Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shooting ve flair çalışması lazım bu çocuğun. Yabancı sınırı 6 olsaydı Luce bunu banko adapte ederdi ama 5 kişinin içine düzenli olarak girebilir mi onu kestirmek zor.
Emre önrek alsin Bruma'dan. Yillardir "Fizigni gelistir" diyoruz Emreye ama hic bir sey yapmiyor herif. Kendini Türk Götze saniyor, gecen gün de bir Röportaj'de artik Avrupa'da oynamak istiyorum falan dedi, böyle bir aciklamaya sadece gülerim.
Tanistirayim... Dünya´nin sayili yildizlarindan Iniesta...
![]()
![]()
Hey oyuncuda rambo gibi fizik olacak diye bir kayde yok. Futbol´da fizik önemli, ama fizik oyuncunun özelliklerine uymasi lazim.
Emre zaten gitti gelistirdi kendini cocuk yeterince. Fazlasi 1.65 boyu olan bir oyuncu icin fazla...Adam ilk sezon iyi oynadi Fatih Hoca ile sonra yedeklere düstü, Mancini ise onun yerine Ceyhun´u yeri gelince Umut´u kanatlarda oynatti...
Emre oynamasi lazim, yoksa gelisemez. Isterse Coleman gibi kas yapsin.
![]()
Iniesta fizik eksiğini aklıyla kapatıyor ama Emre'de bu yok. Fakat ana fikrine katılıyorum, fizik her oyuncu için gerekli değil. Iniesta harici bi örnek verecek olursak da Oscar'i unutmamalıyız.
N5
Emre´nin akli var, keza kullanmakta bazen zorluk yasiyor. Emre patlama yapar mi bilemem, ama düzenli bir sekilde oynamadigi sürece yapamayacagi kesin. Hazir yabanci siniri varken umarim Luce gelince Emre´yi daha sik görürüz. Emre Colak ile güzel futbol izleyebilirsin, ve bu konuda kendisi ender yerlilerden. Emre Colak ile Bruma´dan Türkiye kupasinda bazi cok sahane kombinasyonlar hatirliyorum. As takimizda göremedik onlari gecen sezon.
Flair nasıl çalışılıyormuş? İlk defa duyuyorum.
To me I've always thought of flair as the players natural ability/tendency to do the unexpected and that is something that can't be trained.
Flair sounds as some kind of innate ability, since the player was born, to play football. Tricks, flicks can be trained and have more to do with technique.
The way I undertsand Flair it can be trained.
When I train I spend a fair amount of time doing flicks, tricks and the unusual. I am getting better at this - i.e. my back heel flicks are getting more and more accurate. My control of the ball is becoming more advanced and I try things which other players don't. I see this as me improving my flair. My creativity isn't really increasing but flair is.
Also, agreed with JuanSuarez - technique and flair are closely linked.
High flair with no technique - shocker
Low flair with high technique - Steven Gerrard
High flair with high technique - Lionel Messi
iyi topcu olsa dunya kupasinda olur
iyi topcu olsa dunya kupasinda olur
Emre önrek alsin Bruma'dan. Yillardir "Fizigni gelistir" diyoruz Emreye ama hic bir sey yapmiyor herif. Kendini Türk Götze saniyor, gecen gün de bir Röportaj'de artik Avrupa'da oynamak istiyorum falan dedi, böyle bir aciklamaya sadece gülerim.
Flair çalıştırılabilir mi tartışması sürüp gide dursun. Hamurunda olmadıktan sonra sıfırdan alıp Ronaldo yaratmak mümkün değil, biliyorum. Flair dediğimiz şey aslında Allah vergisi mental bir attribute. Zatın psikolojik eğilimleriyle de alakalı. Bruma'ya dair düşüncemi daha precise izah etmem gerekirse, en azından gelişiminin bir parçası olarak adam eksiltme anlamında dağarcığına bir şeyler katması gerektiğini düşünüyorum. Sıradan bir winger olmamak için topu yanından vurup depara kalkmaktan daha fazlasını yapabilmeli. Günümüz futbolunda winger dediğimiz arkadaşların hafiften playmaker özelliklerinin olması onları bir adım öne taşıyor. Bruma eğer ciddi bir kariyerinin olmasını istiyorsa üzerine eğilmesi gereken hususlardan birisi bu. Bunun haricinde finishing ve strength aklıma ilk gelenler. Decisions ve composure gelişimi gösterebilmesi için sanırım maç tecrübesine ve yardımcı hoca / oyuncu mentörlüğüne ihtiyacı olacaktır. Bruma'nın daha iyi bir noktaya gelmesi çalışacağı teknik adamlarla da çok yakından ilgili.
Iniesta fizik eksiğini aklıyla kapatıyor ama Emre'de bu yok. Fakat ana fikrine katılıyorum, fizik her oyuncu için gerekli değil. Iniesta harici bi örnek verecek olursak da Oscar'i unutmamalıyız.
N5
İneasta fizik açığını aklıyla değil kıvraklığı ile kapatıyor.Adamla omuz omza mücadeleye kimse giremiyor sıyrılıp gidiyor aynı Bruma gibi.Eğer Bruma omuz filan yaparsa tüm espirisi gider sıradanlaşır.
Fizik yapmak bir sporcu için hiç ama hiç mesele değil.Futbolda hız çeviklik esneklik çok daha önemli.
Emre de kıvrak ama kivrakligini kullanacak zekası yok.
N5