#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mental olarak sorun yasayan bir oyuncu, her konuda aksar. Hem karar vermede, hemde fiziksel gücünde. Kendine güven geldigi an, bir cok kisiyi utandiracak. Okadar kötü performans gösteren oyunculara aylarca tahammül edildi, bir 6-7 hafta oynasin bakalim bu cocuk. Bir kipirdayinca zaten kendini belli ediyor. Daha kötüsü olamaz, sadece iyiye gidebilir.
Bu adamın bizde kıpırdaması mümkün değil.Kiralanmak zorunda.Bruma'yı seven birisiyim ama gerçek bu.

Büyük takım oyuncuları ya çok çok büyük yetenekler olur (komple oyuncu olma şartı ile ) ya da zeki olur

Son düzenleme:
brumayi ancak bir takima kiralik gönderilmesi kurtarir, eger böyle devam eder ve biz bunu takimda tutarsak , elde obicim patliyacak. ispanya veya ingiltere bruma icin ideal secim yeterki oyniyabilecegi bir takima gönderin.

Bu çocuktan ümitliyim ama biz de gelişemeyecek görünen o :red: Kiralayabiliyorsak kiralayalım ama müşterisi varsa satışına da hayır demem.

Hani herşeyi geçtim şu maçta kendini gösteremeyeceksen hangi maçta gösteceksin?

Bu adamın bizde kıpırdaması mümkün değil.Kiralanmak zorunda.Bruma'yı seven birisiyim ama gerçek bu.

Gio yeni geldiginde ayni bu durumdaydi. Ne bir adam gecebiliyordu, ne hizini gösterebiliyordu, ne bir pas atabiliyordu. Rijkaard ise devamli üstünde durdu. Sezon sonuna dogru birden patlama yasadi cocuk, show yapmaya basladi.
Bruma normal sartlarda peynir ekmek gibi yemesi gerektigi adamlari gecmekte sorun yasiyor. Yani mesele gelismesinde, yada yetersiz olmasinda degil. Bunlari daha 1 sene önce yapiyordu. Bu sorun sadece mental olabilir. 4-5 mac üst üste oynatilsa bir cok sey degisir...

Karşısındaki adama bakıyorum Djalma oynuyor, Bruma oynadıkca düşüyor adam 2 yıl oldu neredeyse hala doğru tercihleri yapamıyor kadroda kalmalı elbette seneye ancak kendiyle özel ilgilenilmeli

bu arada seneye yabancı sınırı kalkıyor ben olsan nerede boşta yabancı var toplarım; Djalma, Drenthe, Obraniak, Fernandao, Marica, Donk, Babel, Viudez, Belluschi, Josue, Akaminko, Funes Mori, Aatif, Visca, Torje, Douglao, Welliton gibi oyuncuları bulmalıyız... Sınır yok birşey yok bu oyuncular yerlilerden daha fazla katkı verirler ligde CL için ayrı birşey ama ligde böyle bir hamle yapan takım seneye açık ara şampiyon olur...

Karşısındaki adama bakıyorum Djalma oynuyor, Bruma oynadıkca düşüyor adam 2 yıl oldu neredeyse hala doğru tercihleri yapamıyor kadroda kalmalı elbette seneye ancak kendiyle özel ilgilenilmeli

bu arada seneye yabancı sınırı kalkıyor ben olsan nerede boşta yabancı var toplarım; Djalma, Drenthe, Obraniak, Fernandao, Marica, Donk, Babel, Viudez, Belluschi, Josue, Akaminko, Funes Mori, Aatif, Visca, Torje, Douglao, Welliton gibi oyuncuları bulmalıyız... Sınır yok birşey yok bu oyuncular yerlilerden daha fazla katkı verirler ligde CL için ayrı birşey ama ligde böyle bir hamle yapan takım seneye açık ara şampiyon olur...

Bütün anadolu süper lig yabancıları topla mısın.
Vizyonuna hayran kaldım

Senin Adnan Sezgin ile akrabalığın var mı ?

Ban+ipban+myc

Türkiye ligi bu adamın gelişmesine olanak verecek gibi değil.Hep söyledigim gibi adam geldiginden beri geri gitti gelişmeyi geçtik.Bi sene Almanya ortasıra takımlarına kiralık verin Avrupa düzeyinde bi oyuncu olarak geri alın .

yine 2 yil oynadi, daha hala top oynamasini bilmiyor diye saçmasapan argümanlar kullaniliyor

adam geldikten beri 4 degisik hocayla çalisti, ilk 3 hocasi dogru dürüst sans vermedi

Gio yeni geldiginde ayni bu durumdaydi. Ne bir adam gecebiliyordu, ne hizini gösterebiliyordu, ne bir pas atabiliyordu. Rijkaard ise devamli üstünde durdu. Sezon sonuna dogru birden patlama yasadi cocuk, show yapmaya basladi.
Bruma normal sartlarda peynir ekmek gibi yemesi gerektigi adamlari gecmekte sorun yasiyor. Yani mesele gelismesinde, yada yetersiz olmasinda degil. Bunlari daha 1 sene önce yapiyordu. Bu sorun sadece mental olabilir. 4-5 mac üst üste oynatilsa bir cok sey degisir...
Sonradan girdikleri dahil 6 maçtır oynuyor.Ama yükselen bir grafiğe sahip değil.Bende Bruma'nın gelişmesini ve çok iyi olmasını istiyorum ama bunun bizde olacağına inanmıyorum.

Bütün anadolu süper lig yabancıları topla mısın.
Vizyonuna hayran kaldım

Senin Adnan Sezgin ile akrabalığın var mı ?

Ban+ipban+myc

Bence dedim bu tür oyuncular, takımlarını taşıyorlar dün Obraniak Fener'e ecel terleri döktürdü, Bugün Djalma bizim defansı ne hale getirdi. Lig için kadronda şu oyuncuların olsa fena mı olur? Elindeki yerlilerin neredeyse tamamından iyi bu ANADOLU topçuları... Tabi ki milyon €lar verip almayacaksın Obraniak, Drenthe, Babel gibi gözden düşmüş yabancıları bulup getireceksin fırsat bu fırsat yabancı sınırı yokken

Ortak görüş bir yere kiralanması konusunda ama kiralarken adam akıllı bir sözleşme yapılıp oynatılması konusunda madde konulmalı.

İngiltere, hollanda, almanya... Hepsi kafi

Feyenoord'a cok yakisir bence... Veya augsburg gibi bir takimda parlayabilir.

Sonradan girdikleri dahil 6 maçtır oynuyor.Ama yükselen bir grafiğe sahip değil.Bende Bruma'nın gelişmesini ve çok iyi olmasını istiyorum ama bunun bizde olacağına inanmıyorum.

Tamamda agacim hepsinde mi kötüydü ? Kötü oynadigi maclar hep kupa maclariydi nedense. Bursaspor macinda iyi bir oyun cikarmasina ragmen, hamza hoca nedense ilk 11´den cikardi. Ondan sonra ligde oynadigi toplam dakika 32. Bursaspor macinda da iyi hareketlilik getirmisti.

Eger bu maci ilk 45 dakika bukadar etkili bir sekilde yendiysek, hizli hücumlarimizdan dolayidir. Bruma ve Yasin sayesinde hic degilse oyunda dinamizim vardi, ve hizli bir sekilde sonuca gittik. Birde bu cocuk top oynamaya baslasa neler olacak aceba.

Zaten bu isi yapabilecek Yasin, Sinan ve Bruma var. Olcan sol bek, Bruma´da ileride oynasin. Bundan kimsenin cani yanmaz. Alternatifte pek yok.

bruma ile bir akrabağlığın mı var şüphelenmeye başladım.
anası babası izlese bu takımda olmayacak diyecek sen hala yok şöyle yok böyle diyorsun.:)
kiralanmalı net ve paramızı kurtarabilirsek süper olur.
türkiyeye uygun değil kabul et artık.
bizim lig başka bir lig. herkes olamıyor burda

bruma ile bir akrabağlığın mı var şüphelenmeye başladım.
anası babası izlese bu takımda olmayacak diyecek sen hala yok şöyle yok böyle diyorsun.:)
kiralanmalı net ve paramızı kurtarabilirsek süper olur.
türkiyeye uygun değil kabul et artık.
bizim lig başka bir lig. herkes olamıyor burda

18 yasinda, ayaginin tozu ile gelmisken kimse tutamiyordu bu ligde nedense.

bu adam resmen ucuyordu calima bile gerek yokdu topu bikere tiplayip pesinden ucup geciordu adami
yazik valla o paraya

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt