#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
offansini gelismesini beklerken defansif anlamda gelisti. Nedir bu terslik bizde ya

tek özelliği hızıyla çalım atmasıydı artık o da yok. koy beni hiç olmazsa pozisyon almasını bundan daha iyi bilirim.

bruma'yı kazanayım derken şampiyonluk gidicek olacağı bu,1 aydır yazıyorum kaybettik mi Brumaspor'unuza ağlarsınız

bu adamı bize muazzam sekilde soktular.

pazarlamasını kim yaptı ise kesinlikle isinde dünyanın en iyisi.

bruma halısahadan öteye gecemeyecek kadar rezil biri, futbolcu falanda demeiyorum, futboldan cakmayan vatandas.

bruma'yı hep savundum ama şu pozisyonda gözümde tamamen bitti.

inamoto gibi oynuyor bu herif risk almak yok mal mal basit paslar yaratıcılık yok adam geçme yok.

Ftorun en büyük kazığı, masterpiece'i.

1 yıllığına hollandaya kiralanmalı.adam olacak.

Net olarak portekize gondermeliyiz. Memleketi en azindan kafasi rahatlar. Gelisimi icin yakin takipte olmaliyiz.

Sakatlik, genc yasta ulkesinden ayrilmasi, hocalarin tutumu derken felaket travmalar atlatti.

2 sene yokmus gibi davranip kiraya verilmeli.

Portekiz olmazsa belcika'da ideal.

Gidinin çingene şoparı. Git Sulukulespor'da oyna sen. Hiç mi yararlı bir hareketi olmaz insanın ayıp yahu! Buna vereceğimiz parayı Nani gibi birine verseydik çoktan ilan etmiştik şampiyonluğu. 6-7 kaça olursa satmak lazım biraz para ederken bu gidişle elimizde patlayacak yoksa yıldız falan da olacağı yok.

Kiralanması gerektiğini ilk bir kaç maç sonrasında söylemiştim....Belki beş sene sonra işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt