#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre' nin ideal bir kanat oyuncusu olduğunu söylemiyorum, hatta en iyi performanslarını göbekte oynarken sergilediğini de bilmeyen yok. Ancak bu takımın pas trafiği arızalı ve bu bakımdan Emre' ye bilhassa ihtiyaç var, oynadığı mevkiden bağımsız olarak söylüyorum bunu...

Şu anki durumlarıyla Emre' nin her yönden Bruma' dan üstün olduğunu da iddia ediyorum; Bruma' da nasıl bir oyun zekası vehmettin de topsuz alanda takıma katkı sağlayacakmış?, rakip defans oyuncularının kendisinden tedirgin olduğunu ise hiç sanmıyorum, ne yapmayı deneyeceği kolaylıkla öngörülebilen bir futbolcu; ha Umut ha Bruma...

Çok uzatmak istemiyorum, benim görüşüm bu...Belli ki, hikayenin sonunda ''Uçsa da oğlak a.k.!'' diyen adam gibi direttikçe direteceksin yine...

A sikinin oldugu yerde, B siki da mevcuttur. Senin görüsüne saygiliyim Burak kardesim, senin canin sag olsun...

bu brumayı ne yapıp edip elimizden çıkarmalı ve adam gibi kanay oyuncusu almalıyız

masal anlatmayın

Çok etkisiz ve kötü oynadı. Lakin kenarlarda Yasin ve Bruma olduğu zaman daha etkili ataklar yapıyoruz. Sprinter olmaları ve oyun içinde hızlı yer değiştirmeleri etkiliyor.

Bruma için uzun uzun yazılar yazmaya gerek yok.
Rezalet.

goze carpan bisey yapmadi belki ama iyidi genel olarak istekli olmasi iyi

konya'ya golu var

Onun yapdını herhangi bir ligue A liginde bir zenci kanat oyuncu yapar (max 2 mil €)

Yine etkisiz bir oyun oynadı.Bu maç yasinde kötü olunca kanatlardan hiç gelemedik.Bu çocuk olmayacak bence.Hiç ışık vermiyor.

A sikinin oldugu yerde, B siki da mevcuttur. Senin görüsüne saygiliyim Burak kardesim, senin canin sag olsun...

The-Big-Lebowski-WTF-Expression-While-Checking-Things-Out.gif

Hiç bir ışık vermiyor yıldız olmaz bundan,her isteyenle iddaaya girerim..
Boş bir adam,hem fiziksel kapasitesi çok yetersiz,hem de mental açıdan çok zayıf,derhal elden çıkarılıp zararın neresinden dönülürse dönülmelidir.
Bir arkadaş Manu'dan Zaha örneği vermiş ki cuk oturmuş , katılıyorum, yolla gitsin sürekli zorla ikileme düşürüyor bazı taraftarları..
Oysa o renkdaşlarımda temiz kafayla maçı izlemeli ;)

Sol tarafta daha basarili olur bence...

Oyle veya boyle takimdaki kanatlarin arasinda oynayacak 2 kisiden biri

1 yasin 2 bruma

Brumayı sola koymayıda bilir hoca. Ama öyle birşey olursa bu seferde Yasin çok etkisiz kalacak.

Zaten dün oynadığı bölümde genellikle soldaydı Bruma yine etkisizdi.

Dün dogru pek iyi degil'di, ama geçen hafta'da çok iyi'di bence...Bir genç ve potansyeli iyi olan bir oyuncuyu bir maç'ta bitirmek ne kadar dogal ? Kesinlikle arkasinda durulmasi gerekiyor ve haftaya 11'de baslamasi gerekiyor.

Ah seneye bir yere kiralariz pismesi için ve oynama sartiyla ona bir sey demem, katilirim hatta baska daha iyi bir kanat alirsak.

Sunu anlamamiz gerekiyor'ki Avrupa'da büyük takimlar hep oyuncu gelistiriyor, biz sadece eski yildiz almasini bekleriz. Umarim artik hep böyle bol genç yabanc ve yetenekli transfer yapariz ve onlari gelistirecek Team / ekip kurariz.

Pinto ve carrusca dan sonra bu da elimizde patladı yok abi biz genç almıyalım buraya gelen genç yatışa geçiyor

Sadece Hollanda'da is yapar. Epl'de kırarlar garibanı.

Hollanda'da estirir ancak gelişimi ne derece olumlu olur bilinmez eğer piyasa yapıp satacaksak Hollanda ancak yok faydalanmak istiyor ve uzun vadeli düşünüyorsak verelim EPL'de bir takıma sezon biter bitmez oraya uyum sağlasın , programlarına uysun , antrenmanlarda , kondisyon yüklemelerinde falan erkenden bulunsun.

Birde işte oynama garantisi eklersek kiralama sözleşmesine tadından yenmez.

1 sezon sonra tank gibi bir Bruma döner 2 sezon oynadıktan sonra büyük meblağlara tekrar EPL'nin en iyi 3-4 kulübünden birine gider.

Hollanda'da estirir ancak gelişimi ne derece olumlu olur bilinmez eğer piyasa yapıp satacaksak Hollanda ancak yok faydalanmak istiyor ve uzun vadeli düşünüyorsak verelim EPL'de bir takıma sezon biter bitmez oraya uyum sağlasın , programlarına uysun , antrenmanlarda , kondisyon yüklemelerinde falan erkenden bulunsun.

Birde işte oynama garantisi eklersek kiralama sözleşmesine tadından yenmez.

1 sezon sonra tank gibi bir Bruma döner 2 sezon oynadıktan sonra büyük meblağlara tekrar EPL'nin en iyi 3-4 kulübünden birine gider.

İngiltere'de oynamak cok zor Melik. Bruma gölgesinden korkar duruma gelmis, İngiltere'nin sertliginde kaybolup gider. Kaldı ki hicbir Primier Lig kulübü Bruma gibi cılız bir adama yatırım yapmaz.

sahada top oynayacagina tip fakultesinde iskeletor görevi yapsa vatana millete daha hayirli olur diye dusunuyorum

İngiltere'de oynamak cok zor Melik. Bruma gölgesinden korkar duruma gelmis, İngiltere'nin sertliginde kaybolup gider. Kaldı ki hicbir Primier Lig kulübü Bruma gibi cılız bir adama yatırım yapmaz.

Yatırım yapıp da ne yapacak allasen , sadece kiralıyoruz , orta sıra takımlardan birine veya ligde kalmaya oynayan takımlardan birine kiralayalım gitsin.

Bruma ile orada ilgilenirler , gerekli idmanları , özellikleri kazandırmadan sahaya salıvermezler heralde koyun gibi hemen.

bu adamdan bir cacık olmaz. sonu amrabat gibi olacak seneye espanyol vb.. gibi bir takıma kiralık gider satın alma opsiyonu ile sonra zararına satarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt