#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin fedaileri.

I am the one who knocks!

Galatasaray'in Potro-Shaktar yolunda ( dogru yolda ) oldugunu gosterecek umutlandigimiz transferdi . Italyanlar tug dikti . Umarim ayrilmaz ve sunlar tez vakitte cektirip gider yerine duzgun bir teknik direktor gelir de forma verir Bruma'ya . ( Ne cok sey istedim :) )

Uğur poturuk ne diyosun bu duruma allame

Cogu transferler berbat ve sorumlusu tek degil, Aysal Terim Cakma Scout Emre isbirligi ile hepsi suclu.

A dan Z ye kötü yönetildi transferler, ne alan ne isteyen ne izleyen kabahatsiz degil

Brumayı hem mancini şimdide prandelli kunlanmasını beceremiyorlar bence.
Brumaya destek çıkmalısın ilk önce. Dzemaililere verdiğin desteği brumaya vereceksin devamlı oynatarak.
Brumayı serbest oynatacaksın. Burak değil bruma ya savunma yükünden serbest bırakıp ilerde silahım sensin diyeceksin.
5-10 mac sonra en gec güven, mac ritmini yakaladığında seni taşıya bilecek yetenek bu liginde bruma.
Avrupa maclarında ise belki 2-3 sene sonra takım adına damga vura bilir. Ama sanki şimdikiler avrupayı gectim ligimizde damgayı vura biliyor.
Brumayı aylar sonra oynat sonra verimli oynayamadığı için ertesi macda kadroya alma. Sonra hoca olarak kendi hocalık adına sabır iste milleten. Pardon yani.

Bu takimda Bruma oynamiyorsa, teknik direktörün futbol bilgisinden süphe duyarim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Cenk'in haklılık payı var ,
Bruma transferi ,
geleceği olabilirmi , gelişmeye açıkmı , nelere ihtiyacı var yada yok , biz geliştirebilirmiyiz gibi vb. unsurlar göz önüne alınarak hesabı kitabı yapılmış bir transfer değil Hasan Şaş'ın dediği gibi " genç oyuncu almış olmak için alınmış " bir adam bu çocuk ,

Ben kendi adıma çok büyük bir kazık olduğunu düşünüyorum , bizim şartlarımızda ve bu ülkede istediğimiz gibi gelişmesi tabiki zor ama o ışığı veriyormu onada bakmak lazım ,
Yanılmayı ve bana kapakları takmasını çok isterim özellikle takımımın faydası için ama benim ümidim yok ,
olabilecek en yüksek bonservisle en azından zarardan kar yapılarak satılması gerekir diye düşünüyorum , buradakilerin beklentisi gibi satarsak eğer birlaç seneye çok başımızı vururuz durumuda yok hatta tam tersi 2-3 sene bugünün tam tersi yorumları dahi görebiliriz ,

Dediğim gibi umarım başarıyı bizde yakalar , benim için beklenen büyük yıldız statüsü değil Türkiye liginde takıma katkısı olabilecek dereceye gelmesi dahi kafi olacaktır ,
ve umarım yanılırım yanılmayıda candan isterim :(

Bruma transferi ,
geleceği olabilirmi , gelişmeye açıkmı , nelere ihtiyacı var yada yok , biz geliştirebilirmiyiz gibi vb. unsurlar göz önüne alınarak hesabı kitabı yapılmış bir transfer değil Hasan Şaş'ın dediği gibi " genç oyuncu almış olmak için alınmış " bir adam bu çocuk ,

Ben kendi adıma çok büyük bir kazık olduğunu düşünüyorum , bizim şartlarımızda ve bu ülkede istediğimiz gibi gelişmesi tabiki zor ama o ışığı veriyormu onada bakmak lazım ,
Yanılmayı ve bana kapakları takmasını çok isterim özellikle takımımın faydası için ama benim ümidim yok ,
olabilecek en yüksek bonservisle en azından zarardan kar yapılarak satılması gerekir diye düşünüyorum , buradakilerin beklentisi gibi satarsak eğer birlaç seneye çok başımızı vururuz durumuda yok hatta tam tersi 2-3 sene bugünün tam tersi yorumları dahi görebiliriz ,

Dediğim gibi umarım başarıyı bizde yakalar , benim için beklenen büyük yıldız statüsü değil Türkiye liginde takıma katkısı olabilecek dereceye gelmesi dahi kafi olacaktır ,

Birde böyle hunharca atıp tutma durumu var...FR, Leo Franco, Elano, Misimovic, İnsua, Pino bir çırpıda aklıma gelenler, neler yazılmıştı neler...Kafalar sağlam göründüğüne göre, taşlar kırılmış olmalı!:D...

Bruma nin 3 mac üst üste 11 de oynadigini hatirlamiyorum.

Takim da Sneijder den sonra en klas oyuncu. Net bir sekilde harcaniyor.

İnsanlar neden bu kadar balık hafızalı yav. Adam sakatlandığında performansı oturmaya başlamıştı, çok iyi oynadığı, geliyorum dediği maçlar vardı. Şimdi sanki hiç iyi oynamamış gibi atıp tutuyor burda millet. Bruma'ya şans vermemek tek kelimeyle vizyonsuzluktur. Hatta mallıktır. Kimse anlatmasın bana hikaye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma transferi ,

Eminim Shaqiri'yi de alsak, aynı şeyler yazılırdı, benzer bir sakatlık sonrası.

Genç ve yıldız adayı oyuncu almak vizyondur. Ancak onu yıldız oyuncu statüsüne taşıyacak kariyer planını yapamamak, altyapıyı sağlayamamak, o vizyonu başkalarının gösterdiğinin kanıtıdır.

Bence Terim-Dürüst-Albayrak 3lüsü olsa Bruma çoktan favori oyuncularımızdan olmuştu.

Prandelli'nin günü kurtarmaya yönelik, korkak stratejileri içinde tabii ki Bruma gibi bir oyuncuya yer yok. 5 CM ile 4-2-3-1 oynamak nedir ya? Cemaili nedir?

Yasin, salih dursun, hayrovic, telles,

Evet 10 milyona eksikleri kapatmışız ki bunlar toplamında 10u geçiyor.

Doğru kullanıldı demiyorum doğru kullanırsa diyorum. Beşiktaş takımının yönetimi bizde olsa 5 milyon transfer bütçesi ile UEFA şampiyonu oluruz şu kadronun üstüne.

hamittumer ,
haklılık payın var ama ben sakatlık evvelinide kıstas alıyorum ,
bana o ışığı vermedi , sakatlık evvelinde özellllikle geliştirilebilirmiydi ,
belki ?
Ama işte sorun şurda biz bir vizyon çerçevesinde ve geliştirebiliriz mantığıyla almadık bu oyuncuyu gayet alaturka şekilde " genç oyuncu almadı demesinler " diye almışız ,
Bu zihniyetle transfere girersen zaten tamamen zar atıyorsun demektir !

İlaveten bu takımda Bruma herşekilde oynamalı oynatılmalı ,
kanatlarda cemali ile hamit'i görmektense Brumayı ve misal Sinan'ı tercih ederim ,

Oynatılmayan oyuncu nasıl gelişecek?

Adam 19 yaşında Türkiye ye geliyor bir sakatlık artı 3 hoca değiştriyor. Adam gibi şans verilmiyor

Türkiye oyuncu yetiştirme konusunda en kısır ülke son 10 yılda adam gibi bir Arda çıktı başka yok

Japon ligine bak ama adamların bile avrupada 7-8 tane topçusu var

Bu çocukda ışık vardı ama biz söndürdük

arap ligine gitse kendisi için daha iyi olurdu anlaşılamaz bir şekilde bruma yok gibi davranıyorlar :mad:

arap ligine gitse kendisi için daha iyi olurdu anlaşılamaz bir şekilde bruma yok gibi davranıyorlar :mad:

Aynen, inanılmaz. Umarım Albayrak ve Dürüst bu duruma el koyar. Bruma'yı kadroda görmeyince çıldırıyorum gerçekten.

Telles, Bruma ikilisi hata yapsalar da bu takımda oynamıyorlarsa hocada taktiksel değil, psikolojik ve zihinsel sıkıntı var demektir.

Kardemir_Karabukspor_v_Galatasaray_08112014_TURKPIX_902718_1280x867_ANAM1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt