#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defans oynatilma isinin cevabini vermistim lutfen tekrarlatma hele msjin ilk satirinda cvbi dururken

bacak konusu da beni ilgilendirmez bruma dusunsun bacaklarini. ama bruma defans yapmasin cunku ronaldo yapmiyor demek beni gulmeye sevk etmenin otesine gecemez

Defans yapmasina katiliyorum da çocugu defansi mevkiide oynatmak saçma geldi bana.

Sanki Ronaldo'yu veya Ribery'i wingback oynatmak gibi.

Mesela Juventus wingbacklarla oynuyor, ama çogu winger degil full back (Liechtsteiner, Asamoah)

Brumanın bacaklarınamı bakıyosum şükrü xd

renktas bunlari paylasti bir kaç sayfa önce onun için dedim.

Brumainn fizigi'ye bakin,

bruma-457.jpg

Bruma_GALATASARAY_%281%29.JPG

12 Yasinda cocuk gibi, Depay'e bakin o 1 yil icinde iyi fizigini iyi geliştirdi...Bu sene zaten oynamaz, yedekte kalir bence. Premier League'e gitsin, Deulofeu gibi,Bruma icin iyi olur.

O zaman Barca,Bayern,Dortmund,Chelsea hepsi futbol fakiri dimi, ah allahim böyle adamlara yardim et.

Deulofeu ve Depay,ikisi Bruma ile ayni yasta.

Bruma isterse, 1 Yil icinde böyle bir Fizigi'e sahip olacak.

He her maç sol açıkta oynadı. Adam ya 3-5-2'nin ya 4-3-3 ün sağında ya da tribündeydi. Adam iki maç oynadı tahammül edemediniz. Kendini burada geliştirsin, hocası Sneijder olsun ne var? Burak'lı 4-3-1-2 ile ancak şike kontenjanından gidersin avrupa'ya.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye liglerinde gördüğüm en iyi genç oyuncu gerçek anlamda bir wonderkid. Fatih Terim'in kariyerinin en iyi transferidir bizzat istediği için. Yaşıtlarının zaten çok önünde. Çok hızlı bacak açma mesafesi fazla olduğu için kolay adam eksiltiyor. Bunları yaparken de olgun bir oyun sergiliyor kontra oyuncusu gibi değil büyük takım oyuncusu gibi. Gelişmeye çok açık durumda. Bu özellikleri Bruma'yı süper yıldız adayı yapar.

brumaya güçsüz diyen bidaha maç falan izlemesin

ya da açsın bjk maçını izlesinler

mesela drogbaya attırdığı gol

Douglas Costa.

costa_douglascosta.jpg
1248083105_1.jpg

(19) (Shaktara gelmeden önce)

Douglas_costa.jpg
Douglas_Costa2013.jpg

(23)

4 Yil icinde fizigini gayet iyi gelirstirdi. Shaktar zaten cok profesyonel calisiyor,ve her oyuncuya özel bir fitnes plani veriyor...

Bernard de 2-3 YIl icinde böyle olacak....

Bruma de en az böyle bir fizigiye sahip olmali, olacak da insallah..

Lucescu bunu solda kullanır.Dogruyu yapar.Müthis katkı alır.

Adam potansiyelinin farkında ve kıymetini de biliyor iyi çalıştığına eminim seneye uçar

Emre önrek alsin Bruma'dan. Yillardir "Fizigni gelistir" diyoruz Emreye ama hic bir sey yapmiyor herif. Kendini Türk Götze saniyor, gecen gün de bir Röportaj'de artik Avrupa'da oynamak istiyorum falan dedi, böyle bir aciklamaya sadece gülerim.

Lucescu bunu yıldız yapacak, sonra da 30a falan satacak.

Emre önrek alsin Bruma'dan. Yillardir "Fizigni gelistir" diyoruz Emreye ama hic bir sey yapmiyor herif. Kendini Türk Götze saniyor, gecen gün de bir Röportaj'de artik Avrupa'da oynamak istiyorum falan dedi, böyle bir aciklamaya sadece gülerim.

Ahahhaha onun neyine be Avrupa daha ayakta duramıyor kim ne yapsın onu

Bruma ve bizim şansımız Lucescu gelirse Avrupa bu genç oyuncularımıza bakcak adam futbolcu ihracatcısı alan memnun tonla para vermeye alışkın. Bide bu boyutu var işin

tapa

“Pek çok kişi genç futbolcuların kulüplerinden ayrılmadan önce iyice gelişmelerini, sonra yuvadan uçmaları gerektiğini söyler. Ancak bu gençler plaj futbolunda ne kadar daha ölebilirler ki? Benim karşıma da Galatasaray bir fırsat olarak çıktı ve değerlendirdim. Ancak giderken Sporting’in zarar görmemesini de sağladım. Hem benim için hem de kulüp için kazançlı bir transfere imza attım”

ne diyon brumholf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt