#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah nazarlardan saklasın eğer dünkü maç gibi oynarsa rakiplerin çok canını yakacak.Direkten dönen şutu gol olsaydı kendisi açısından moral olacaktı ama sağlık olsun.Kendisi oyundan çıktıktan sonra topu ileriye taşıyamadık.Takımımız için ne kadar önemli futbolcu olduğunu buradan anlayabiliriz.Ayrıca Sneijder dönünce ve Olcan da hazır olunca performansını katlayacaktır.

Ünal Aysal takımı soyuyor!!!

Ha pardon rengildaşlar yanlış konu..

bu çocuk spor toto leş liginin transfer rekorunu kırarak bizi üzerek ayrılacak gibi 2 seneye

bruma umarım yeni okan buruk olur okan ayağı kırıldığında ben ağlamıştım herkes futbol hayatı bitti demişti ama o efsaneler arasına girdi ancak bunun için azim hırs çok çalışma ve disiplin şart brumada henüz bu ışığı göremedim ama kesin yorum yapmak için daha çok erken

Çöp....

(Birisi ilk kötü oynadığı maçta yazacaktı, ben yazayım da hevesi kursağında kalsın...)

gol pozisyonundan önce heyecan felan yok adamda güzelce işini yapıyor

ama gol pozisyonuna girince ayakları titriyo birden beyin fonksiyonları sıfırlanıyor gibi geliyor bana

Kara aslanım benim. 11 numarayı da almış maşaallah bu seneki çileğimdir benim. ALLAH ım nazarlardan korusun sakatlıklardan korusun çok şeyler bekliyoruz ondan.

Bruma çok iyi ama geldiğinden beri dikkatimi çeken ayağındaki topu çok tutuyor çevre kontrolü zayıf bu özelliği bana göre fiziğinden daha önemli sürekli adam geçme derdinde topu aldığında hiç tekte oynadığını nerdeyse görmedim özellikle kupa maçındaki bir maçta 6-7 kişiyi geçmişti ama boştaki oyuncuyu görse gol olacakken kendi atmaya kalktı ve pozisyon öldü umarım prandelli buna çözüm bulur

gol pozisyonundan önce heyecan felan yok adamda güzelce işini yapıyor

ama gol pozisyonuna girince ayakları titriyo birden beyin fonksiyonları sıfırlanıyor gibi geliyor bana

Biraz atsin alistikca heyecan falan kalmaz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ribery de böyleydi. sağdan akıyordu soldan akıyordu ama bi türlü golü bulamıyordu.

ancak gün geldi besteleri gerçeğe, gerçekleri efsaneye çevirdi.

yine bir fener kupa finalinde (super kupa maçında) kendiside yapar numarasını elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt