#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Fenerbahçe maçında oynamamalı. Defansa yardım konusunda sıkıntıları var. Yardım etse bile defans yapamıyor zaten. Hücumda da kaybolur gider. Mutlaka o bölgeye topu tutabilecek ve ileriye taşıyacak daha sağlam birisi oynatılmalı. Caner' i de marke edemez.

Bu maçta oynatılması intihar olur.

GT-I9300 Tapatalk

Bence tam on a göre bir maç, biraz fisik Mücadelerden kaçarsa ve Hizin'i ve teknigi kullanirsa çok tehlike yaratabilir Fenerbahce'nin sahasinda

Caner karşısında etkili de olabilir,sinebilirde.Caner için tehdit Bruma.Caner'in sık sık ileri çıkacağını düşünürsek o tarafta büyük tehdit ama fiziki mücadeleye ne kadar dayanir şüpheliyim.Ayrıca Caner çirkef bir topçu ve sert oynayacaktır.Sertliğe,tahriğe ne kadar dayanir bilemiyorum.Hala çocuk,ortamdan etkilenip pısabilir.

sirf fenerin bekleri cikmamasi icin sahada olmali ,, Caner Bruma'yi tutmaktan ataga kalkamaz

İyi güldürdünüz bruma canerin çıkmasına mı mani olacak...??? Adam daha bursanın sivasın erciyesin bekinin çıkmasını engelleyemiyor ne caneri..

Sonradan girse daha iyi olur sanki.

Ne Olcan nede Bruma 90 dakikayı kaldıracak topçular değil.
İlk devre Olcan sonra Bruma.

Bu çocuk derbi için ters. Faul yapmaz,sinirlenmez,gerginlik bilmez çok fena ezerler hele karşısında caner olunca oynamasın. Açıklaması bile anlatıyor hiç mi derbi izlememiş acaba derbide her zaman iyi oynayan değil psikolojik savaşı kazanan maçı kazanır.

Derbide gerginlik sadece bizde değil ElClasicoda bile var. Elbette çığrından çıkmayacaksın ama geçen sene Melo'nun emreye yaptığı tam bir derbi örneğiydi. Bruma bu kadar pısırık olmamalı.

ula bruma.al bu maçı verdıgıgımız bonservıs paralarının yuzde 25 nı helal edelım..çok bekledık bu maçta patla artık..

İyi güldürdünüz bruma canerin çıkmasına mı mani olacak...??? Adam daha bursanın sivasın erciyesin bekinin çıkmasını engelleyemiyor ne caneri..

Hocam sen bu oyun bilginle daha çok gülersin devam et .

Bruma son vuruşu olmasa da , ilk geldiği zamanki gibi olmasa da her zaman orda tehdittir Canere. Caner öyle rahat rahat arkasına bakmadan çıkamaz. Hamit veya Emre Çolak o bölgede sol açık oynasa rahat rahat çıkar mesela çünkü ikisi de maç içinde otomatik olarak içeri kayıyo , veya geçen sene Sino'yu sol açıkken düşün , Telles bütün maç bir bek bir de açığa karşı tek oynuyordu solda ,aynı mantık

Sivas , Erciyes maçında sağ bölgeden kaç tane atek yedik fuzuli konuşmayın , Yasin oynadığından beri soldan bile daha az geldiler , adama karalamış olmak için yorum yapıyorsunuz net . Bu kulüp senin gibiler yüzünden bu halde

Gs tarihinin en pahalı en kazik oyuncusu.Dogacak oglak .okundan belli olurmus ya affedersiniz.Bu da oyle iste.Ne fizigi gelisiyor ne beyni gelisiyor ne paslari gelisiyor.Hani su paraya Kampl'i alabilirdik.Veya forvete adam gibi yabancı alabilirdik.Tarik,veysel,dzemaili,bruma.Bu bos adamlar yuzunden batacagiz.

Gs tarihinin en pahalı en kazik oyuncusu.Dogacak oglak .okundan belli olurmus ya affedersiniz.Bu da oyle iste.Ne fizigi gelisiyor ne beyni gelisiyor ne paslari gelisiyor.Hani su paraya Kampl'i alabilirdik.Veya forvete adam gibi yabancı alabilirdik.Tarik,veysel,dzemaili,bruma.Bu bos adamlar yuzunden batacagiz.
Sende bayansan ben...

gerçekleri bilmeden konusma.

Senin erkek oldugun nereden belli.Burcu Esmersoy mac hakkinda yorum yapinca hepiniz agzinizdan salyalar akiyor.Allahtan turkiyede yasamiyorum.Butun erkekler boyle galiba.
bir şey söyleyecektim de neyse zaten sabıkalıyız bazı modlar ceza vermeye yer arıyo o yüzden söylemiyorum lakin bütün erkekler hakkında yorum yapacak kadar bilgili bir kişisin sanırım.

ayrıca burcu esmersoyun maç yorumunu hayatımda hiç dinlemedim hiçte ağzımın suyu akmıyor
biskolata erkeği gören kezbanlarla karıştırmış olmalısın :)

O Kampl ismi en çok kuşların forumunda geçiyordu.Çok bellisin çokkk:hat:

bonnie-kanarya-yemi-2851_1_161455.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt