#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok zayıf. Takımı eksik bırakıyor.

vallah sinan ile degismeli bence.
bruma alt yapida maca ciksin. sinan gelsin bunun yerine A takima .
Belki orda alt yapi maclarinda kendini bulur.

Bu çoçuktan çok ümitliydim ama olmıcak heralde bundan.Bir türlü istenilen seviyeye çıkamıyor.

1.5 yıl önce daha iyiydi.Fiziklendikçe hızı ve çabukluğu geriledi.

beni scout olarak atasınlar, önce Belçika ve fransa sonra bir afrika turundan sonra burmadan çok daha bir oyuncuyu maximum 1 milyon euroya 1 ay içinde bulup getiririm...

8 milyon euro piyasa değeri var iken. kısacası hala ederi,piyasası varken satmak gerekir. Orta sınıf bir fransız takımında iş yapabilir. nice,toulouse,rennes vb.

Şu adamı kardeşim gibi sevdim savundum zamanında ama siz de lafıma gelmeye başladınız sonunda.. Kaç aydır bu adam çöp diyorum bana kızıyorsunuz geldiğinde 2-3 maç oynadı tamam o kadar..Onları da ezbere sayarım ..Rize-Kopenhag maçları onun dışında 6-1 real maçında 10 dk oynadı 5 realliyi çalımladı, ilk maçında şutu direkten döndü ve bu yıl eskişehire kupada kritik gol attı ha bir de dünyaları kaçırdığı maçta rizeye ligdeki ilk golünü attı.. Sakatlığı vardı kabul ediyorum ama adamın 1.5 senede hazırlık dönemi dahil yaptığı herşeyi bir çırpıda sayabiliyorsak bu adam hiçbir işe yaramamış demektir..
Acilen Sinan Gümüşe şans verilmeli tarıkı da sayarsak 9 kişi top oynamak zorunda kalıyoruz..Emre Çolakın 2 maçlık iyi oynama serüveni de bitince en makulu Selçuk-Melo-Sinan-Yasin-Sneijder-Burak oluyor..
Maalesef amatör seviyede bir adamdan medet umuyoruz.. 10 milyon € kimler alınırdı kimler.. Yazık şu paralara fenerin beğenmeyip arabistana kiraladığı stochun,hatta güreşçi amrabatın tek bacağı bile etmez..

Son düzenleme:
Futbol zekası ve pas yeteneği az. Bu çocuk nerde ne yapacağını bilmiyor ve diğer arkadaşlarından kopuk oynuyor maçın içinde değilmiş gibi önüne top geldiğinde yada top ayağındayken arkadaşı boşa kaçtığında mavi ekran veriyor. Şut atılacak yerde pas verir, pas verilecek yerde şut atar yada gider yanlış adama pas verir. Toplam faydası zararını gideremiyor.

Şu adamı kardeşim gibi sevdim savundum zamanında ama siz de lafıma gelmeye başladınız sonunda.. Kaç aydır bu adam çöp diyorum bana kızıyorsunuz geldiğinde 2-3 maç oynadı tamam o kadar..Onları da ezbere sayarım ..Rize-Kopenhag maçları onun dışında 6-1 real maçında 10 dk oynadı 5 realliyi çalımladı, ilk maçında şutu direkten döndü ve bu yıl eskişehire kupada kritik gol attı ha bir de dünyaları kaçırdığı maçta rizeye ligdeki ilk golünü attı.. Sakatlığı vardı kabul ediyorum ama adamın 1.5 senede hazırlık dönemi dahil yaptığı herşeyi bir çırpıda sayabiliyorsak bu adam hiçbir işe yaramamış demektir..
Acilen Sinan Gümüşe şans verilmeli tarıkı da sayarsak 9 kişi top oynamak zorunda kalıyoruz..Emre Çolakın 2 maçlık iyi oynama serüveni de bitince en makulu Selçuk-Melo-Sinan-Yasin-Sneijder-Burak oluyor..
Maalesef amatör seviyede bir adamdan medet umuyoruz.. 10 milyon € kimler alınırdı kimler.. Yazık şu paralara fenerin beğenmeyip arabistana kiraladığı stochun,hatta güreşçi amrabatın tek bacağı bile etmez..
Ne amrabati yav?
Durmadan giden oyunculari övuyoruz amrabat ne yapmis yaa? maca girer girmez burda demediginiz laf kalmamıştı...
Bize genc oyuncu lazim degil 34 yaşında para icin gelmis oyuncular lazim değil mi?
Yemin ediyorum dün bir gol atsaydi yikilirdi buralar.. yazik cidden cok yazik.. keske hic gelmeseydin durmadan 12 milyon yok bilmem ne..
Sabır yok bizde hemen golleri atsin hemen yoksa çöp bu çöp tövbe tövbe ..

amrabata laf yok arkadaşlar kıymetini bilmediniz şimdi deli dana gibi koşmaktan başka bişey bilmeyen brumaya talim edersiniz işte

Gamze hanimi tebrik ediyorum. Ancak Amrabat´a da cok haksizlik edildi. Tank gibi güclü, jet gibi hizli bir kanat oyuncusunun kiymetini bilemedik. Neyse gelecek sezon Nordin´in Gökhan Gönül´ü ezdigini zevkle izleyecegim.

Ne amrabati yav?
Durmadan giden oyunculari övuyoruz amrabat ne yapmis yaa? maca girer girmez burda demediginiz laf kalmamıştı...
Bize genc oyuncu lazim degil 34 yaşında para icin gelmis oyuncular lazim değil mi?
Yemin ediyorum dün bir gol atsaydi yikilirdi buralar.. yazik cidden cok yazik.. keske hic gelmeseydin durmadan 12 milyon yok bilmem ne..
Sabır yok bizde hemen golleri atsin hemen yoksa çöp bu çöp tövbe tövbe ..
Bak arkadaşım alttaki mesajı rize maçından sonra attım herkesi skor taraftarı görüp önyargılı davranmayın.. Benim fikrim bu yönde brumanın büyük kazık olduğunu amrabatın tek bacağı etmeyeceğini düşünüyorum..Amrabat'ı neden mi öne sürdüm çünkü bruma için amrabatı gönderdik sebebi gayet açık ve net anlayabilene tabi.. Ayrıca genel standartlarda Amrabatın iyi olduğunu da iddaa etmedim ama brumadan kesinlikle daha faydalıydı.. Sen bekle ronaldo olacak diye herkesin kendi fikri saygı duyarım
Cevap: #11 Bruma

''Ben maalesef olumsuzum biraz...Gol dışında vasattı yine .. Kaçırdığı 3 pozisyon var ki vasat oyuncular bile 2'sini gol yapardı...Onun dışında paslı oyunu seviyor fakat gerektiğinde 1'e 1'lerde yine adam geçemiyor.. Bu hızdaki oyuncunun çalım atamaması tuhaf cidden.. Keşke brumaya bu kadar şans veren hamza hoca sinana da biraz şans verse''​

Son düzenleme:
amrabatı övenler muhtemelen barış sarp ayhan gibileride övenler bu un çuvalı 3 yıl boyunca ne verdi bize 8milyonluk kazık

adam güya kanat adamı kanat adamında olan hangi özellik var ? malagada izleyen varmı berbat ötesi 1 tane bile adam geçemeyen 8milyonluk kazık

brumada olay farklı brumada teknik ve hız var en büyük sorunu onun özgüven varla yok arasında resmen,95dogumlu biri için güven cok önemlidir

Gol atsa ne farkedecek ya ?

Onune gelen topu bos aglara gonderse
Paslarinin berbat
Sutlarinin igrenc
Adam gecmesinin M.Topaldan zayif oldugu gercekligini degistirecek mi ?

Hadi yeteneksizsin veya yeteneklerini kullanamiyorsun ama zeki de degilsin arkadas. Pas atilacak yerde sut ceker calima gitmesi gereken yerde gerideki Tarika pas verir.
Selcuk bile daha cok adam gecti dun
Les Hamit girdi nasil adam eksiltti gorduk

Herseyi gectim adam Portekiz de zerre altyapi egitimi almamis. Ergen dedigimiz Emre Colak bu adamdan cok daha teknik,zeki.

Tarihimizin en pahali transferinin bu oyunu yurekleri dagliyor.

amrabat hiçbir halta yaramaz neydiki şimdi değerli oldu sadece elinde adam olmayınca o bile istenir oldu.

Sürekli kötü futbolcuları kıyaslayarak iyiye ulaşamayız.Pino gelsin o zaman hem Amrabat'tan hem Bruma'dan daha etkili oynamıştı.Bruma ve Amrabat piyasaları varken satılmalı ve yerine üst düzey biri transfer edilmeli bana göre.

biraz daha sabredilmeli 12 milyon az değil , daha üst üste oynadığı 2 veya 3. maçı , önceden 1 oynuyordu 2 hafta kadro dışı kalıyordu

bende memnun değilim performansından ama sahada çok korkak gözüküyor bunu teknik ekibin çözmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt