- 4 Ağustos 2009
- 90.968
- 72.343
- 5.358
Hiç ugrasmaya gerek yok, kalan maçlarda oynamamali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek özelliği hızıyla çalım atmasıydı artık o da yok. koy beni hiç olmazsa pozisyon almasını bundan daha iyi bilirim.
Gidinin çingene şoparı. Git Sulukulespor'da oyna sen. Hiç mi yararlı bir hareketi olmaz insanın ayıp yahu! Buna vereceğimiz parayı Nani gibi birine verseydik çoktan ilan etmiştik şampiyonluğu. 6-7 kaça olursa satmak lazım biraz para ederken bu gidişle elimizde patlayacak yoksa yıldız falan da olacağı yok.
https://youtu.be/ytRZpoUaVGU
Resmen cocuk geriye gitti bizde!
Birdaha genc (yabanci) futbolcu alalim diyenin agzina kürekle vuracam!
Lan biz kac tane türk genci yetistirdik yakin tarihimizde ki kalkip elin yabancisini dünya yildizi yapacagiz
Transfer politikamiza s......!
senin icin o yabanci kisirlamasinin bitecegine okadar seviniyorum ki. Eminim o baski kalkinca senin icinde kocaman bi yük yok olacak. Az sabir beyler az sabir. Hep dedigim gibi en azindan ocak 2016ya kadar, yani yarim sene bi bekleyelim.. inanin bana pisman olmicaksiniz. Bildigim vardirda diyorum.
Hislerinden başka ne ola ki ''Bildiğin''?![]()
Yerine giren Çolak'da Brumayı aratmadı bu maçta. Bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat heyecan çok fazla. 20 Yaşında bir çocuğu eleştirirken bu tür şeylerinde göz önüne alınmasında fayda var.
Bu forumda Bruma'nın yeteneksiz olduğunu söyleyen biri yok sanırım. Sorun bu yetenekleri ortaya çıkarması. Bunda hoca'nın büyük etkisi var. Siz istediğiniz kadar yetenekli olun, o yeteneği bir kalıba koyacak şekil verecek bir hoca yoksa, ki yok. Asla ilerleme kaydedemezsiniz. Eğer Hamza Hoca kalacaksa Brumayı 1 sene Şenol Güneş'e teslim edip gelişimini gözlemlemek lazım. Yetenek asla tek başınıza ortaya çıkarabileceğiniz veya geliştirebileceğiniz bir şey değil. Sabri 30'undan sonra şutlarını ve ortalarını geliştirmeye çalışıyor hala mesela.
Ayda 4 maça çıkmak kaydıyla maç başı 1500 tlye oynarımGaranti ve mac başı kaç kayme ye oynarsın ?
Ayda 4 maça çıkmak kaydıyla maç başı 1500 tlye oynarım![]()
O para karının benzin parasına yetmez karın tokluğuna oynarımpara mı istiyorsun ulaaan batıyoruz nereye istiyorsun???? 1.500 nedir takımı mı soymak istiyorsun??=?????