#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gören de müthiş bir kadromuz var sanır.
Bruma gidecek de peki yerine kim oynayacak ondan daha iyi oyuncularımız olduğu için oynatılmasa, hak verebilirim bir nebze de olsa ama bu yapılanları anlamak çok zor.
Yedek de Bruma,Olcan varken Yasin Öztekin'in ''kurtarıcı'' olarak oyuna girmesi herşeyin özeti zaten.

Gören de müthiş bir kadromuz var sanır.
Bruma gidecek de peki yerine kim oynayacak ondan daha iyi oyuncularımız olduğu için oynatılmasa, hak verebilirim bir nebze de olsa ama bu yapılanları anlamak çok zor.
Yedek de Bruma,Olcan varken Yasin Öztekin'in ''kurtarıcı'' olarak oyuna girmesi herşeyin özeti zaten.
Bu berbat kadroda oynatılmayarak yetenekleri köreliyor. Bizde biteceğine gitsin kendini geliştirsin. Kıyılmaz böyle cevhere. Varsın biz sahip olmayalım bu cevhere. Yeterki cevher kaybolmasın. Bizden bi Bruma geçti deriz en azından

Bu berbat kadroda oynatılmayarak yetenekleri köreliyor. Bizde biteceğine gitsin kendini geliştirsin. Kıyılmaz böyle cevhere. Varsın biz sahip olmayalım bu cevhere. Yeterki cevher kaybolmasın. Bizden bi Bruma geçti deriz en azından
Biz de ki kadro kalitesinde Bruma kiralık verilmemeli.
Yeri ilk 11 olmalı.
Tabi ki bu işi bilen bir teknik ekip ile olur.

Prandelli'nin Bruma'yı oynatmayacağı aşikar bu yüzden de kiralık olarak gitsin kendini geliştirsin en azından.
Keşke en başından kiralık verilseydi,seneye bize hazır olarak geri dönerdi.

Biz de ki kadro kalitesinde Bruma kiralık verilmemeli.
Yeri ilk 11 olmalı.
Tabi ki bu işi bilen bir teknik ekip ile olur.

Prandelli'nin Bruma'yı oynatmayacağı aşikar bu yüzden de kiralık olarak gitsin kendini geliştirsin en azından.
Keşke en başından kiralık verilseydi,seneye bize hazır olarak geri dönerdi.
Böyle çapsız teknik kadrolar, bu çocuk gidip kendini çok iyi geliştirip gelse de, oynatmazlar sanmıyorum. Yerine Yasin oynuyorsa, ağzıyla kuş tutsa 11e giremez Bruma. Yazık. Ya güzel rotasyon yapacak radikal bi hoca gelsin. Ya da bu çocuk satılsın bizden uzak dursun

Kiralanma haberleri dogrudur insallah. Yoksa bu cocuk iyice körelecek oynamaya onynamaya.

kiralanırsa bomba gibi geri dönebilir.Umarım abuk sabuk bir takıma kiralanmaz.

zarar etmeden satalım.italyan mafyası mahfetti çocugu.ribery den sonra bu kadar yetenekli futbolcu ben görmedim.nasıl oynatılmaz akıl alır gibi degil.çok degil 3 maç oynatsa çocuk kendine gelecek.

çapsızlıkk bizim yaptığımız hala büyük kulübüz diyen varsa gitsin köprüden kendini pembe slip donla atsın.

Güle güle cesur yürek. Süphesiz önünde büyük bir kariyer var.

Bakalım kim gittikten sonra terim kazığı dicek

Ben gitmeden söyleyeyim, Terim kazığı. Galatasaray'ın Bruma gibi adamlara verecek 10 milyon parası yok. 10 milyon bonservisle takımın tüm eksiklerini kapatırsın şu anda doğru kullanırsan.

Ben gitmeden söyleyeyim, Terim kazığı. Galatasaray'ın Bruma gibi adamlara verecek 10 milyon parası yok. 10 milyon bonservisle takımın tüm eksiklerini kapatırsın şu anda doğru kullanırsan.

Yasin, salih dursun, hayrovic, telles,

Evet 10 milyona eksikleri kapatmışız ki bunlar toplamında 10u geçiyor.

Kardesim taraftar Amrabat'ı deli gibi istedi, Terim'de aldırdı, sonra Terim'in kazıgı.

Hamit'ide cok istedik hoca aldırdı, Terim kazıgı.

Taraftar ısrar ile genc potansiyelli bir oyuncu istedi, hepimiz istedik. Genc Sampiyonasının yıldızlarından Bruma'yı aldık, tabi buda Terim kazıgı.

Bu zihniyetlerden vazgecin. Takımın iyi veya kötü olması, gene transfer edilen oyuncuların tutup-tutmaması doğrudan hoca ile alakalı degildir. Bir cok faktör var, hocada bu faktörlerden sadece birisi.

Kısa bir not; Elmander-Sneijder-Eboue-Drogba-Riera-Ujfalusi-Muslera-Melo...bu yabancılarda Terim zamanında geldi,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt