#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başında kiralanmalıydı bu. Amrabat yerine bunun gitmesi gerekirdi.

Bruma'yı savunmuyorum ama şu açıdan bakın bir de bu adam oynadığı maçlarda tek destekçisi ya Sabri oldu ya da Tarık, Yasin çok mu ahım şahım bir oyuncu sanki
Bugün Yasin göze batan iyi bir performans sergiliyorsa Sneijder'in sola yakın oynaması
Bruma' nın kanadında ne verkaça girebileceği ne de içeri kaçabileceği paslar atacak bir oyuncu yok, Bruma'yı şu anda Hamit'in geldiği ilk seneki gibi kullanıyoruz kanatta düz, orta açan, çalıma gitmeyen, içeri girmeyen
Bruma sol da Telles ile beraber değerlendirmek daha akıllıca olabilir.

Zaten ters ayaklı olması ve ML değilde AML rolünün oyuncusu olması nedeniyle sol tarafta oynaması gereken bir isim kaldı ki mental olarak Alex Telles ve Sneijder ile ile anlaşan tek isim takım içerisinde ki ; şu şekilde de şans verilmeli ve yine olmuyorsa bir EPL takımına kiralanmalı diye düşünüyorum.

----------------------------------------Alex Telles
-------------------Wesley--------Armindo Bruma

Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."

Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.
O-HA! Yalandır inş. Hazır topçuya en çok ihtiyacımız olduğu vakit 2 hazır kanat yerine Bruma'yi aldiysak büyük salaklık yapmisiz demektir.

ıIN5Iı

Zaten ters ayaklı olması ve ML değilde AML rolünün oyuncusu olması nedeniyle sol tarafta oynaması gereken bir isim kaldı ki mental olarak Alex Telles ve Sneijder ile ile anlaşan tek isim takım içerisinde ki ; şu şekilde de şans verilmeli ve yine olmuyorsa bir EPL takımına kiralanmalı diye düşünüyorum.

----------------------------------------Alex Telles
-------------------Wesley--------Armindo Bruma
O şekilde sans bulmadı mi hic bizde? Buldu. İçeri girecem diye binbir yol denedi, hepsinde batırdı. Çünkü zeka minimal. Çocuk daha pas yapmayı bilmiyor. Sağda oynaması bu yüzden daha iyi. Biraz olsun pas oyununa dahil olur da pas yaptığını görürüz en azından.

Ha. Bi de bu çocuk içeri kat etmeyi bilmiyor. Özellikle topsuz oyunda SIFIR. Bunun da sağla solla ilgisi yok.

ıIN5Iı

Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."

Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.
Böyle bişey varsa bir hafta odadan çıkmam kahroldum şu an

Bruma'yı bugüne kadar benim akdar destekleyip, savunan kimse yoktur herhalde. Ama artık bıraktım. Şimdi şurda oynamadı, burada oynamadı denilebilecek bir durum olmadığını görmek gerek. Bir oyuncu kötü oynayabilir, yerini yadırgayabilir eyvallah ama çalım atmayı bir oyuncu nasıl unutabilir? Orta yapmayı, pas vermeyi nasıl unutabilir?

Adam futboldan uzaklaşmış resmen. Acilen Belçika, Hollanda, İsviçre, Almanya gibi eğitici ülkelere kiraya verilmeli. Kulübün ilk işi bu olmalı. Bu haliyle ne para kazandırarak satılaiblir ne de verim alınabilir.

bruma transferinden daha çok komisyon almıştır

Yahu eleştirdiğiniz adam Sabriyle oynuyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

bakıyorum ben brumaya çöp derken beni eleştirenler yavaş yavaş lafıma gelmeye başlamış...görün abi siz de görün gerçekleri 12 milyonluk koca bir kazık yedik daha topa vurmayı bilemeyen amatör zihniyetteki adamı yeni ronaldo diye kakaladılar..ben ilk olarak eski teknik direktörünün bıraksan boş kaleye gol atamaz lafından işgillenmiştim

bakıyorum ben brumaya çöp derken beni eleştirenler yavaş yavaş lafıma gelmeye başlamış...görün abi siz de görün gerçekleri 12 milyonluk koca bir kazık yedik daha topa vurmayı bilemeyen amatör zihniyetteki adamı yeni ronaldo diye kakaladılar..ben ilk olarak eski teknik direktörünün bıraksan boş kaleye gol atamaz lafından işgillenmiştim

yav he he başkalarının dedikleri ile eleştirin zaten önyargılarınızı buna göre oluşturun biraz kötü bişey gördünüz mü sokun yerin dibine

yav he he başkalarının dedikleri ile eleştirin zaten önyargılarınızı buna göre oluşturun biraz kötü bişey gördünüz mü sokun yerin dibine

azmine hayranım dostu hala brumadan bir cacık olacağını mı sanıyorsun ? (belki başka takımdaolur) .. çalım deneyemeyen kanat oyuncusu cidden eşi benzeri yoktur dünyada

1 maç kötü performans sergiledi diye hemen saldırıya geçmişsiniz.Böyle genç oyunculara büyük maçlarda görev verip güvenini kazanmalı teknik direktör.Skor odaklı yorumlar kısa vadeli tatminden başka bişey değildir.

Bana iyi oynadığı 5 maç say 2 senedir bütün laflarımı geri alacağım.

gökmen özdemir anlattı işte; bülent tulun-ceylan çalışkan gervinho ile anlaşıyor ahmet bulut salah ile anlaşıyor fakat yüce imPARAtorumuz o sene ülkemizde oynanan 20 yaş altı maçında bruma'yı izleyip beğeniyor daha sonra kalan maçlarını izlemesi için müfit erkasap'ı görevlendiriyor arada bizim büyük FM'ci scout ekibide adanalı'ya ''hocam müthiş topçu harika yetenek geleceğin ronaldo'su'' diye gazı verince 13 milyon euroluk kazık külübe giriyor.

Bana iyi oynadığı 5 maç say 2 senedir bütün laflarımı geri alacağım.

Zaten 2 senedir bu foruma üye değilsin hangi laflarını geri alacaksın acaba.Oturup bi zahmet oynadığı maçları izle görürsün.Bu adam zamanında 3 teknik adam değişti büyük sakatlık atlattı.Şimdi başakşehir maçını göz önüne alarak sürü psikolojisi içine girip yorum yapıyorsunuz.Kendi fikirlerini bile belirtmiyorsun.Bana maç say ne demek yahu fikrin yok mu?

Ayrıca bruma transferi yanlış olabilir ama terim kazığı aysal kazığı diyenler ikiyüzlülük etmiş olur..Bruma geleceği zaman gelmesin diyen bir kişi bile yoktu.. hepimizin ağzının suyu akıyordu ders oldu işte öyle 1 turnuvalık adam gibi izlemeden 12 milyon bayılırsan bön bön bakarsın gelişecek diye..

Şenol Güneş gelse o bile adam edemez.O derece vahim durumda.Koca maçta bur kere rakibi geçemedi, pas desen 5 m2 dışına atamıyor.Takıpcılık yok,defansıf yon 0. Orta kesse barı o hıc yok zaten.Ne var o zaman?

Nani varken gidip Bruma'yı aldık be peehh. Bu eleman fazla zarar etmeden elden çıkarılmalı. Yoksa çok zarar edicez. Hiç ışık vermiyor bu haliyle. Bir kere adam geçtiğini, çizgiye indiğini görmedim maçta. Yıldız falan olacaksa da başka yerde olsun. Bizde bir cacık olacağı yok.

Aynen, 12 Milyon verildi birde. Nani dururken bunu aldik. Yildiz nasil olcak, sabir derken? 2 senedir bizde bu adam, ne zaman pisicek 30 yasindami?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt