#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala 1-2 kilo eksiği var koşarken bacakları kopacak hissine kapılıyorum.

Bir tek bir pozisyonda topu ayağına doladı orada kızdım.

Ama onun dışında gayet iyi maç çıkardı.

Ara sıra X'e basmayı'da öğrenirse olacak bu iş. :D

Adımlaması hala sıkıntılı çalım basarken ama gelişme kaydetmiş, çünkü fiziği güçlenmiş. 1-2 çalım seti daha geliştirirse olur bu çocuk.

R2 yi iyi kullanırsa iş yapar

BwjGgmEIQAEb5EV.jpg:large

1 mac 0 gol 1 assist

simdilik okay. ama daha fazlasi ilk mactan itibariyle olabilirdi

her mac 10 gol 10 asist yapmali yoksa gitsin

Kendine güveni yükseldikce daha da etkili olacaktir. Hala cok eksigi var.

1. Klasik olacak, ama gercekten güclenmeli.

2. Ataklari sonuca vardiracak kalite ve özgüvene erismeli.

Onun disinda zaten herseyinden memnunuz Bruma´nin. Defansif anlamda da calisiyor cünkü.

Kosuyor, mocadele ediyor, top kapmaya calisiyor vs.

Zaten saydigim eksiklerini giderirse, cok farkli seviyede bir yildiz olacak. Di Maria, Reus vs. gibi.

O potansiyel Bruma´da kesinlikle var. Ama cok gec olmadan bunlari basarmali.

Bundan sonra kimse yok büyük kulübüz diye mavra anlatmasın menajerin açıklamarına bak ya ! sanki pazar malı satıyor nereye satıyorsunuz arkadaşım ? niye satıyorsunuz bu adamı ? sanki çemişkezek spor galatasaray everton istemiş monaco istemişmiş biz bu oyuncuyu satmak için değil büyük takım olmak için aldık desenize ! bu ne angutluktur

18 milyona bizim Yasin'i veririz anca.

30a cikacak daha iki uc sene icinde . daha dursun menajeri

o cümleyi sevmedim

Bu sezon fena kamp geçirmedi iyi toparladı maç kondisyonu ve form grafiği arttığı takdirde eğer ki as takımda sürekli şans bulursa ;

Sezon sonu bile 25-30 olabilir , iki üç sene içerisinde çok daha yukarılarda olacağını düşünüyorum kendisinin değerinin.

galatasaray porto gibi olsun diyenlere gülüyorum ! galatasaray porto gibi olmasına ihtiyacı yok galatasaray taraftarıyla 20 porto eder sadece doğru dürüst yönetilmiyor türk kulüpleri tarihsel bağlarımız olan ülkelere biz değilde madrid barcelona taraftar topluyor bu öz güvensizlik bu yönetici basiretsizliğine pes !

potansiyeli çok yüksek bir takım galatasaray lakin hırsızlar yolsuzlar basiretsiz ahmaklar yüzünden türk futbolu bir halta benzemiyor ! fransızlar ESKİ SÖMÜRGELERİNE DAHİ YABANCI kısıtlamasına dahil etmiyor nedenini merak edecek kimse yokmu ? ÜĞÜR MELEKE DOĞRU SÖYLÜYOR TÜRK FUTBOLU bu ahmakl hırsız yolsuz yöneticilere bırakılmayacak kadar değerli ! ülke olarak bu işe el atılmalı yetti artık bu rezalet !

galatasaray porto gibi olsun diyenlere gülüyorum ! galatasaray porto gibi olmasına ihtiyacı yok galatasaray taraftarıyla 20 porto eder sadece doğru dürüst yönetilmiyor türk kulüpleri tarihsel bağlarımız olan ülkelere biz değilde madrid barcelona taraftar topluyor bu öz güvensizlik bu yönetici basiretsizliğine pes !

potansiyeli çok yüksek bir takım galatasaray lakin hırsızlar yolsuzlar basiretsiz ahmaklar yüzünden türk futbolu bir halta benzemiyor ! fransızlar ESKİ SÖMÜRGELERİNE DAHİ YABANCI kısıtlamasına dahil etmiyor nedenini merak edecek kimse yokmu ? ÜĞÜR MELEKE DOĞRU SÖYLÜYOR TÜRK FUTBOLU bu ahmakl hırsız yolsuz yöneticilere bırakılmayacak kadar değerli ! ülke olarak bu işe el atılmalı yetti artık bu rezalet !

Krdsm cok haklisin ama biraz sakin sonra haksiz duruma dusuceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt