#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üf be Gervinho ya da Salah mükemmel olurdu.

I am the one who knocks!

Gervinho'dan ziyada Salah hakikaten mükemmel olurdu , şuan Wesley ile birlikte omuz omuza takımı şampiyonluğa taşıyor olurlardı.

gökmen özdemir anlattı işte; bülent tulun-ceylan çalışkan gervinho ile anlaşıyor ahmet bulut salah ile anlaşıyor fakat yüce imPARAtorumuz o sene ülkemizde oynanan 20 yaş altı maçında bruma'yı izleyip beğeniyor daha sonra kalan maçlarını izlemesi için müfit erkasap'ı görevlendiriyor arada bizim büyük FM'ci scout ekibide adanalı'ya ''hocam müthiş topçu harika yetenek geleceğin ronaldo'su'' diye gazı verince 13 milyon euroluk kazık külübe giriyor.
Şu ft bir daha bu kulübün kapisinin onunden bile geçmesin. Her gelisinde batirdi bizi.

sezon sonu ya kiraya verilsin ya gönderilsin 12 milyon € 'ya kim bilir ne topçular alınırdı tarihi kazık yedik resmen

Bir oyuncunun fiziğini geliştirebilirsiniz ama asla bitiriciliğini geliştiremezsiniz çalışmakla koşmakla olsaydı umut şuan rooney gibi manuda oynardı benim çok ümidim vardı bu adamdan ama şuan zerre bize faydalı olacağını düşünmüyorum bruma tabela yapacak adam olamıycak asla ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu eleştirdiğiniz adam Sabriyle oynuyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
adam geçmiyor

çizgiye inmek için koşular yapmıyor

orta açmıyor

önde basmıyor

sabriyle ne alakası var bunların

adamda bişeyler olsa da sabriyle anlaşamasa dediğin doğru ama daha kanat oyuncusunun temel özelliklerini yapamıyor adam

Bruma yi en çok savunan bendim.. Ama bende artık umudumu kaybediyorum, hadi be oğlum bizi şaşırtacak birşey yap..

Bruma'yı, belki kendimi de kandırarak, uzun süre savunmaya çalıştım ama kadroda Bruma yerine Amrabat olsaydı 3-5 puan daha fazla almış olurduk muhtemelen. Şu an için büyük kazık yemişiz gibi duruyor; umarım toparlar ama zor gibi.

ahaha - muhtemelen bruma'ya kusanlar niye porto olamiyoruz diye aglayanlarla ayni kisiler :D ilahi turkiye

bi kanat oyuncusu gökhan töreye bide brumaya baktığında zaten herşey ortada

sene başında gökhanı alsaydık 2. ile aramızda 7-8 puan fark vardı ve 2.sıradaki takım da fenerdi

adam geçmiyor

çizgiye inmek için koşular yapmıyor

orta açmıyor

önde basmıyor

sabriyle ne alakası var bunların

adamda bişeyler olsa da sabriyle anlaşamasa dediğin doğru ama daha kanat oyuncusunun temel özelliklerini yapamıyor adam

Fazla değil. 2 hafta Brumayı wes ve Tellesle oynatalım. Yasini'de sabriyle oynatalım bakalım neler olacak Refik. Wes ters top atıyor. Bruma Sabriye sabri Brumaya bırakıyor. ver kaça gireceği kimse yok. Yasin övülüyor burada. Yasin'i sağ'a koy bir daha oynatmayalım deriz. Çünkü onu oynatan biri var. + Ben Brumaya güvenildiğini de sanmıyorum. Mecbur kalmadıkça top atmıyorlar adama. Koy oynasın abi. Hata yapsın ne olacak? Her topta Bruma görülsün. onun yerine 30 yaşındaki adamı oynatıyorsun o da yapıyor hata. Bırak hatalı oynasın. Son maç yerden yere vuruluyor. kaçırdığı golü atsa senin yorumunu bilmem ama buradaki çoğu kişinin yorumu farklı olacaktı. Bir de bu tür oyunculara hoca lazım. Yok abi bizde o tür bir hoca. Ben adım gibi eminim Soyunma odasında Hamza Brumaya Basit oyna arkadaşlarını zora sokacak pozisyonlara girme diyordur. Adım gibi eminim buna çünkü Bruma adam eksiltmeye korkuyor.

Abi bu adam ilk geldiğinde 5 Real Madridliyi maymun etmişti. Şimdi Edin Visca kadar çalım atamıyor çok garip. Bernabeuda ceza sahasına bi girişi vardı çalımlarla olacak bu demiştim. Zaten bazı taraftarlar ayağına topu alınca ıslıkladı bi müddet. Bişeyler yapması lazım. Bilekleri çok kötü hızla çalım atıyor sadece. Geliştirsinler Sneijderle şut çalışsın yapsın bişeyler olmaz böyle. Bari en az zararla satalım hiç olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt