#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık her maç ilk 11'de görmek istiyoruz bu çocuğu, Allahın İtalyanları takıma Monte etmedilrer Bruma'yı, Hamza hocayla çok fazla süre bulacak bence.

Yillarca Burak,Selcuk,Hamit,Sabri nin ve digerlerinin, rezalet oyunlarina ragmen, her hafta takimda yerlerini buldular. Artik Bruma ya da bu sans verilmesi lazim. Haftaya kötu oynasa bile, diger hafta yine oynatmamiz lazim. Sonunda bu genci kazanacagiz. Dünkü golüne cok sevindim. Böyle devam aslan.

O golü atana kadar herkes gibi ben de sövüyordum Brumaya ama bu adamda ciddi ciddi tek eksik özgüven... Golden sonraki sevinicini görüdünüz mü alın lan alın bu da mı gol değil dedi resmen..:D ben o hırsı brumada gördüm beyler bu adam resmen içine ata ata bunalıma girmiş inşallah hamza hocayla bu sorunu da atlatır

o yasli papaz , ómer urundul , yok bruma anca topu alip dikine calim atip kaciyor , yok pas vermiyor dedi ... gol atinca kiskancliktan gebermistir

o yasli papaz , ómer urundul , yok bruma anca topu alip dikine calim atip kaciyor , yok pas vermiyor dedi ... gol atinca kiskancliktan gebermistir

Türk yorumcularini (birkac istisna haric) ciddiye almamak lazim. Futbolun F'sinden anlamiyorlar.
Futbol dehasi zannedilen Mustafa Denizli capsizi GS'nin önde tek etkili oyuncusu Burak diyor, gülermisin aglarmisin.

Akhisar 'a da birtane sallarsa geçmiş olsun , tutamayız bu adam ritmini bulursa inanılmaz işler yapar.

golü atmadan önce maçı izlerken futbolu unutmuş çok zayıf ve ürkek oynuyor diye yorum yaptım sonra gol geldi:D ama hala tutuk bana göre tabi bunda maç eksiğinin rolü büyük adeta yok sayıldı İtalyanlar tarafından umarım hamza hocayla hepimizin hayal ettiği bruma olur !!

Italyanlar onu kanat oyuncusu oldugu için mahvetmek istediler.

GSC'in entelektüel aysalcilarin mantigini kullanmak lazimsa:

iyi oynadigi için Aysalin transferidir.

Kötü oynasaydi Terimin transferi olacakti.

Son düzenleme:
Umarim istegi ve güveni yerine gelmistir. Bundan sonra sIk sIk oynamali. Eksikleri cok fazla, mesela topa hamle yapmasi, pas isabeti vsvs.. Ama cok yetenekli ve degerli Bruma. Degerini bilelim, yoksa ilerde ah vah cekeriz.

Çok güzel gol attı aslan ya. Cristiano Ronaldo vari bir goldü.

Bu adam Almanya'da bir klüp te oynasa her maç 11 başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt