Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
Satın alma opsiyonuyla gitmiş.Kuşlar ve antiAysalcılar için bulunmaz fırsat ortalığı karıştırmak için
yalan
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satın alma opsiyonuyla gitmiş.Kuşlar ve antiAysalcılar için bulunmaz fırsat ortalığı karıştırmak için
Satın alma opsiyonu ile kiralanmış olursa ne problem oluyor? Herkes şaşırıyor duyunca ama problemin ne olduğunu anlamadım gerçekten.
Bizim Meloya yaptigimiz gibi oluyor . Anlasilan miktar atiyorum 5 m euro ise kiralayan takim sene sonu 5 m euroyu verip oyuncuya sozlesme imzalatabiliyor . Ama antep hayatta opsiyon parasi bulamaz o ayri :d
Satın alma opsiyonu ile kiralanmış olursa ne problem oluyor? Herkes şaşırıyor duyunca ama problemin ne olduğunu anlamadım gerçekten.
Bunda önemli olan varsa eğer böyle bir opsiyon fiyat önemli 10 milyon falan değildir tahminim yoksa bir bakmışsın hülle yoluyla alıverirler adamı elimizden avrupadaki klupler. Antep i bir takım ikna edip anlaşırsa alır 10 satar 11 e tarzı ama kasasından hiç para çıkarmaz 1 milyon kara geçer. Yani antep bu paraları veremez diye bakmamak lazım Tahminim böyle bir hata yapmayız. Zaten şu anki haberler öyle bir şeyin olmadığını söylüyor
Tamam işte bir sorun yok yani, satın alma opsiyonu 20 milyon koydularsa ne diye panik yapıyor ki millet20'yi geçtim 10 bile olsa veremez Antep.
ben orda değilim, oynamayacak bir adam için niye satın alma opsiyonu koyma gereği duyulur ona şaşırdım açıkcası yoksa antep zaten brumayı alamaz
Bizle imzalarken de serbest kalma maddesi koydurmuştu, belki sözleşmesinde şart vardır kiralık gönderilirse serbest kalma maddesi koyulacaktır tarzında.
Tam 13m yapsinlar. Verip alirlarsada uzulmemBruma zaten imza atmazda onlara neyse
![]()
Kızılın açıklaması öyle.
Ben dinledim, öyle bir açıklama duymadım. Başını dinlemedim ama sanmıyorum.
Kızıl, "Dany'yi sezon sonuna kadar kiraladık, Armindo Bruma'yı da satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiraladık. Bruma'nın tedavisi sürüyor, iyileşmesi durumunda Gaziantep'e gelecek" dedi. kaynak ligtv
Her neyse, sonuçta biz dönecek, farkeden bir şey yok.![]()