#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 prof maca cikmis cocugu almak yanlis ewt

bana kalsa o parayi ver kendini kanitlamis topcuya

LAKIN

alan adam coktan tffnin yolunu tuttu

yeni adam da 3 ay oynatti sonra cocuk sakatlandi

catacak insan yok ortada

var

takimin sagi solu delikken gidip oynatip oynatamayacagin belli olmayan cocuga 10 milyon vermek buyuk hata

bir an kendilerini buyuk takim sandilar heralde boyle yatirimlar yaparak:)

tam bir gormemislik baskanindan teknik direktorune

kime neyi ispat ettiler acep:)

kamera sakasi olsa gerek:)

iki kere kontrol ettim ayni insanmi yazmis diye:)

Kardes Bruma sut cekemiyor demissin, lakin yanlis demissin. Bruma iki ayagi ile de sut cekebilen bir oyuncu... Antalyaspor karsisinda sol ayak ile bir sut cekti, sanarsin ki adam solak. Yasi genc, kaleninin önünde fazla heyecan yapti, ama bu cocukta kumas saglam. Sakatlik ve Mancini bozmaz ise, bu cocuk gol rekorlari kirar bu ligte. Niye ? Cünkü cok rahat pozisyon buluyor.

yav cacik olmaz demiyoruzki yatirim yapacak takimin stoperi yok diyoruz

banane gelisecrkse gelissin

yedek klubesinde gelisebiliyosa en buyuk bruma fan i ben olurum

Böyle çalim atan oyuncu varmi takimda?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=imhNDzlg48U[/media]

Bruma'nın sakat olduğunu bile bile "KATKI YAPMADI" diyen kuşlar Angut.comdan mı 100numara dan mı geldiniz?

bilmem ben tek forvet oynayalim diyip bruma gibi comezleri kanat yapalim diyenlerden degilim

baska kapiya pls

bu takim mecburen cift forvet oynar kanat manat olmaz su durumda

iki tane gol beceriside olan muthis kanatlarimiz olana kadarda cift forvete devam etmek zorundayiz

tek forvet oynayalim diyipte aciklara kalenin nerede oldugunu bilmeyen gencolar koyacak kadar curling ustadi degilim

Bruma 8 kişilik yabancı kontenjanda kesinlikle olması gerek. Bruma'yı kiraya verip Amrabat, Hajroviç ve Ontivero mu kalsın.

Sneijder önünde çift forvet iflas etti. Deplasmanda maç kazanamıyorsun işte.

Adam kilitliyor Sneijder'ı tamam. Adam eksilten kanat var elinde, Telles fena değil, hala Burak'ın yanına Elmander bul, yok efendim Selçuk geride Burak'tan dönenleri toplasın. Ya Sneijder'a oynayacaksın ya da Burak'a. Organize olamıyorsun işte. Daha hala öne 3 kişi koyup top şişirme derdindeyiz. Bırakalım bu işleri. Burak bu kulübe küllün zarardır bundan sonra. Yedek beklemez, yüz küsür faul yapar, bir o kadar ofsayt, top yapamaz...

Burak'ın sistemi belli.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma bizde faydalı olamayacak. Bunda türk futbolunun etkisi,Mancini, takımdaki gruplaşma, sakatlığı ve kendini geliştirememesi gibi bir sürü etken olacak. Şimdi beni eleştirip Bruma çok büyük yetenek vs. diyenler olacaktır. Ama sonuçta ben haklı çıkcam. Sessiz sedasız gidecektir. Polemiğe gerek yok. Zaman içinde haklı olup olmadığımız ortaya çıkar.

nah haklı çıkarsın!kuşa bak ya..bitane olumlu yorumu yok bizle ilgili..ulan senle neyin polemiğine girek kuş,bütün mesajlarını raporladım.cemel demircan gibi seni de attırcam forumdan.

Mancini'nin gitmesine en çok Bruma adına sevindim. Saçmasapan sistemlerin, saçmasapan yerlerinde deniyordu adamı. Neymiş defansa daha fazla katkı sağlamalıymış. Her oyuncu defansa katkı sağlayacak diye bir şey yok. Bazı oyuncuları ister stoperde oynat, defansif yönleri zayıfsa onu geliştiremez. Yani uzun lafın kısası, Lucescu gelirse işte o zaman gerçek Bruma'yı izleyeceğiz.

Bruma'yi wingback, Sneijder ve Burak'i kanat oyuncusu yapmak istiyordu Mancini, kendisi bile bilmiyordu ne yaptigini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt