#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videoyu izledim bizdeki bitik halinden çok daha iyi !! özgüveni biraz yerine gelmiş !! hala son paslarda kötü şut konusunda sıkıntıları var ama dikine oynamayı düşünmesi topla hızlanması bizdeki son halinden daha iyi olduğunu net şekilde ortaya koyuyor !! bende dahil çoğumuz brumayı çok eleştirdik aslında haklıydık gerçekten bekleneni veremedi !! ama biz brumadan daha iyi oyuncuların alınacağını düşünerek bu yorumları yaptık !! sanırım brumanın hatta amrabatın ahını almışız beter olun diye içlerinden sövmüşler !! şu anda bu iki oyuncuyu çölde su arayan bedeviler gibi arıyoruz deliler gibi hem de !!

Son düzenleme:
2 seneye kalmaz 25milyon euroya birine satarlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o pas da guzel 0.21-0.34 arasi da

bi de sonlarda net pozisyon yakalamis da kalecinin ustune vurmus
Aynen, o pozisyonu daha da zora cevirmis direk vurarak. Indirip akilli bir sekilde degerlendirebilirdi.

Bizde bir ara toptan kaçıyordu. Kasti olarak hayalet gibi oynadığı maçlar var. Burada onu kırmış gibi en azından.

Bende yazmaya unuttum, biraz daha özgüvenli oynuyor. Net bir sekilde belli oluyor.

Sosyedat almaz bedavaya sportinge kiralariz. Maaşini da biz öderiz.

Maalesef İspanya'da da tutunamadı. 5 maç = 0 gol 0 asist. Şu anda da Real Sociedad - Athletic Bilbao maçında yedek. Yine de en fazla oynama şansı olduğu sezonda gönderilmesi hata oldu bence.

Bruma dan kaç para gelirse kardır. Öyle çok para verdikki, kazığın dik alası.

Maalesef olmadı. Hayatımızda ilk kez Porto olmak, geleceğe yatırım yapmak için ciddi bir addım atıp, kesenin ağzını açtık. Onda da elimizde patladı. Oysa geldiği ilk zamanlar hiçte kötü görüntü çizmiyordu. Fakat önce Fatih Terim'in gidişi, sonra da sakatlığı kariyerini ciddi şekilde etkiledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt