#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ugrasmaya gerek yok, kalan maçlarda oynamamali.

Satın gitsin.

Kiralamak gerekirdi bunu...ama çok geç kaldık!

Gidinin çingene şoparı. Git Sulukulespor'da oyna sen. Hiç mi yararlı bir hareketi olmaz insanın ayıp yahu! Buna vereceğimiz parayı Nani gibi birine verseydik çoktan ilan etmiştik şampiyonluğu. 6-7 kaça olursa satmak lazım biraz para ederken bu gidişle elimizde patlayacak yoksa yıldız falan da olacağı yok.

Ahh... Nani deme :(

Nani, Farfan... :((((

https://youtu.be/ytRZpoUaVGU

Resmen cocuk geriye gitti bizde!

Birdaha genc (yabanci) futbolcu alalim diyenin agzina kürekle vuracam!

Lan biz kac tane türk genci yetistirdik yakin tarihimizde ki kalkip elin yabancisini dünya yildizi yapacagiz

Transfer politikamiza s......!

Bu tür videolara aldanmamak lazım. Sabri'nin bile daha iyi videolarını yapmak mümkün. Ayrıca videodaki benzer hareketleri zaman zaman bazı maçlarda bizde de yapıyor. Ama devamlılık yok. Bitiricilik hiç yok. Zaten öyle olsa Avrupa'nın dev takımları bize bırakacak kadar mal olmazdı.

Geçen maç çizgiye yakın durduğu için rakibi tedirgin ettiğini, oyunu açtığını iddia edenler vardı, bugün de içeri kaçtığı için Sabri' nin önünü açasıymış :D; dikkat ederseniz hep pasif eylemler, birde topsuz oyun bildiği iddiası var ki daha da komik, hareketlerinde zeka namına bir zerre görmüyorum, hangi topsuz oyun yahu?...

Yabancı ve beklentileri karşılamayan oyuncular sözkonusu olunca elalem saçmalama yarışına giriyor; sonunda iş öyle bir hal alıyor ki, tek kurtarış yapmayan, geleni geçeni içeri alan Leo Franco için ''Kurtarış yapmıyor ama olsun sistem kalecisi, mutlaka kadroda tutulmalı'' demeye kadar vardırıyorlar işi; bu cevherin sahibi de şu an Bruma' yı mazur gösterme çabasındadır belki, tabi üye ismini çoktan değiştirmek zorunda kalmıştır, laf kalabalığı ile bir yere kadar...!

satalım diyecem kimse almaz. bizde de pek gelişemeyeceği kesin.. bunu portekize yada hollandaya kiralayıp parlamasını umacağız...

senin icin o yabanci kisirlamasinin bitecegine okadar seviniyorum ki. Eminim o baski kalkinca senin icinde kocaman bi yük yok olacak. Az sabir beyler az sabir. Hep dedigim gibi en azindan ocak 2016ya kadar, yani yarim sene bi bekleyelim.. inanin bana pisman olmicaksiniz. Bildigim vardirda diyorum.

Yaşı kaç brumanın? 34?
20 beyler 20. Çok geç , işi biter ve saire gibi yorumları anlamıyorum. Ver hollandaya 1-2 sene kiraya mesela vittese gibi takıma.
Her mac oynatırlar ve eğitirlerde.
Portugis milli takımın halen radarında bir genç çocuğu silmemek gerekir hemen. Biraz sabır

senin icin o yabanci kisirlamasinin bitecegine okadar seviniyorum ki. Eminim o baski kalkinca senin icinde kocaman bi yük yok olacak. Az sabir beyler az sabir. Hep dedigim gibi en azindan ocak 2016ya kadar, yani yarim sene bi bekleyelim.. inanin bana pisman olmicaksiniz. Bildigim vardirda diyorum.

Hislerinden başka ne ola ki ''Bildiğin''?:D

Hislerinden başka ne ola ki ''Bildiğin''?:D

var bir bildigim iste ;) yarim sene sonra bunu cikarip büyük büyük yazarim buraya yeniden :D tabiki hislerim ve neredeyse nadir denilecek kadar yanilmisligim var. Ondan herkes bi rahat olsun, cocugu bi birakalim. Oglan benden bile bir ay mi ne kücük be ya. Demediginiz kalmadi. Hemen Messi,Keita,Ronaldoluk bekliyorsunuz.

Tamam beyin fonktionlari bazen sönüyor, belki cok kari kiz düsünüyor ne bilim, normal bizim yasimizda :P . Ama bi sakin olun, ve inanin cocuga

Yerine giren Çolak'da Brumayı aratmadı bu maçta. Bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat heyecan çok fazla. 20 Yaşında bir çocuğu eleştirirken bu tür şeylerinde göz önüne alınmasında fayda var.

Bu forumda Bruma'nın yeteneksiz olduğunu söyleyen biri yok sanırım. Sorun bu yetenekleri ortaya çıkarması. Bunda hoca'nın büyük etkisi var. Siz istediğiniz kadar yetenekli olun, o yeteneği bir kalıba koyacak şekil verecek bir hoca yoksa, ki yok. Asla ilerleme kaydedemezsiniz. Eğer Hamza Hoca kalacaksa Brumayı 1 sene Şenol Güneş'e teslim edip gelişimini gözlemlemek lazım. Yetenek asla tek başınıza ortaya çıkarabileceğiniz veya geliştirebileceğiniz bir şey değil. Sabri 30'undan sonra şutlarını ve ortalarını geliştirmeye çalışıyor hala mesela.

13 Milyon verdik ne beklemesi ya.Anadolu takımlarının siyahi oyuncuları donunda sallar bunu

Yerine giren Çolak'da Brumayı aratmadı bu maçta. Bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat heyecan çok fazla. 20 Yaşında bir çocuğu eleştirirken bu tür şeylerinde göz önüne alınmasında fayda var.

Bu forumda Bruma'nın yeteneksiz olduğunu söyleyen biri yok sanırım. Sorun bu yetenekleri ortaya çıkarması. Bunda hoca'nın büyük etkisi var. Siz istediğiniz kadar yetenekli olun, o yeteneği bir kalıba koyacak şekil verecek bir hoca yoksa, ki yok. Asla ilerleme kaydedemezsiniz. Eğer Hamza Hoca kalacaksa Brumayı 1 sene Şenol Güneş'e teslim edip gelişimini gözlemlemek lazım. Yetenek asla tek başınıza ortaya çıkarabileceğiniz veya geliştirebileceğiniz bir şey değil. Sabri 30'undan sonra şutlarını ve ortalarını geliştirmeye çalışıyor hala mesela.

Bruma kesinlikle yeteneksiz.Bruma'dan daha kötü kanadımız hiç olmadı.Bir oyuncu üretken değildir ama top kaybı yapmaz ve ya top kaybı fazladır ama üretkendir.Bruma ise üretken olmamasına rağmen en çok top kaybeden oyuncu.Yani en basit işleri bile yapamıyor.En azından kalan 4 maç için hiç umut yok.

Şunu bir Hollanda'ya gönderek ya, cidden merak ediyorum ne olacak acaba. Neymiş bu Hollanda Ligi'nin sırrı bir izleyip görelim istiyorum.

Nezaman ne yapacağını bilmiyor, adamın içinden geçip çalım atmaya falan kalkıyor, son pasları bakmadan atıyor. Altyapısı gelişmemiş yada yetersiz, bunun bizde gelişeceğine inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt