Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Sene başında kiralanmalıydı bu. Amrabat yerine bunun gitmesi gerekirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O-HA! Yalandır inş. Hazır topçuya en çok ihtiyacımız olduğu vakit 2 hazır kanat yerine Bruma'yi aldiysak büyük salaklık yapmisiz demektir.Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."
Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.
O şekilde sans bulmadı mi hic bizde? Buldu. İçeri girecem diye binbir yol denedi, hepsinde batırdı. Çünkü zeka minimal. Çocuk daha pas yapmayı bilmiyor. Sağda oynaması bu yüzden daha iyi. Biraz olsun pas oyununa dahil olur da pas yaptığını görürüz en azından.Zaten ters ayaklı olması ve ML değilde AML rolünün oyuncusu olması nedeniyle sol tarafta oynaması gereken bir isim kaldı ki mental olarak Alex Telles ve Sneijder ile ile anlaşan tek isim takım içerisinde ki ; şu şekilde de şans verilmeli ve yine olmuyorsa bir EPL takımına kiralanmalı diye düşünüyorum.
----------------------------------------Alex Telles
-------------------Wesley--------Armindo Bruma
Böyle bişey varsa bir hafta odadan çıkmam kahroldum şu anGökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."
Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.
bruma transferinden daha çok komisyon almıştırGökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."
Yahu eleştirdiğiniz adam Sabriyle oynuyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Senin adaştan buna top mu kalıyor![]()
bakıyorum ben brumaya çöp derken beni eleştirenler yavaş yavaş lafıma gelmeye başlamış...görün abi siz de görün gerçekleri 12 milyonluk koca bir kazık yedik daha topa vurmayı bilemeyen amatör zihniyetteki adamı yeni ronaldo diye kakaladılar..ben ilk olarak eski teknik direktörünün bıraksan boş kaleye gol atamaz lafından işgillenmiştim
yav he he başkalarının dedikleri ile eleştirin zaten önyargılarınızı buna göre oluşturun biraz kötü bişey gördünüz mü sokun yerin dibine
1 maç kötü performans sergiledi diye hemen saldırıya geçmişsiniz.Böyle genç oyunculara büyük maçlarda görev verip güvenini kazanmalı teknik direktör.Skor odaklı yorumlar kısa vadeli tatminden başka bişey değildir.
Bana iyi oynadığı 5 maç say 2 senedir bütün laflarımı geri alacağım.
Nani varken gidip Bruma'yı aldık be peehh. Bu eleman fazla zarar etmeden elden çıkarılmalı. Yoksa çok zarar edicez. Hiç ışık vermiyor bu haliyle. Bir kere adam geçtiğini, çizgiye indiğini görmedim maçta. Yıldız falan olacaksa da başka yerde olsun. Bizde bir cacık olacağı yok.