#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun iyiydi ama hala yeterli degil. 2 sey asiri gozume batti:

- baya hiz kaybetmis, ibrahim öztürk (32) yasinda, deparda bunu gecti

- paslari surekli adamlarin gerisine atti bu da iyi gelisen ataklari öldürdü

1,5 senedir söylediğim gibi Türkiye'de kaldığı sürece kariyerini mahvedecek.

Daha 20 yaşındasın bas git la şu ülkeden!

Heh söyle be Kara Aslan !! Hep böyle oyna canımızı verelim.

Vasattan biraz iyidi ama bu çocuk gelişemiyor kendini bir kaç tık yukarı çıkaramıyor geldiği zamanki seviyede bile değil şu anda

Bruma yı eleştirince futbol cahili mi oluyoruz ?!
Asıl eleştirmezsen futbol cahilisin demek

Takımın en iyilerinden biriydi. Topu ileri taşıyan oyuncu yok, mutlaka oynaması gerekiyor. Selçuk, Umut, Burak, Sabri gibi oyuncular varken eleştirilmesi anlamsız. En büyük sorunu sorumluluk almaması veya verilmemesi.

istediği yere gitsin. bruma'dan cacık olmaz. millet kendini çok güzel avutuyor burda. yok gençmiş olacakmış, yok türkiye'de olmazmış başka yere gitmesi lazımmış, yok sakatlık geçirmişmiş toparlaması kolay değilmiş, herhalde önümüzdeki 5 sene içinde eski haline dönermiş. bruma kötü oynadıkça biz devamlı burada bahaneler türetiyoruz.
eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. bu arkadaştan iyi bir kazık yedik. o dönem için daha az bonservis ile daha olgun bir kanat alsaydık mesela nani o dönem için alınabilirdi. şuan takım çok daha iyi konumda olabilirdi.

Topla kavga eden Umut oynayacağına bu çocuk oynasın.Bazen tdleri anlamak güç.Hadi savunma takımı de değiliz patır patır goller yiyoruz.

top kontrolü iyi paslarida kötü sayilmaz cogu ara pas oynamaya ugrasiyor bazen basit oynamak kötü olmaz aslinda
gol vuruslarida kötü degildi ama bir iki kacirinca homurdanma oluncada oralarda kacak oynuyor, normal yani.
u 20 dünya sampiyonada bi gollerine bakin derim gol vuruslari kötü olan adam böyle gol atamaz.
heycan iste gol vurusunu yapmaktan kaciyor suan. ins. yakin zaman 1 2 gol atarda ordada kendine gelir.

Umut sag kanatta oynayinca, topu alip rakipi hizla çalimladiginizi gördünuz mu hiç. Lütfen hocam, Brumayi oynat orda. Bu genç oynaya oynaya açilacaktir, ben inaniyorum halen. Ha diye bilirsiniz, son paslarda biraz zaafi var. Tamamda Umuttun hiç bir özelligi yok. Ne hiz var, ne çalim var, ne son pas. Hiç bir $ey yok, ama 90 dakika sahada oluyor.

Sanki Brumada bir kipirdama var, zaten umutun oynamasi bize zarar 10 kisi oynamak daha az zarar verir bize.
Insallah Hamza Hoca bu kez Umudunu Umuta baglamaktan vazgecer.

Kotu oynasada Bruma olunca ataklar daha hizli bi hareketlilik oluyor bence hep oynamali

Çok eksiği var bakıldığı zaman ama hala 20 yaşında iken kaybetmek yerine kazanmaya çalışsak iyi olur.
Seneye yaancı sınırı rahatlamışken zaten daha iyi kadro kurarsak ona da yararı olacaktır.

Bana mı öyle geliyor sanki bu adam oyundayken bir şey yapmasa bile daha tehlikeli ataklar geliştiriyoruz.Top ayağına değmese bile atak sayımız daha çok gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt