Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal genç yürek.Büyük katkı sağladın oynamayarak.
Umut çok mu hosuna gitti sag kanatta ? lol
Bence BRUMA > umut ! Bunu degerlendirmek bile komik, Bruma hizi, pressi, çalim...ve özel yetenegi top tutup öne sürmesi var...ama Umut'a hic bir özellik yok...resmen 0 bir oyuncu. Hatta ona bir oyuncu demek bile istemiyorum, emek hirsizidir Umut.
Beğenmediğimiz Brumayı Dortmund istiyor.....![]()
Ben bu çocukta büyük potansiyel görüyorum...bence yanlış kanatta kullanıyoruz....solda oynaması lazım...içe katedip şut çeken biri bu çocuk....sağda yapamıyor onu....
Beğenmediğimiz Brumayı Dortmund istiyor.....![]()
Ben bu çocukta büyük potansiyel görüyorum...bence yanlış kanatta kullanıyoruz....solda oynaması lazım...içe katedip şut çeken biri bu çocuk....sağda yapamıyor onu....
Çünkü adamlarda taraftar kültürü var....en kötü zamanlarında bile 80bine oynayan bir kulüp Dortmund.....Biz Brumaya kiziyoruz, Dortmundun bir Mkhitaryani var adam gelmiş yaklasik 30 milyona gelmiş gecmis en pahalı dortmundlu transfer,rezalet ötesi oynuyor ama dahada destekleniyor. Bizde böyle bir pahalı oyuncu böyle rezalet oynasa suikasta ogramis olurdu galiba.
Çünkü adamlarda taraftar kültürü var....en kötü zamanlarında bile 80bine oynayan bir kulüp Dortmund.....
Biz Brumaya kiziyoruz, Dortmundun bir Mkhitaryani var adam gelmiş yaklasik 30 milyona gelmiş gecmis en pahalı dortmundlu transfer,rezalet ötesi oynuyor ama dahada destekleniyor. Bizde böyle bir pahalı oyuncu böyle rezalet oynasa suikasta ogramis olurdu galiba.
Çünkü adamlarda taraftar kültürü var....en kötü zamanlarında bile 80bine oynayan bir kulüp Dortmund.....