra tüm yaz her gün calismali bu fizikle olmaz zaten

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslinda bakarsaniz iyi oldu bence, bruma bu sakatligi degerlendirmeli ve acilen fizik yapmali. maadem oynamicak bir süre bol bol yemeli ve Fitness calismali.

Ramiresde inanilmaz zayifti Adam simdi hayvan gibi :D

Özel bir beslenme programına tabi tutulmalıydı Neymar bile Barcelona tarafınca çok zayıf bulundu ve kilo alması için bir beslenme programı uygulandı. Eminim bizimkiler bu konulara filan hiç girmemişlerdir. Zaten altyapıdan çıkan oyuncularımızın fiziklerinden belli oluyor bu.

Eğitim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt