#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bisi yok her zaman Brumanin arkasinda durdum. Adamin dibiyim.
He he adamin dibisin :D

Drogba 'para icin geldi, takim'i frenliyor, gitmeli artik' diye aglayan Nuri, bugün konusunda videolar paylasiyor.
'Hamza gelmesin, Tuchel cok cok daha iyi' diye aglayan Nuri, bugün Imparator Hamza H. diyor..
'Bruma elimizde patladi iste' diyen cocuk bugün arkasindayim diyor.

Standart egitimsiz günlük düsünen yasanti profili. Pas!

He, Hamza'yi bende istemiyordum orasi ayri. Daha ikna da olmadim.

Son düzenleme:
Nuri o mesaj in direk linkini atsana buraya, hani patlama yapar dedigin mesaj. Sonra birde elimizde patlar dedigin mesaji koyalim. Editlesen bile sorun yok, nzm editledigin yaziyor. Öyle alinti nin icerisine bende birseyler yazarim.

Simdi gelelim diger mesaj'a. Hamza dan önce.. O mesaji da koy lütfen.

Oyunculari teknik adama göre mi yorumluyorsun. Prandelli oynatmiyor diye elimizde patladi, vah vah vah, Hamza geldi diye yildiz, süper yetenek. Futbol'a bakis acinizi degistirin. Bir hoca bi halt bilmeyip oyuncuyu oynatmiyor diye oyuncu kötü olmaz, merak etmeyin.

Bak kendin Bruma da gördün bunu.

Pandev icin de aynisi yapiliyor. Belki cok üst düzey forvet degil, ama ligimizde Ba ile birlikte en iyisi.

Oyunculari teknik adama göre mi yorumluyorsun. Prandelli oynatmiyor diye elimizde patladi, vah vah vah, Hamza geldi diye yildiz, süper yetenek. Futbol'a bakis acinizi degistirin. Bir hoca bi halt bilmeyip oyuncuyu oynatmiyor diye oyuncu kötü olmaz, merak etmeyin.

Pandev icin de aynisi yapiliyor. Belki cok üst düzey forvet degil, ama ligimizde Ba ile birlikte en iyisi.

Hocadan hocaya oyuncu performansı tabiki değişir.

Hocadan hocaya oyuncu performansı tabiki değişir.
Oyuncu performansi degisir, ama yetenegi kaybolmaz. Yani o oynatmiyor diye elimizde patlamis olmaz. Mantikli düsünelim. Bu tarz yorum ile Bruma ya haksizlik edilir. Bruma elimizde patladi degil, Bruma'yi elimizde patlattilar denilebilir mesela.

Arada ucurum kadar fark var.

Crack-cocaine.jpg

Ben Bruma ilgili hic bir zaman negatif bir sey yazmadim diye biliyorum, o is artik sana kaldi, sen bul bu Mesaji...
Prandelli Brumayi oynatmadi diye 12 Milyon € Bonservis ilgili birsey yazmis olabillirim, ama bu normal bir sey zaten, 12 Milyon Euroya aldigin adami oynatmiyorsan, sikinti var demek ki....

Bu arada son cümle bir saka olmali Hakan, Pandev bundan sonra ancak Cin yada Katar'da oynar, adam bitmis, 5dk sonra yorulur, devre arsinda kesinlikle gitmeli. 32 Yasindaki Edinho bile daha iyi kat kat daha iyi ondan.
Aynisi arkadasi Dzemaili icin de gecerli, Napoli bizi güzel kakaladi gercekten....

Son düzenleme:
dzemaili bu arada ne oldu ciddiden. adam bir sakatlandi ne ses var nede haber.
ben bunu tamamen unutmustum :)

Bu arada Italyan Medyasina göre Atleticonun scoutlari Brumayi izlemek icin yarin TTA'da olacakmis.

FT hala devşirmek istiyormuş :D Şimdi bizim için iyi haber.Yerli statüsünde oynayacak ama kariyeri için kötü haber.Ronaldo ile oynamak var bir de gelip mafyaların içinde oynamak var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt