#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma da artik CL de oynayamayacak :(

belki bu sezon sampiyon olursak seneye de oynar ama ondan sonrasi hayal, 2016-17 sezonunda artik on eleme ile CL e katilmamiz lazim olacak.
Hiç bir türk takımı (biz dahil) ön elemeyi öyle kolay kolay geçemez. Yıllarca Avrupa liginde sürünürüz artık.

I am the one who knocks!

Genç Futbolcumuz Armindo Tue Na Bangna Bruma,Bugün 20 Yaşına Girdi. İyi ki Doğdun Bruma !

10645123_885291204849698_3844261840747513610_n.png

senin zamanın koçum,hoca da gidiyo.güzel olsun artık herşey senin için..

geldiğinde 18 yaşındaydı şimdi 20 yaşında

elimizde büyüdü kerata

Gerçekten elimizdeki en iyi oyunculardan birini kullanmıyoruz. Bruma geldiginden beri üç maç üst üste 90 dakika oynatılmadı. Ondan sonra gelişım bekliyorlar. Bu genç oynaya oynaya açılacak. Ben şahsen bizim takımda sadece, Bruma nın ayagına top gelince heycanlanıyorum.Çünkü bu takımda en kolay çalım atan oyuncudur. Gercekten yazık oluyor Bruma ya. Takımda o kadar vasat ve formsuz oyuncular her maç sahada, Bruma kadroya bile alınmıyor. Inşallah yeni gelecek hoca artık şanş verir buna.

Son düzenleme:
Mesela ben Dzemaili denilen gereksizi almazdım. Pandevi almazdım. Oynatırdım bu çocuğu şöyle 5-10 maç 90 dakika. Başakşehir derbisinde oynar inşallah.

Gerçekten hızlı ve kompakt bir takım oluşturmalı yeni gelecek hoca ve bu takımın içinde bence ;

Tarık , Alex Telles , Felipe Melo , Olcan , Sneijder ve Bruma kesinlikle olmalı.

Bruma ve menajeri buraya gelmeyi nasıl kabul ettiler hala anlamıyorum.
Kariyerini bitirdi resmen buraya gelerek.
2 senedir bir takımda kiralık olarak forma giyseydi şuan baya gelişmiş bir oyuncu olurdu.
Ama bizde bildiklerini de unuttu özgüveni gitti.

Bruma ve menajeri buraya gelmeyi nasıl kabul ettiler hala anlamıyorum.
Kariyerini bitirdi resmen buraya gelerek.
2 senedir bir takımda kiralık olarak forma giyseydi şuan baya gelişmiş bir oyuncu olurdu.
Ama bizde bildiklerini de unuttu özgüveni gitti.

O zamanki sartlar bize gelmesini gerektirdi yoksa gelmezdi.Kulubuyle davalik oldugu icin Galatasaraya geldi

İyi ki Doğdun Bruma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt