#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşindeyiz!@PesindeyizTV 8 dk.8 dakika önce
FLAŞ | Mahmut Alpaslan: Hakan Çalhanoğlu'nu Gökhan Töre'yi, Olcay'ı, Serdar Taşçı'yı alabileceğimiz halde almadık ama Bruma alınmış...

Galatasaray eski scout şefi Mahmut Alpaslan: "Galatasaray'dan ayrılma nedenlerimden biri de Bruma transferi. Bu transfere tepki gösterdim."

Gökmen Özdemir: "Bruma'nın alternatifleri Salah ve Gervinho'ydu. Fatih Terim Bruma'yı tercih etti."

Salah ve gervinho brumanın alternatifi imiş. kim bunları brumanın alternatifi olarak görmüşse beyin yanmış.

adam fotomaçtan beter sallamış brumanın alternatifleri gervinho ve salahmış...ahahaha..

Olum yanıltma bizi canlan, kendine gel.

Bruma kötü oynuyor ama yanlış kanatta oynuyor. İlk geldiği zamanlar solda oynuyordu ve iyiydi, kendisi de solda daha iyi oynadığını söyledi. Ayrıca Wesley sürekli sol kanatta yardıma geliyor Bruma'ya biraz haksızlık yapılıyor.

Ftnin kaziklarini toplasak buradan marsa duble yol olur. Komisyonlari hariç.

Bu forumda Terime sürekli komisyoncu komisyon almıştır deniliyor. Bu arkadaşların bu yorumları başlarına iş açabilir. Yaptığınız suç benden söylemesi.

Ben dün yazdim Töre ve Kerim bizde olsaydi keske diye, burda cok bilmisler dediler neden Bjk'lileri övüyorsun. Bu mantik bu kafa yapisi iste, aldilar Brumayi, alana da aldiranada diyecegimde diyemiyorum. Töre acik ara en iyi 5 kanat oyuncusu icinde. Kerim de potansiyel var, ortada Hakan Calhanoglu bir de Demba Ba veya Cisse imkani varmis. Daha ne olsaydi. Tam hakaret edilecek tiplersiniz. Sakin bir kisi yazmasin Bjk'lileri övüyorsun diye kalp kirarim.

Bu forumda Terime sürekli komisyoncu komisyon almıştır deniliyor. Bu arkadaşların bu yorumları başlarına iş açabilir. Yaptığınız suç benden söylemesi.

Okumayi bile degmez rdash, bu tip üyeler ft'i fenerden, arda'yi emreden nefret eden insanlardir genelde.

ft tffe gitti diye agliyorlar, sonra eski fener hocasi ersunu isteyip duruyorlar

Çok komik insanlar

Okumayi bile degmez rdash, bu tip üyeler ft'i fenerden, arda'yi emreden nefret eden insanlardir genelde.

ft tffe gitti diye agliyorlar, sonra eski fener hocasi ersunu isteyip duruyorlar

Çok komik insanlar
Rahatsız olduğum için demedim Şükrü reyis
her kişinin söylediği kendini bağlar lakin kimsenin böyle bir sebepten başı ağrımasın. Uyarmak istedim sadece
çünkü tek tük değil baya kişi söylüyor.

Çok komik insanlar

Şükrü muratın mesajını niye begendin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugüne kadar Iorfa dahil hiçbir futbolcuyu birkaç maçta çöp.ilan etmedim,Bruma da da birşeyler olduğuna inanıyorum amma velakin değerinin en az dört katı fazlasına aldığımızı da kabul etmek lazım, zaten sorun fayda maliyet bu çocuk iki üç milyona gelseydi göze batmazdı, bu adamın kötü oynaması bizim lehimize olan bir durum değil ki satabilelim aynen Ambrabat ta olduğu gibi ve iddia ediyorum Ambrabat çok daha kolay elden.çıkar, Bruma süperstar olsa idi emin olun Porto bize bırakmazdı hoş almak istemişlerdi ama rakam 10 un üzerine çıkınca adamlar hadi len demişlerdir

Terimin pis kazigi iyi komisyon yemistir kesin. Hic gundem de bile yokmus bu eleman.
50 bin dolarlik topcuya 12 milyon euro verdirttiler.

Herkesinde dediğine inanmayın herkes kendine göre haklı Terim bizi satmistir açık ve net ünal da kactimi yolmu aldı belli değil komisyoncu diye günah almayın o terbiyesizligi yaptılarsada haram olsun Allah çıkartır bunları bizim gayemiz Galatasaray sallayin bunları.

Terimi geçtim. Portigis federasyonu ve ronaldoda futboldan anlamıyor demek ki.
Eleştirmek ne kadar kolay.
Bu çocuk sayılan tüm futbolculardan daha potansiyel sahibiydi.
2 italian ve çok ciddi diz sakatlığı katletleti brumayı. Bence uine patlamayı yapacak ama bu türkiyede olmaz. Hamza hocada eğitici tercübeye sahip değil bence.
Hollandaya 2 yıl gitsin en az. 24-25 yaşlarında elit takıma transfer olur.

Beyler anlaşılmayacak,kafa yorulacak bir tarafı yok.Net!
Bende sizin gibi çok umutlar bağladım ve sabırla bekledim,hep savundum ama maalesef görünen köy kılavuz istemez..
Çok net çok BÜYÜK bir kazık..!
Kim attı,nasıl attı,niçin attı bilemem ama yazıktır ya , bu paralara yazıktır..!
Ferhat öztorunu bir kez dahi geçememiş bir oyuncu söz konusu!!!!
Keza Telles'te aynı kazık...!!
Bahsedilen diğer es geçilen transferler doğruysa eğer,tiksiniyorum bunu sağlayanlardan..
Ne diyeyim ben ,sinirden elim ayağım titriyor şu anda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt