#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hani paralar ödenmiyor vs gibi muhabbetten dolayı bu çocuk kaçıp giderse kimse hayroviçe yüklendiği gibi bu çocuğa yüklenmesin.

En doğal hakkı böyle bir imkan doğup kaçmazsa geleceğinde yıldız değil standart futbolcu olarak çizdiğini düşünebiliriz. Önünde ribery örneği var bul açığı kaç git sana bir şey diyemez.

Öyle yada böyle zaten çöp oldu o bonservis satmaya kalksan 2-3 milyon veren çıkmaz artık.

Son düzenleme:
Kaç bu takımdan kendini kurtar allah aşkına.

I am the one who knocks!

bu kadar kötü bir kadroda bu adam kendine yer bulamıyorsa söyleyecek fazla kelime yok !!! gol yeme rekoruna koşarken rezil olmuşken en azından brumayı oynatıp kazanmak varken bunu bile beceremiyoruz ve hiç kimseden tık yok:confused: kimse demiyor biz bu adama dünya kadar para bayıldık neden oynatılmıyor demiyor :mad: sanki bilerek Galatasaray ı bitirmek istiyorlar gerçek Galatasaraylı bu kadar hataya tahammül edemez pandevi alıyorsun oynatmıyorsun transferi zaten ayrı bir fiyasko peki niye oynatmıyorsun ??? kafayı yiyecem artık yeter bizi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok ;(

Kadroya dahi alma zahmetinde bulunulmayan adam ve İtalyan futbolu yüzünden adamı bitirdiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir potansiyeli harcıyoruz maalesef.Eğer bizde değil de Klopp un elinde olsaydı şimdi dünya futboluna müthiş bir yıldız daha kazandırmış olurdu.
Takımda topla birlikte en rahat adam eksilten,topla dikine en iyi giden futbolcu.Sadece son vuruşları sıkıntılı ama o da düzeltilmeyecek birşey değil ama genç futbolcu düşmanı Prandelli varken işi zor.

Ulan bir pogbaya bakıyorum birde bizimkine resmen yok ettik çoçuğu başına gelmeyen kalmadı mancini dingili 3-5-2 nin sağında harcadı tek maçta çoçupu kupa maçları oyuncusu yaptı o maçlardada çaprazı koptu döndü geldi kamp yaptı düzeldi dedik şiimdide 2 çöp yabancı aldı diye en yetenekli oyuncumuzu oynatmıyor hoca müsveddesi böyle olucaksa hep kesinlikle gençç oyuncu almayalım biz bir daha

Bruma alınırken ki düşünce parlatılıp 25-30 milyon avroya büyük takımlara satmaktı,hedef buydu yani ama klübede havlu tutarken nasıl olacak bu iş?

94 doğumlu Bruma iki senedir kenarda beklerken,97 doğumlu Tielemans bu sene bütün Şampiyonlar Ligi maçlarında 90 dakika sahada kaldı.Biz kime neyi satıyoruz elimizde patladı gerçeğiyle yüzleşmeliyiz tabi bunda çocugun suçu yok

Kara oglani ozluyorum, ne dir bu cektigimiz ? Bruma i oynatmamak hangi felsefenin cikari olabilir ?

Goren de bizi Chelsea zanneder de kadroya girmesi cok zor falan dersin gecersin..

Olur da parlayıp yıldız olursa ve belgeselini çekerlerse Galatasaray'a iyi giydirir diye tahmin ediyorum, adamı mundar ettik resmen.

Kiralık verseydik bari o da yok.
Adamı bitirmeye yemin mi etti bunlar ne oldu anlamıyorum :)

ya bari adamı ingiliz fransız yada ispanyol takıma kiralık verseydik! yazık onca para verdik adam futbol oynamayı unuttu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt