#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi aralar bende inaniyordum brumaya ama bundan birsey olmaz

Bence seneye patlama yapan isimlerden birisi olacak. Sınırda kalkıyorken hazır.

sneijderin konyaya attığı 2.golde brumanın pasını hatırlayınca baba ocağına dönmesi fikri aklımda yer ediniyor

Saga cek sola cek sut cek.

Tarika pas vermekle goze giremezsin be.
Sunun yerine Menezi Naniyi Salahi Ahmed Musayi falan dusunun. Fena uzuyor bu cocuk beni.

kardeşim dengesiz dengesiz pas verme biraz bakarak oyna lütfen rica ediyorum

Hala üstünde bi ölü topragı var gibi çalışıyor ,ugrasıyor ama ondan istenen bu degil ki yaratıcılık.Türk futbolunda etkili oyuncu yetişmemesinin en büyük nedenlerinde biri bu algı zaten gençlere sen koş,mucadele et yeter abilerin gol asist yapar zihniyeti yükleniyor Avrupada ise 17lik veledlere sen gol at asist yap deniyor.Çünkü yaratıcılık en zor ögrenilen şeydir mucadele ise en kolay şey.

oyniya oyniya acilir mi biliyorum ama benim pek ümidim yok, cok büyük kazik yedik bence.

malesef arkadasda futbol zekasi yok, kanatda sneijder ile verkac yapti sonra top sneijderde kaldi onun önündede iki tane defans var, bruma ise sneijderin arkasinda duruyor, ya arkadas bari ceza sahasina kos da birtane defans oyuncuyu üstüne cek en azindan sneijdere bos alan acilsin bruma öylesine kaldi orda.

Gerçek bruma sakatlandığında öldü bu adam geçemeyen bruma onun yerine geçen yossi bruhan. Bu kadar yan pas yapacak ne vardı?

Beğenmedim.Pas mı atıyor topu mu tipliyor belli değil.Buna rağmen haftaya yine oynamalı çünkü elimizde kanat yok.

Son düzenleme:
Bu cocugun yüzüne bakan, sorunun mental oldugunu görür. Beklentilerin altinda tabiki, ama sonuc olarak o oynamaz ise oraya merkez orta sahalari dizecez. Ve kötü oynamasina ragmen son 2 macinda, 3 tane golde katkisi vardi. Umarim gelecek mac Hamza hoca yine ayni kadroyu cikartir...

Galatasaray formasi altinda izledigim Brumadan bir cacik olmaz.
Adamin top kontrolu berbat
Sutu berbat
Paslari berbat
Calim desen bos alan buldumu hiziyla geciyor
Bilek hareketleri yok gibi

Mental olarak duzelse ne olacak ? Bu yeteneklerin hepsi pes hesabi 23 den 80 e falan mi cikacak ?

Cok buyuk kazik yedik cok buyuk.

geldigi günden beri en rezil topunu oynadı. bir kanat oyuncusu bu kadar hantal olamaz. top süremiyor, adam eksiltemiyor, araya kacamıyor. adamda fizikte yok beyinde..

bruma'da daha fazla ısrar etmeye gerek yok. bruma A2'ye sinan gümüs A takıma.

Acik konusuyorum Tarik bek olmasina ragmen daha cok is yapti Brumadan.
Durum o kadar vahim.

heralde ilk yarida topla en fazla bulusan adam. kendine güveni 0 gibi. calim atmaya korkuiyor gibi veya taktik olarak hamza istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt