#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet baya korkak oynadı. Zemin, rakip ... Sakatlanırım endişesi vardı herhalde.

Adam daha geçen sene benzer zemin yüzünden sakatlanmış neden böyle önemsiz bi maç için kasıp bir daha sakatlanma riskine girsinki?Diğer oyuncular tabi oynacak.Adamlar yoksa şutlanacaklar.Ama Bruma için geçerli değil bu.

beş kuruş etmez.

Beş kuruş etmez demekle olmaz bu işler neye göre beş kuruş etmez açıkla bari de haklı veya haksız diyelim.Evet bugün kötü oynadı ama belki de geçen seneki tokat maçındaki gibi bir felaket daha yaşamamak için de oynamamış olabilir.Bir kere daha aynı sakatlığı yaşarsa kariyeri ileri gideceğine geriye doğru gider.

Devre arasında Balıkesirspora kiralanmali.

geçen sene benzer bir zeminde futbol hayatı başlamadan bitiyordu adamın, oynatılması hataydı bence. bir de oyununu değerlendirenler var bu saçma maça göre

3.lig takımına karşı oynanan maçta Bruma'ya sallamayı pek doğru bulmuyorum.
Bu maçta korktu bana göre zemin de kötüydü zaten.

Çapraz bağ sakatlığını yaşamayan bilmez. Bırak futbol oynamayı yürümeye korkarsın. Zihinsel tedavisi en az 1 sene olur.

Alıdıgı ilk günden beri söylüyorum topu ileri taşımada yetenekli ama sadece açık alanda.
Brumada sadece bu var. Bu özelliği ile potansiyelli gözüküyor.

Ama futbolda en önemli 2 şeyi yapmıyor.
1.si son top sıfır . bitirici şutu yada pası yapamadıkdan sonra 50 kere top getir anlamı yok. Ve bu öğrenilmesi en zor şeydir.
2.si Defansa kanadına hiç dönmüyor neredeyse. yerini kaybediyor.

Biz bu adama çok para verdik pis kazıklandık.

Kendi liginde sadece 15 maç oynayan bir adama 11m euro GS dan başka kulüp vermezdi..

Biz onun iyi olmasını bekleyene kadar sözleşmesi biticek bedavaya gidicek...

Belli ki GS da gelişecek ortamıda bulamıyor.

Bence piyasası varken satılmalı. Gelecek para GS ı çok rahatlatır.

brumanın hep arkasında olduk sakatlandı şansız dedik yine arkasında durduk ş.ligi maçlarında bile etkisiz oynadı böyle maçlar genç oyuncular için vitrin maçlarıdır hadi dünkü maçı sallamadı diyelim peki ş.ligi maçınıda mı sallamadı :D eleştiri yağmuruna tuttuğumuz dos santos brumadan çok daha etkiliydi en azından şut çekiyordu adam geçiyordu topu bile tutamıyor dün izlerken kafayı yedim:mad: acımasız bir eleştiri olarak görebilirsiniz ancak biz brumaya deli gibi para saydık gidip bonservis bedeli vermeden yada çok az bir bedelle alsaydık kimsenin eleştiri yapma hakkı olmazdı mesela neden ontivero için kimse konuşmuyor çünkü adamı nerdeyse bedava aldık tutarsa piyango tutmazsa üzülmezsin

bruma en fazla küçük anadolu takımlarının kontralardaki etkili oyuncusu olur daha fazlası olamaz.

GSC 'in futbol profesörleri çıkmış Bruma ' yi bir kupa maç için eleştiriyorlar. Aynı zihniyet Ontivero'nun oynadığı ilk maçtan sonra o çocuğu iyice övdüler. Daha hala Bruma 20 yaşında olduğunu unutuyorsunuz.

Bir de her kötü maçtan sonra satılsin diyenler de var. Inanilacak gibi değil.

Son düzenleme:
bu başlığı ve brumayı rahat bırakın.o sahada oynamamayı bile istese haklı.

Çok değil hafta sonu 1 çalım atsın buralar yine 180 derece döner...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt