#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://s1.directupload.net/images/140721/5c52kzox.swf

BtGpaF3CIAAIdlq.png

Sakatlıktan yeni çıktı farkındayım. Ama şu 55'ten 63 kiloya çıktı yorumlarından sonra oyunda ki hali moralimi bozdu. İlk izlediğimde ki hız ve kıvraklık yok gibi.

Daha temkinli olmaya çalışıyordur . Çapraz bağları gibi çok kötü bir yerden sakatlık geçirdi . Tam olarak iyileşmedi zaten . Olası aynı sakatlıkta kariyeri tamamen bitebilir . Biraz sabır lazım . Ama bana kalırsa Premier League'ye gönderirdim . Hala pozisyon almada çok ciddi sıkıntıları var . Bütün takımlar böyle açık alan vermeyecek . Kapalı alanlarda hala bir soru işareti var .

Vücut yapması iyi olmuş daha dengeli bir görüntüsü var.Telles ve Bruma ikisi çok can yakar.İyi bir kondisyonla Bruma uçar.

Bruma ile aydın yılmazı kıyaslamak at ile eşeği kıyaslamak gibi bir şey olsa gerek. Görüyorum da sırf yorum olsun diye yazıyorlar yada çok fazla fm oynuyor bazı arkadaşlar aydın yılmazda galiba o oyunlarda çok efsane olmus bir aralar temur altunhan diye bir adam vardı leblebi gibi gol atardı

Evet ya, ahahahahahaha hatırladım yemin ederim..Ulan bir senedir ben bu TEMUR adını nerden duydum acaba diye düşünüp duruyordum, timur değil de temur hımm güzelmiş diye aklımda kalmış ama nerden kaldı diye kurcala kurcala bi sonuca varamadım renkdaş..

Hay Allah razı olsun senden :)

Dipnot: Önemi harbiyesi şurdan geliyo, oğlumun adını Temur koydum ben :D Temur Alperen Küçük :D

İki ay icinde kıvama gelir, tabi iyi bir mental desteğe ihtiyacı var. Bir daha sakatlanırmıyım diye başlarda korkak oynayacaktır, tekrar özgüveninin kazandırılması gerekiyor.

#11 yakışmış Aslan'a :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Evet ya, ahahahahahaha hatırladım yemin ederim..Ulan bir senedir ben bu TEMUR adını nerden duydum acaba diye düşünüp duruyordum, timur değil de temur hımm güzelmiş diye aklımda kalmış ama nerden kaldı diye kurcala kurcala bi sonuca varamadım renkdaş..

Hay Allah razı olsun senden :)

Dipnot: Önemi harbiyesi şurdan geliyo, oğlumun adını Temur koydum ben :D Temur Alperen Küçük :D

Vay be o da inşallah bir fm efsanesi olmaz futbola hizmet eden iyi oyunculardan olur.Senden de Allah razı olsun ne güzel işte kafanı kurcalayan basit birşeyden kurtulmuşsun ne mutlu

Ben Bruma'yı geleceğin Robben'i olarak görüyorum. İşler Bruma'nın lehine giderse, Robben'den fazlası da olabilir. Bruma bire birde birçok rakibi komik duruma düşürebilecek bir oyuncu. Şimdi bekleyip, Prandelli'nin dediği gibi sabırlı olmalı ve gelişim sürecini hep beraber izlemeli diye düşünüyorum.

muslera acayip sarıldı ve şakalaştı brumayla

aralarında bi bağ var

arkasında fatih terim gibi bir hoca olmayacak artık. ne yapar bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt