#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal genç yürek.Büyük katkı sağladın oynamayarak.

Bence BRUMA > umut ! Bunu degerlendirmek bile komik, Bruma hizi, pressi, çalim...ve özel yetenegi top tutup öne sürmesi var...ama Umut'a hic bir özellik yok...resmen 0 bir oyuncu. Hatta ona bir oyuncu demek bile istemiyorum, emek hirsizidir Umut.

Bence BRUMA > umut ! Bunu degerlendirmek bile komik, Bruma hizi, pressi, çalim...ve özel yetenegi top tutup öne sürmesi var...ama Umut'a hic bir özellik yok...resmen 0 bir oyuncu. Hatta ona bir oyuncu demek bile istemiyorum, emek hirsizidir Umut.

Umutta hiç bir özellik yok tabi anca koşuyo press yapıyor.Presi de düzgün yapabilse bari yüreğim yanmaz.

Maalesef Umut sağ kanatta bile Bruma'nın bu halini top diye oynar hiç bir şey yapamasa skor yapıyor beleş meleş önemli değil Bruma onu da yapamıyor.

ne umutu ya? brumanin leshi bile umutdan kanatda daha yararli olur. gerci brumayi yeni sezon takimda pek görmek istemiyorum, degeri gün gectikce düsüyor, kiralik gönderelim.

Beğenmediğimiz Brumayı Dortmund istiyor.....
7d7e8dc767a0a8a3b67c3f1f48853314.jpg

Ben bu çocukta büyük potansiyel görüyorum...bence yanlış kanatta kullanıyoruz....solda oynaması lazım...içe katedip şut çeken biri bu çocuk....sağda yapamıyor onu....

Beğenmediğimiz Brumayı Dortmund istiyor.....
7d7e8dc767a0a8a3b67c3f1f48853314.jpg

Ben bu çocukta büyük potansiyel görüyorum...bence yanlış kanatta kullanıyoruz....solda oynaması lazım...içe katedip şut çeken biri bu çocuk....sağda yapamıyor onu....

Solda oynayan oyuncumuz Brumadan 2-3 gömlek üstün bir oyuncu. Anca o oyuncumuz sakatlanırsa Bruma solda şans bulabilir.

Bruma kötü oyuncu değil sadece biz işleyemedik umarım Dortmund, Koray ve Bruma'yı toplam 17-20Milyona alır, her ikisini de 2-3 sene içinde işler bizde Ribery'de olduğu gibi ah vah ederek izleriz.

Biz Brumaya kiziyoruz, Dortmundun bir Mkhitaryani var adam gelmiş yaklasik 30 milyona,gelmiş gecmis en pahalı dortmundlu transfer,rezalet ötesi oynuyor ama dahada destekleniyor. Bizde böyle bir pahalı oyuncu böyle rezalet oynasa suikasta ogramis olurdu galiba.

Son düzenleme:
Biz Brumaya kiziyoruz, Dortmundun bir Mkhitaryani var adam gelmiş yaklasik 30 milyona gelmiş gecmis en pahalı dortmundlu transfer,rezalet ötesi oynuyor ama dahada destekleniyor. Bizde böyle bir pahalı oyuncu böyle rezalet oynasa suikasta ogramis olurdu galiba.
Çünkü adamlarda taraftar kültürü var....en kötü zamanlarında bile 80bine oynayan bir kulüp Dortmund.....

Git valla aklın varsa bizim takıma da bi 10 sene daha genç oyuncu gelmesin +28 elemanları alıp 22-23 yaşındaki Türklere genj yıldızımız muamelesi yapalım

Biz Brumaya kiziyoruz, Dortmundun bir Mkhitaryani var adam gelmiş yaklasik 30 milyona gelmiş gecmis en pahalı dortmundlu transfer,rezalet ötesi oynuyor ama dahada destekleniyor. Bizde böyle bir pahalı oyuncu böyle rezalet oynasa suikasta ogramis olurdu galiba.

o adamin sülalesini aglatirlar burada. Emenike+Guiza+Burak+Selcuk *100 . Mikhitarijana yapilanacak protesto

Kronik bir hal aldı sakatlığı. Artık 3-5'e bakmadan satılmalı.

Bruma severler performansının kötülüğünü artık bu sakatlığı bahane ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt