#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre, melo, sneijder, bruma, telles veya olcan.

Orta sahads bu besli ile oynarsak, göze hos gelen futbol oynamamiz garanti gibi. Hepside topa hakim. Cok net üstünlük kurariz rakiblere, ama bunu bi türlü kimse yapmiyor. Kafayi yedirtecekler.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Gözümüzün önünde yok oluyor garibim.

Brumam bugünkü maçta pek bir şey yapamadın sana ne oldu Brumam.Prandelli çocuğu sırtından bıçaklıyor oynamaya oynamaya özgüvenini kaybetmiş.

3 haftadır oynamıyo,üstelik skor 2-0ken oyuna giriyo,dahası.. hava ve zemin.başka bişey demeye gerek yok.

Fatih terim çok üstüne düşüyordu bunun dönse banko oynatır şuan bazı hocalar yok şunu yapamıyor yok şurası eksik yok geriye gelmiyor bilmem ne

Adam'i 2-0 yenilirken, kaç hafta sonra oyuna sokuyorsun.

Ondan sonra da Bruma'yi elestiren var.

yaziklar olsun

Şu adamı kullanacak adam getirin artık.Yazıklar olsun ya.10 küsür milyon avro verip büyük beklentiler içinde olduğumuz adamı bitirdik 2 senede.Çocuğun özgüveni yok olmuş.Sağolsun önce Mancini sonra Prandelli bitirdiler çocuğu.Düz izlerken üzüldüm.Yazık günah.

Ciddi özgüven kaybı var. Paslarını geliştiremedi gitti. 3 maç üst üste oynadığını hatırlamıyorum.

Ciddi özgüven kaybı var. Paslarını geliştiremedi gitti. 3 maç üst üste oynadığını hatırlamıyorum.
Normal. Sana da böyle davranılsa senin de özgüven kaybın olur.

Takımın ışık veren nadir topçularındansın ama ne hikmetse hiç şans bulamıyorsun.

Ve senin yerine oynayan herifler huzur evi kıvamına gelmiş kişilikler.

Ben olsam depresyona girerdim herhalde, çocuk ne yapsa yaranamıyor. Yazın kamp döneminde hep Bruma çok çalışıyor diye haberler vardı hepimiz ne kadar unutluyduk artık nihayet oynayacak diye ama halimize bak şimdi ..

I am the one who knocks!

Normal. Sana da böyle davranılsa senin de özgüven kaybın olur.

Takımın ışık veren nadir topçularındansın ama ne hikmetse hiç şans bulamıyorsun.

Ve senin yerine oynayan herifler huzur evi kıvamına gelmiş kişilikler.

Ben olsam depresyona girerdim herhalde, çocuk ne yapsa yaranamıyor. Yazın kamp döneminde hep Bruma çok çalışıyor diye haberler vardı hepimiz ne kadar unutluyduk artık nihayet oynayacak diye ama halimize bak şimdi ..

I am the one who knocks!
Hazırlık maçlarında Bruma ve Amrabat dışında iyi bir görüntü veren başka oyuncu yoktu neredeyse.

dunku zemınde brumadan ıyı performan sergılemesını beklemek brumaya buyuk haksızlık olur.italyan teknık adamlardan kurtulursak brumayı hepımız görucez.

Dzemaili sisteme daha çok uyuyor, hocamıza laf yok.Ah Prandelli ah, rezilsin.

Dün zemin süper bile olsa bu çocuğa laf söylenemez..Adamı resmen futbola küstürüyorsun bir de açık alanda daha iyi olan adamı tutup 2-0 olmuş maça alıyorsun ..İBB zaten iyi defans yapıyor bir de iyice kapanınca Bruma ne yapsın garibim..En ufak kzııyorsam ne olayım helal olsun kara oğlana .

Adamı oynatmazsa böyle olur işte. Oynamadan nasıl gelişecek bu adam yahu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kadar büyük umutlarla transfer edilen bir oyuncuyu bu kadar çekingen ve etkisiz hale getiren teknik direktörler utansın.Şöyle bir cevher yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor ya gerekli şans ve değer verilmeli yada oynayabileceği takımlara kiralanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt