#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek sorun özgüven bi şekilde güvenini geri kazanması lazım

devre arası kiralanmalı başakşehire kasımpaşaya falan.
hemde 1 bucuk sene.

Oynatılmayacaksa kiralasınlar.

I am the one who knocks!

ne bos konusan adamlarsiniz ya , cok sans verilmis mis mis . kac mac ilk 11 oynadi bu cocuk geldiginden beri.

peynir ekmek gibi adam geciyor, diger ozellikleri de oynayarak gelisecek baska yolu yok. su an salya akitarak izlediginiz dev futbolcular sanki boyle dogdu analarindan

Son düzenleme:
ne bos konusan adamlarsiniz ya , cok sans verilmis mis mis . kac mac ilk 11 oynadi bu cocuk geldiginden beri.

peynir ekmek gibi adam geciyor, diger ozellikleri de oynayarak gelisecek baska yolu yok. su an salya akitarak izlediginiz dev futbolcular sanki boyle dogdu analarindan
Aynen. Daha 3 maç üstüste 90dakika oynatılmamış çocuğu asıp kesiyorlar.

I am the one who knocks!

12 milyon yuroluk kazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adalet ile ilgili sözler paylaşıp acıtasyon yapan olmamış daha

Bir Bruma'ya bakiyorum bir de Kerim Frei'a bu Kerim Ingiltere liginde tutunamadiysa Bruma'dan bir cacik olmaz beyler .Maalesef hizi haric hic bir numarasi yok Bruma'nin.Bazen acaba Amrabat'i mi izliyorum diye kendime sorular soruyorum.Cünkü Bruma'da sanki beynini kullanamiyor.Sakatlikdan geri döndükden sonra cok korkak oynuyor ve kendine güveni hic yok gibi .Inshallah düzelir

İlk zamanlarda da demiştim bir yerlere kiralamak lazım bu çocuğu. Bu gidişle büyük kazık olacak bize.

17-18'inde olup temel futbolculuk becerileri yönünden son derece hazır bir çok oyuncu var. Bruma öle bir oyuncu değil, nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor, yeterince çalışmadığı pas ve şutlarından da belli oluyor.

La liga en uygun lig gelişimi açısından. Biz de istese de bir yere kadar potansiyelini ortaya çıkarabilir. Zira kör topal futbol anlayışımız var, rakiplerin genel felsefesi oynatmamaya yönelik, antrenman sistemleri genelde yetersiz.

2012'deki gibi bir takım olsaydık bizde de sivrilebilirdi bir şekilde ama yok.

Brumayı savunanlar sanmayın ki eleştiren kişiler bu çocuğu sizden az seviyor..eskişehire kupada golü atınca bağırdım hanım koştu içeri ne oluyor diye..Geldiğinden beri arayın bakın 1 tane olumsuz mesajım yoktur...Ama kardeşim adamda hız dışında hiçbirşey yok..İlk geldiğinde çok daha iyiydi ama gitgide kötüleşiyor..6-1 real maçında oyuna girip 4-5 realliyi bakkala göndermişti dün gibi aklımda bir de 1-1 biten rize maçı vardı fırtına gibiydi ama bunların dışında adam sahada yok resmen.. 20 yaşında ama hızlı koşmak dışında hiçbir çalım tekniği yok.. Düşünüyorum dün töre bizde bruma bjkde olsa neler olurdu...Bir pozisyonda 2 kişiyi geçti aha lan oluyor dedim kerim frei koştu yine topu aldı ayağından .. Serdar kurtuluş bu ligin en zayıf beklerinden biri onun bile üstüne üstüne gidemiyor geriye pas atıyor..O tinerci töre olsa delik deşik ederdi serdarı.. Bundan sonra benim taraftar olarak önceliğim sinan gümüş sonra bruma oldu en kısa sürede bu elemanı kazanmaya çalışmalıyız..

herkes fizik fizik diyorda bu adamın öyle omuz yiyip yere düştüğünü görmedim ben
emre çolak deseniz anlarım hatta selçuk bile sık sık düşüyor

eksik yönleri pas tercihleri ve son vuruşları geliştirirse bomba gibi topçu olur geliştiremezse yazık olur
ben Türkiyede geliştirebileceğinide sanmıyorum zaten

Bizim kulüpte antrenör filan yok bence sadece td var.Her gelen adam geri gitti.Sadece Sneijder var ileri giden o da kendi özel antrenörleriyle.

Cocuk hic vücüt gelistiremicek bizde, en iyisi 6 ay Tottenham a filan yollamak. Oynamsa bile orda oyuncular baya bi saglam oluyorlar. Hiz filan var, ama body lazigm her dangalak in itisinden 500 metre diger etrafa ucuyor

Cocuk hic vücüt gelistiremicek bizde, en iyisi 6 ay Tottenham a filan yollamak. Oynamsa bile orda oyuncular baya bi saglam oluyorlar. Hiz filan var, ama body lazigm her dangalak in itisinden 500 metre diger etrafa ucuyor
Ne body si hocam senin istediğin seviyede fizik yaptığı vakit ne sürat kalır ne yetenek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt