#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk geldiğinde çalım atmıştı birkaç kez. Şimdi onu da yapamıyor. Büyük kazık yedik.

sorununun zeminle alakalı olmadığı bir kez daha açığa çıktı.

1 tane aşırtma golle göklere çıkarılmıştı.

savunmaya faydası 0 zaten
arasıra sneijderle iyi duvar pası yapıyor bu maç pek göremesekte
şut yok ya da çok kötü
pas tercihleri oyun görüşü kötü
hızını kullanmıyor çalım atmaya korkuyor

acilen kiraya verilmeli yurtdışında yoksa vallahi elimizde patlayacak.

sezon sonu keske ispanya yolu gözükse brumaya, amrabatin bile birseyler yapabildigine göre bruma de en azindan göze girer ve zararin neresinden dönersek kar diye elden cikaririz.

belki bir kac yil sonra büyük patlama yapar bruma ama bu galatasaray asla olmaz.

Bonservisine verilen 12 milyon euro ve 2 yilda verdigimiz yillik ucret mac basi falan yaklasik 4 milyon euro toplam 16 milyon euro.
Brumanin verdigi zarar yaptigi katkidan da fazla.

3 e 4 e satabilirsek belli bir kismi lizbona gidecek.
Neresinden bakarsan zarar.

su durumda bir tek sinana yazik oluyor. arkadas brumanin ilk geldiginde solda oynuyor dedi, bügün bruma hemi sol hemi sag acik oynadi ama iki tarafda bir fark yaratamadi.
ya ciddi anlamda sakatligi brumayi bir kac yil geriye götürdü , yada türkiye kafasindan silmis ve ne kadar kötü oynarsam okadar cabuk kacarim burdan havasina girmis de olabilir.

ya artik su velete sans verilmiyor falan demeyin
tez zamanda shutlanarak en azindan 6-7 milyon koparilmaya calisilmalidir

Savunmak istiyorum, ama savunamiyorum.

Çocuk birseyler denemeli, hizli oynamali, oyuncu geçmeli vs. vs.

Bruma simdi ruhsuz gibi oynuyor

bu çocukta potansiyel var teknik ve hızda var fizigide ilk yılına göre daha diri

fakat dikkat edin bu çocugun sorunu güven özgüveni kaybolmuş vurmaktan bile çekiniyor

ne derdi var anlayamıyorum oyunsal sorunlarının yanında birde ödlekliği çıktı başımıza kim buna basit oyna top kaybetme dedi 0 sorumlulukla maç bitiriyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt