- 11 Kasım 2012
- 14.164
- 4.018
- 1.328
İlk çift rakamlı bonservis teklifinde gönderilir. Ki her iki tarafında menfaati için bu şart, bunu çok önceden de söylemiştim. Potansiyelinin 10'da birini bile yakalayamaz bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi 19 yasindaki gencin son vuruslari topclass bi gosterseneBruma yetenekli bir futbolcu ama son vuruşları çok etkisiz maalesef. Bu yüzden sadece hızlı olması ve kolay adam geçebilmesi büyük futbolcu olmak için yeterli değil. Atıyorum Stoch'un, Pino'nun şut yeteneği Bruma'da olsa şu anda çok farklı yerlerde olurdu.
Bruma yetenekli bir futbolcu ama son vuruşları çok etkisiz maalesef. Bu yüzden sadece hızlı olması ve kolay adam geçebilmesi büyük futbolcu olmak için yeterli değil. Atıyorum Stoch'un, Pino'nun şut yeteneği Bruma'da olsa şu anda çok farklı yerlerde olurdu.
hangi 19 yasindaki gencin son vuruslari topclass bi gostersene
bos elestiri
bizim taraftar bos bos elestiri yapmayi pek bi seviyo
Kendisini gelistirebilir, çocuk 35 yasinda filan degil ya.
Brumayi Pinoyla kiyaslamak komiktir.
ornek verdigin adam dunyanin en iyi ayaklari olan dunyanin en iyi sut atan adamlarindan biri...btw sneijder 19 yasindayken kadroya girebiliyormuydu? don't think so gBunun yaşla alakası yok. Örneğin Sneijder. 19 yaşında da etkili şutları vardı, 30 yaşı var yine etkili şutlar atıyor. Daha bir sürü örneği var. Şut, teknik, pas gibi özellikleri geliştirmek çok zor. Doğuştan var olması gerekiyor bu özelliklerin. Bruma'nın bu özellikleri yok. Haa Bruma'da var olan özellikler de başka futbolcularda yok, o ayrı mesele.
ornek verdigin adam dunyanin en iyi ayaklari olan dunyanin en iyi sut atan adamlarindan biri...btw sneijder 19 yasindayken kadroya girebiliyormuydu? don't think so g
brumanin yas grubundan raheem sterling dunyanin en yetenekli oyuncularindan biri cokmu iyi son vuruslari var?
son vurus yetenegi oynadikca gelisen birsey hele bir kanat oyuncusu icin