#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ön capraz baglarini koparip futbola donmek oyle kolay degil.

ronaldo ve del piero bu sakatliklari yasayan adamlar hepside eski hizina kavusamadi belki ama diger ozelliklerini gelistirdiler...simdide walcott ve falcao var bruma'yla ayni sorunu yasayan.

mesela birde yekta var bizde on capraz baglarini yirtan kasimpasadaki yektayla aynimi gece gunduz kadar fark var aralarinda.

butun herseye ragmen ben halen umutluyum bruma'dan diger oyunculara gore hala daha hizli ve cabuk.

Sakatlığı ağır zaten ona bişey demem fakat o saydıgın adamlar 25 26 yasından sonra geçirdi bu sakatlıgı.Bruma çok genc oldugu için daha çabuk eski formuna dönmesi lazım.Çevikligi ve ilk hareketlerinde sorun yok zaten sadece topu atıp kopamıyor eskisi gibi.

Çok geriledi çok... Eskiden de bitiriciliği yoktu ama çalım atardı, vurur geçerdi.Artık eski hızı yok, çalım da atamıyor, kısacası vasat.

Üstelik Sneijder gibi bir adamla oynuyor.Güreşçi Amrabat bile Sneijder'le skorer oldu, Anadolu topçusu Yasin göze batmaya başladı, bu hala gelişecek.Üzlüyorum bu çocuğa ve boşa gidecek gibi duran yatırıma.

https://www.youtube.com/watch?v=Vc-afYl1z-0

Bu mac sezon başındaki A.Madrid hazırlık macı.Bak şuradaki deparı bile hemen farkediliyor.Şimdi böyle gidemiyor topla.Ben sadece fiziğini geliştirmesine baglamıyorum bu olayı.Bu mactadada eskiye göre fiziği gelişmiş durumda zaten.

Yasin yerine bunu çıkarmalıydı hoca.Haftaya kadıköyde ilk11 başlayacağını sanmıyorum.Kendisinden ümitliydim.Oldukça vasat bu sezon.Elalemin 3 kuruşluk siyahileri daha tehlikeli top oynuyor.Ama yinede gelecek sezonlar için patlama yapmasını beklemeliyiz.

Bence de eski hizini kaybetmis. Bunun fizigini gelistirmesiyle hicbir alakasi yok cunku fizi 1 gram gelismemis hatta dun gordugum bruma daha ciliz daha bitkindi. Muhtemelen sakatligindan sonra toparlanamadi. Calim atma kabiliyeti de gitmis. Muhtemelen dizini sakindigi icin korkarak cekinerek oynuyor.

Acilen fizigini gelistirmeli. Onun yerinde olsam personal trainer ve beslenme uzmani tutarim kendime fizigimi iyice gelistiririm. Boyle devam ederse portekiiz'in alt sinif takimlarinda pili biter.

Ah ulan ah aslinda shaqiri'yi almaliydik. Hem fizigiyle hem de teknik olarak bizim lige cok uygundu.

Ne yalan soylim dun aydin'i aradi gozlerim. Bundan daha verimli olurdu dunku macta. Guresi amrabat bile yardirirdi dunku macta.

Lakin sunu da soylemekte fayda var: bruma'nin asil mevkisi sol kanat. Orada biraz daha iyi oynayacagini dudunuyorum. Cunku topla iceri katedebilir. Sagda oynayinca kanatta hapis oluyor.

Bence 2-3 sene ingiltere veya almanya ligi takimlarina kiralanmali sonra iyi bir fiyata satilmali.

fizikle alakası yok Neymarda 2-3 seneye nazaran fiziğini geliştirdi aynı hızda. Messi eskiden baya zayıftı şimdi formasından çekseler bile durmuyor hızı hala aynı hatta daha hızlandı.

Bruma yanlış çalışmış ama yinede her maç oynamalı oyun aklını geliştirmesi için kupada bile oynamalı.

Bruma birşeyini kaybetmiş değil hala korkak dünkü maçı iyi gözlemleyin akıp gitmek istese giderdi giderdi de nereye. Farkında çalım atsa geçse gitse ileride ya pas atacağı adam yok yada pas attığında gitmeyeceğini biliyor.

İnanılmaz bir korku var. Bu çocuk çok çalıştırılmalı. İdman sonrası çalıştırılmalı. A2 maçalarına gönderilmeli. Sabah orada akşam maçın sonlarına doğru lig maçında oynatılabilir.

Hocanın bu çocuğu kazanmak istemesi gerekir.

Oynasın, Olcan,Yasin gibiler oynayacağına Bruma oynasın, Sinan oynasın

sezon sonuna kadar mecburen oynatirsin alternativi pek olmadi icin, ama ondan sonra kesin bir sekilde kiralik göndermemiz gerekli yoksa büyük ihtimal yeni sezon daha fazla yedekte gecirir yabanci siniri kalkti halde.

------------BRUMA---------
a. telles--sneijder--yasin

isvicreli-bakan-twitter-yasagini-anlatirken-gulme-krizine-giriyor.jpg

Paslarda hata yapiyor dogrudur ama dün hep maçin içindeydi. defansada iyi yardim etti.

11 başlayacak Fener maçında öyle görünüyor. Aslan parçası bu maçta yapacağı her olumlu hareket özgüvenini biraz daha tetikleyecek. bir sonraki hamlesi çok daha iyi olacaktır.

açıkçası 11de başlarsa maçta kaybolacağını düşünüyorum. keşke sonradan oyuna girse daha yıpratıcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt