#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğu para almadan sporting'e kiralayacaktık mallığın dik alasını yapıp opsiyon bizimkileri cezbetti amaç oyuncuyu kazanmak falan değildi amaç bir an önce elden çıkartmaktı. Berbat bir sezon geçirirse elinde patlayacağını bile bile yaptılar bunu çocuğa yazık ettiler.

Bu çocuğu para almadan sporting'e kiralayacaktık mallığın dik alasını yapıp opsiyon bizimkileri cezbetti amaç oyuncuyu kazanmak falan değildi amaç bir an önce elden çıkartmaktı. Berbat bir sezon geçirirse elinde patlayacağını bile bile yaptılar bunu çocuğa yazık ettiler.

bruma transferden dolayi sporting taraftariyla dövüsmüstü

Hollanda liginde kendisini gelistirebilirdi

bruma transferden dolayi sporting taraftariyla dövüsmüstü

Hollanda liginde kendisini gelistirebilirdi

Yahu o işler hep hikaye ben bu formayı terletmeye geri geldim dediği anda herşey geçer. 2 güzel maç çıkardığında taraftarı da arkasına alırdı. Kendi dili kendi yetiştiği ülkede rehabilite olması için gitmesi gerekirdi, nasıl brezilyalılar ülkesine dönüyorsa aynı şekilde. Nasıl q7 ülkesinde yeniden doğduysa bu çocukta ülkesinde yeniden doğabilirdi.
Neyse seneye bonservisini verip göndeririz sonra gider porto alır ağzımız açık izleriz. Oyuncu pazarlama gönderme konusunda ikili ilişkiler bakımından berbat bir yönetimimiz var. Yıllardır iyi olduğunu görmedim zaten.

Adam Sinan'ı oynatmıyor, Bruma'yı hayatta oynatmazdı.

Parator'un attığı kazıklardan bir tanesi

Bruma ilk geldiğinde çok farklı biriydi , gene çöp ettik genç bir yeteneği

Dogruya dogru Mancini transferi olsaydi millet Manciniye yine giydiriyor olurdu Bruma üzerinden.

Dogruya dogru Mancini transferi olsaydi millet Manciniye yine giydiriyor olurdu Bruma üzerinden.
O almadı belki ama yok etti resmen prandelli ile birlikte. Ama sakatlayan kendisi üstün teknik anlayışı ile. O maçı hiç unutmam. Brumayi savunmaya bukadar zorlayamasin onun yaptığı gibi. Çat gider incecik oyuncu işte.

ucuza gitmedi bedava gitti her ne kadar birşeye yaramasada 10 milyona aldığın bir potansiyelin piyasası vardır diye düşünüyorum

anlaşma şartları bir fiyaskodur

salih çok mu iyiydi 4 milyon euro veriyor roma kiralamak için
salihi emenikeyi atınçı normal transferler olarak değerlendirmek mümkün değil
o transferlerde başla işler var bana göre

Bruma'yı yok eden Mancini yalnız

Sağ bek oynatma fantezisi bile vardı Mancini'de :D

FT varken uçuyordu herif

FT kovulunca Bruma korkak tavuk gibi oldu ve mala bağladı

Ardından sakatlanınca işi bitti.

Yabancı sınırı+Mancini+Sakatlık Bruma'yı mahveden sebepler bunlar

Valla şu yoklukta keşke kalsaydı.Umutu izlemektense bu kara oğlanı izlemeyi tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt