#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek bruma bu değil ama herşeye rağmen 2 asisti vardı bugün gol olmasada

Bruma´nin zaten bu sezon en büyük sorunu topla oyunu, ancak bu konuda zaten üst düzey özelliklere sahip, ve bunu hepimiz gördük bile. Bu adam Master Yoda gibi ucuyordur idmanda, ancak maclarda daha yeterli derecede özgüven topliyamadi, ama her mac üstüne azar azar koyarak gidiyor. Topsuz alandaki oyunda zaten cok önemli oldu son maclarda, yani cok calisiyor saha icinde bunu görmek sevindirici.
Benim Bruma´nin calim yeteneginden felan süphe duymadigim icin, bu konuda pekde düsünceli degilim, onlar zaten oynadikca geri gelecektir. Yani icinde var olan birseyden, süphe duymaya gerek yok. Sonra hepimiz mutlu olacaz burada...

Hadi be aslanim, hadi be.. Allah sakatliklardan korusun...

İdare etti ve Burağa attığı hem kısa hem uzun topları beğendim.
Biraz ağırlığını koymalı. Daha cesur olsa bir de ah be karaoğlan.

Haklısın. Bruma konusunda büyük beklentiler var ama nedeni ödenen büyük para. Ucuza malolmuş genç bir afrikalı olsaydı, herkes beğenirdi.

Avrupada nerdeyse en yüksek yillik magliyetleri verdigimiz halde, taraftar halen bonservis konusunda odaklanmasi bana göre dogru degil...

Bruma------ = Yillik 1 Milyon avro, 5 yillik 5 Milyon avro arti bonservis = 17 Milyon avro
Albert Riera = Yillik 3 Milyon avro, 3 yillik 9 Milyon avro arti bonservis = 12 Milyon avro
Hamit ------= Yillik 3 Milyon avro, 4 yillik = 12 Milyon avro arti bonservis = 15.500.000 Euro

Gelecek 5 sene Selcuk ve Burak toplam 30 Milyon avro kazanacak mesela...

Yani burada 5 yillik Bruma icin, nerdeyse 4 yillik Hamit ve 3 yillik Riera kadar para ödüyoruz.

Avrupada nerdeyse en yüksek yillik magliyetleri verdigimiz halde, taraftar halen bonservis konusunda odaklanmasi bana göre dogru degil...

Bruma------ = Yillik 1 Milyon avro, 5 yillik 5 Milyon avro arti bonservis = 17 Milyon avro
Albert Riera = Yillik 3 Milyon avro, 3 yillik 9 Milyon avro arti bonservis = 12 Milyon avro
Hamit ------= Yillik 3 Milyon avro, 4 yillik = 12 Milyon avro arti bonservis = 15.500.000 Euro

Gelecek 5 sene Selcuk ve Burak toplam 30 Milyon avro kazanacak mesela...

Yani burada 5 yillik Bruma icin, nerdeyse 4 yillik Hamit ve 3 yillik Riera kadar para ödüyoruz.

Detaylı bilgi için teşekkürler Adem. Ama gene en yüksek Bruma çıkıyor. Beklentilerin büyük olması normal.

Neden ve nasıl bu riske girdiler o zaman hala şaşırıyorum.

Son maclara göre daha iyiydi bugün bence. Ama daha beklentilerimizden cok uzak, umarim cikisi devam eder.

Tam Türkiye Ligi futbolcusu oldu, direk yorgun rakibin üstüne gitmek yerine top tutmaya kalkmasi falan gereksiz isler.

Ayrica ilk yarida pas tercihleri rezaletti. Burak yerine Yasin'i görebilse 2-0 olacakti belki de.

Eskiden daha hizliydi.

Detaylı bilgi için teşekkürler Adem. Ama gene en yüksek Bruma çıkıyor. Beklentilerin büyük olması normal.

Neden ve nasıl bu riske girdiler o zaman hala şaşırıyorum.

Beklentiler zaten normal, ancak 5 yillik hesaplasak hepsi Bruma düzeyinde paraya mal oluyorlar. Beklentiler tabiki yüksek, ama cok genc yasta, yabanci ülkede agir sakatlik yasayip forma sansi bulmamak cok agir etkiledi yavruyu...

Ama Bruma sanki 4-5 kat fiyatlara gelmis gibi yaratilan algi dogru degil. Yoksa hep,izin beklentisi büyük, ancak sabirli olmamiz lazim.

Son düzenleme:
Haklısın. Bruma konusunda büyük beklentiler var ama nedeni ödenen büyük para. Ucuza malolmuş genç bir afrikalı olsaydı, herkes beğenirdi.

Katılıyorum verilen ücret fazla olduğu için herkesin Bruma'dan beklentisi büyük. Unutmamak lazım adam büyük bir sakatlıktan çıktı. İlk geldiğinde her aldığı topu ileri taşıma, çalım atma isteği vardı ama şuan bakıyoruz her aldığı topu Selçuk gibi yana veya geriye oynuyor. Aman ben top kaybetmeyeyim bir an önce ayağımdan çıkarayım düşüncesinde. Kafasında bu sorunu çözdüğünde bence daha yararlı olacaktır.

Son düzenleme:
Katılıyorum verilen ücret fazla olduğu için herkesin Bruma'dan beklentisi büyük. Unutmamak lazım adam büyük bir sakatlıktan çıktı. İlk geldiğinde her aldığı topu ileri taşıma, çalım atmak isteği vardı ama şuan bakıyoruz her aldığı topu Selçuk gibi yana, geriye oynama isteği var. Aman ben top kaybetmeyeyim bir an önce ayağımdan çıkarayım düşüncesinde. Kafasında bu sorunu çözdüğünde bence daha yararlı olacaktır.

Eskiden çalım falan atıyordu, çılgın bir tarzı vardı. Göze hoş geldiği için herkes oynamasını istiyordu. Ancak bir sonuç çıkmıyordu. Çalımları atıp top kaybediyordu. Sanırım kulağını bükmüş Hamza onun. O nedenle de sıradan biri olmuş çıkmış.

pasları çok kötü hala önde olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girerek daha faydalı olur bence.

Önceki maçlara nazaran daha iyiydi bence bugün.Mesela 2 tane asistlik orta açtı.İkiside güzel ortalardı ve önceki maçlara göre daha çok dikine gitti.

bu çocugun asıl eksigi teknik veya fiziki şeyler
asıl eksigi özgüven,özgüveni dagılmış sahadaki duruşundan bile belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt