- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
son vuruş yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip ettim kendisini
Eskiden 11 başlıyordu son 5 hafta 2. yarı 60-85 arası giriyor 0 katkıyla oynuyor.
Zaten Bruma' nın top class seviyeye çıkamayacağını düşünen biri ille de Sabri' ye hayranlık besliyordur...Yahut Aysal' eleştiri getiren de Terim' e tapmaktadır...
Böyle basit bir Dünyam olsun isterdim; her şey bu denli net senin gibiler için, hep imrenmişimdir itiraf ediyorum...
Geçen oyuna bile girmedi. Ne olduysa adama sakatlık sonrası.
Elimizde patladı artık ben kendi adıma kabullendim.
burak canaslan kardes sert bi cvp vericen mi yaticam da birazdan bekliyim olmazsaÜstüne fazlaca alınmışsın.Bu ezikliğin nerden kaynaklı acaba.Bende senin bu ezikliğine hayran kaldım.Zeka dolu eziklik örneği.![]()
burak canaslan kardes sert bi cvp vericen mi yaticam da birazdan bekliyim olmazsa
tamam agabey saygilarAferin ufaklık sütünü iç yat hadi bakayım.
Çocuk daha 21 yasinda yahu
Üstüne fazlaca alınmışsın.Bu ezikliğin nerden kaynaklı acaba.Bende senin bu ezikliğine hayran kaldım.Zeka dolu eziklik örneği.![]()
...fazla konusmanin anlami yok elano muhabbetine donmesin is kazik yedik
Aferin maydonozluk yapma burda.Kimsenin senin fikirlerine ve onların adına cevap vermene ihtiyacı yok.Zira bi halttan anladığın yok.Bir önceki mesajının bir üstündeki mesaj bana ait ve Bruma' yı yetersiz bulanlardanım...Kaldı ki direkt üstüme alınmış olmasam da benim gibi kendisinden beklentisi yüksek olmayanlar adına cevap vermiş olayım, ne fark eder?...
Basit Dünyanda bunu eziklikle bağdaştırabilmene ayrıca gıpta ettim, kimsenin düşünemeyeceği basitlikte bir kısa devre keşfettin herhalde!. Bir kez daha...
Aferin maydonozluk yapma burda.Kimsenin senin fikirlerine ve onların adına cevap vermene ihtiyacı yok.Zira bi halttan anladığın yok.

...