#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1418456126-sneijder-bruma.jpg

Canim oglum benim, sen sakin aldirma. Kral´in kapaklar taktigi bir yerde, sen gidip rögar kapagini takarsin.

Yasinin şov yaptığı Sinanın şov yaptığı bir maçta Brumanın bu kadar etkisiz olmasına üzüldüm..

Göreceğiz ligde inşallah toparlar ama Sinana bakınca brumaya tanınan şans ona tanınsa sanki daha efektif olurdu gibi geliyor..

Sanki adama 2 yildir her mac forma sansi verildi.
Sinanada sans verilmeli tabiki, ama Brumadan önce kesilecek tonla futbolcumuz var.
Sinan-Bruma kanatlarini denemek lazim bence Sneijder , Emre ve Meloyla birlikte. Cok etkili bir 5li lur gibime geliyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Bruma eskisi kadar calim atamiyor.Gecen sene risk alip calima diziyordu simdi calim yerine yanindaki adamina pas atiyor.Ne olmus buna bilemedim.

Burak'ın 8 gollü CL performansı gibi buda gençler dünya kupasında saman alevi gibi parlamış cidden evrim geçirmezse o son vuruşlarıyla,o pas tercihleriyle cacık olmaz adamın top sürüşü bile faul kalibre sorunu yaşaması cabası.
Bir an önce 3'e 5'e bakmadan elden çıkaralım.

bu zeminde bırakın brumayı cr7 oynayamazdı.kaçan pozisyonda toopun nasıl sektigini brumanın kontrol edemedigini görürsünüz.o pozisyonda saçmaladı ama bruma gerçekten iyi futbolcu olacak.

Günden güne geriliyor. En çok destekleyenlerden biriyim ama ümidim bitmek üzere. 3'e 0 gelinen pozisyonda yaptığı hareket artık pes ettirdi. Hem Balçova hem bu maçta büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu kadar zayıf rakiplere karşı bile berbat olması kabul edilebilir şey değil.

Sayın Kolos'da beyin nakli yaptırdığı zaman forum olarak rahat edeceğiz.

Ciddiye almadigi bir macti.
Akhisar macindan sonra Ronaldo diyenler simdi beyin naklinden bahsediyor :D

Oynadikca daha iyi olacak

Laubaliği sevmem . Galatasaray ciddi kulüptür. Yasine shut up demeye hakı yok ki orda uyarısı brumaya çok yerindeydi.
Her macı ciddiye almalı gelişimi icin. Zemin kötümü? Şampionlar liginde zenit deplasmanı görünce kış aylarında ne olacak?

Sayın Kolos'da beyin nakli yaptırdığı zaman forum olarak rahat edeceğiz.

2 senedir aynı terane yeter artık tarihimizin en yüksek bedelli transferi tek maç iyi oynamadı. Oynadığı her maç kötü,zararı yararından fazla bugün 25 top aldıysa 20 top kaybı 1 asist 4 sağa sola pastır yani.
Yaşı genç diyoruz ama elin 17 yaşındaki topçularını da görüyoruz Bruma'da ne şut var ne pas var.Top süremez,çalım denemelerinin başarı oranı düşük,top sürerken ayakları birbirine dolanıyor gibi oluyor,doğru yerde durmuyor.
Şimdilik izlediğim maçlarda acı ama görüntü bu inşallah hep kötü zamanlarına denk gelmişizdir bundan sonra bir şeyler olur da bizleri utandırır.

Bu heriften 20-30 milyon euroya satılacak futbolcu olmaz gün geçtikçe daha da geriye gidiyor yaptığı bütün tercihler yapması gereken tercihlerin tam tersi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt