Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın. Bruma konusunda büyük beklentiler var ama nedeni ödenen büyük para. Ucuza malolmuş genç bir afrikalı olsaydı, herkes beğenirdi.
Avrupada nerdeyse en yüksek yillik magliyetleri verdigimiz halde, taraftar halen bonservis konusunda odaklanmasi bana göre dogru degil...
Bruma------ = Yillik 1 Milyon avro, 5 yillik 5 Milyon avro arti bonservis = 17 Milyon avro
Albert Riera = Yillik 3 Milyon avro, 3 yillik 9 Milyon avro arti bonservis = 12 Milyon avro
Hamit ------= Yillik 3 Milyon avro, 4 yillik = 12 Milyon avro arti bonservis = 15.500.000 Euro
Gelecek 5 sene Selcuk ve Burak toplam 30 Milyon avro kazanacak mesela...
Yani burada 5 yillik Bruma icin, nerdeyse 4 yillik Hamit ve 3 yillik Riera kadar para ödüyoruz.
Detaylı bilgi için teşekkürler Adem. Ama gene en yüksek Bruma çıkıyor. Beklentilerin büyük olması normal.
Neden ve nasıl bu riske girdiler o zaman hala şaşırıyorum.
Haklısın. Bruma konusunda büyük beklentiler var ama nedeni ödenen büyük para. Ucuza malolmuş genç bir afrikalı olsaydı, herkes beğenirdi.
Katılıyorum verilen ücret fazla olduğu için herkesin Bruma'dan beklentisi büyük. Unutmamak lazım adam büyük bir sakatlıktan çıktı. İlk geldiğinde her aldığı topu ileri taşıma, çalım atmak isteği vardı ama şuan bakıyoruz her aldığı topu Selçuk gibi yana, geriye oynama isteği var. Aman ben top kaybetmeyeyim bir an önce ayağımdan çıkarayım düşüncesinde. Kafasında bu sorunu çözdüğünde bence daha yararlı olacaktır.