#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam KIMSENIN kazigi degildi. Bunu herkes cok iyi biliyor. Maalesef yabanci olayi, Capraz bagi, prandelli bu adami bitirmisler. Umarim Yaz kampindan sonra daha iyi olur. Dedigim gibi Ocak 2016ya kadar sans verelim. Hem daha rahat oynayacak metal olarak.

Bruma' dan en azından bu ülkede bir şey olmayacağını yönetim de dahil herkes farkında. Bruma kendini hiç geliştiremiyor. Daha topa nasıl vuracağını bilmiyor, topun şiddetini ayarlayamıyor.

Oynatılmasının en büyük nedeni vitrine koyarak pazarlama amaçlı.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
cr'nin veliahti olarak gosterilen bir heriw boyle oynuosa sorun academy'ul gs'dedir tbh

Bu adamın ülkeyi terketmesi lazım. 2 sezonluğuna falan kiralayalım bir yerlere.

Inanilir gibi degil gercekten. Adam bize süper yetenek olarak geldi ilk geldiginde de bunu göstermisti. Potansiyelini cok net bir sekilde görmüstü herkes.

Ama simdi koskocaman bir hayal kirikligi. Futbolu unutmus gibi. Cocuk cürüdü bizde.

Amrabata küfür ediyordum maçları izkerken.Fakat yine en kotu hali iceriye muz orta kesiyordu ortalıgı karıstırıyordu.Buna artık gülüyorum.Resmen 4.ligden amatör bir topcuyla aynı değerde şuanda.Yerine Aydın oynasın çok daha faydalı olur.Kim bunu aldırdıysa onun futbol bilgisine sokayım.12 milyon hasırt diye girdi.kimse bu mala 3 vermez şuan.Ancak bir kac gerizekalı portekiz klübü bulursak öyle olur.

Bruma'nin ilk geldigi zamanlar haric hic bir hareketini gördük mü? Ben hatirlamiyorum, mesela 2014-2015 sezonu Bruma videosu hazirlansa, icine hangi sekanslar konur?

Merak ettim youtube bi Bruma yazayim ne cikiyor bakalim

https://youtu.be/ytRZpoUaVGU

Resmen cocuk geriye gitti bizde!

Birdaha genc (yabanci) futbolcu alalim diyenin agzina kürekle vuracam!

Lan biz kac tane türk genci yetistirdik yakin tarihimizde ki kalkip elin yabancisini dünya yildizi yapacagiz

Transfer politikamiza s......!

739332c0fb66fd7838fd2d69415caacc.jpg

Yasin'den çok daha iyiydi içeri kaçarak Sabri'nin önünü açtı. Sabri o çıktıktan sonra etkinliğini kaybetti ama topu alınca aşırı özgüvensiz,hiç çalıma girmiyor hemen yanına veriyor umarım Hamza hoca özgüveneni yerine getirir, yoksa bu korkaklıkla ve sadece topsuz oyundaki etkinliğiyle pek birşey yapamaz.

mit futbol doktoralı forumdaşlarımız hocaya sövüyordu niye oynatmıyor diye.sebebini görüyoruz sanırım.

Hoca Emre'ye şans ver bu adam tempo falan kaldıramıyor iki pas veremedi.

Yasin'den çok daha iyiydi içeri kaçarak Sabri'nin önünü açtı. Sabri o çıktıktan sonra etkinliğini kaybetti ama topu alınca aşırı özgüvensiz,hiç çalıma girmiyor hemen yanına veriyor umarım Hamza hoca özgüveneni yerine getirir, yoksa bu korkaklıkla ve sadece topsuz oyundaki etkinliğiyle pek birşey yapamaz.
Tam tersi kapanan takımlara karşı içeriye kaçmak yerine oyuna genişlik kazandırması lazım. Vücudunu kullanmasını bilmiyor ezbere çalım deniyor. Ben olsam bu maçta Emre Çolak ile başlayıp oyunun gidişatına göre Bruma'yı oyuna alırdım. İki kanadımızın etkisiz kaldığı bir maçta Yasin ve Bruma çok çok etkisiz kaldı.

Oysa ki macin basinda bi umut aha dedim defansa geliyor top aliyor.
Calim atmaya calistikca bocaladi bir daha calisti onune 2 kisi cikinca yine bocaladi.
En son streasi kaldiramayip sicti batirdi.

Su adami kazanacaksak adam gibi bir antrenor, kiraya vereceksek.adam gibi bir takim bulalim.

Yeter vallahi ben uzuluyorum ne hala geldi cocuk.

Bir halt olmaz senden, buna umut bağlamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt