#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takip ettim kendisini

Eskiden 11 başlıyordu son 5 hafta 2. yarı 60-85 arası giriyor 0 katkıyla oynuyor.

Cok kirilgan bir tobcu. Bu cocugu portekiz 2ye mi gondeririz napariz ama full oynayacagi bir yere gondermemiz gerekiyor. Sene basinda da dedik para kokusu ugruna gelecegini harcamayalim.
Naptik opsiyon var diye takla atip gonderdik. Alkislar uber zeki transfer heyetimize

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten Bruma' nın top class seviyeye çıkamayacağını düşünen biri ille de Sabri' ye hayranlık besliyordur...Yahut Aysal' eleştiri getiren de Terim' e tapmaktadır:)...

Böyle basit bir Dünyam olsun isterdim; her şey bu denli net senin gibiler için, hep imrenmişimdir itiraf ediyorum:hat:...

Üstüne fazlaca alınmışsın.Bu ezikliğin nerden kaynaklı acaba.Bende senin bu ezikliğine hayran kaldım.Zeka dolu eziklik örneği.:D

Geçen oyuna bile girmedi. Ne olduysa adama sakatlık sonrası.

Kolay bir sakatlık geçirmedi gerçi ama.
Futbol hayatı bitmiş gibi oynaması bir tarafa.
Elimizde patladı artık ben kendi adıma kabullendim.
Son yıllarda yediğimiz sağlam bir kazık.Ama iyi oyuncu olursa burda çoğu arkadaş vay brumayı beğenmiyordunuz bak noldu filan diyebilir haklıda olurlar.

Alex Telles'te öyle inter bu adamı 8m€ verip alırsa bir kazıkta onlar yemiş olur nitekim oda artık hiç oynamıyor.

Çocuk daha 21 yasinda yahu

Valla malesef ben bir ışık göremiyorum o kadarda istedim tutmasını çok hızlı bilekleri çok yumuşak ama
Bir türlü olmadı yani bak bizim beğenmediğimiz amrabat ispanyada kral oldu.

Bu genç cocuk izle bir maçını futboldan soğumuşçasına oynuyor.
Takım oyunu 0 oyuna katkı 0 bireyselliği vardı oda 0 izlersen bir maçını inan hak verirsin bana

Üstüne fazlaca alınmışsın.Bu ezikliğin nerden kaynaklı acaba.Bende senin bu ezikliğine hayran kaldım.Zeka dolu eziklik örneği.:D

Bir önceki mesajının bir üstündeki mesaj bana ait ve Bruma' yı yetersiz bulanlardanım...Kaldı ki direkt üstüme alınmış olmasam da benim gibi kendisinden beklentisi yüksek olmayanlar adına cevap vermiş olayım, ne fark eder?...

Basit Dünyanda bunu eziklikle bağdaştırabilmene ayrıca gıpta ettim, kimsenin düşünemeyeceği basitlikte bir kısa devre keşfettin herhalde!. Bir kez daha :hat:...

Valla gelecek sezon denemek gerek.Bakarsınız işler degişir.Unutmayalım bu taraftarın bünyesi aydın yılmaza bile yıllarca katlandı.Son bir şans daha vermek gerek.21 yaşında adam 8 m bonservis iyi paraydı.O fiyata gitmezse belki de 3-5 m euro teklif gelecek hiç degmez.Gerçi şu da var bizim dengetor hangi gence şans tanıdı ki ona tanısın.

Bir önceki mesajının bir üstündeki mesaj bana ait ve Bruma' yı yetersiz bulanlardanım...Kaldı ki direkt üstüme alınmış olmasam da benim gibi kendisinden beklentisi yüksek olmayanlar adına cevap vermiş olayım, ne fark eder?...

Basit Dünyanda bunu eziklikle bağdaştırabilmene ayrıca gıpta ettim, kimsenin düşünemeyeceği basitlikte bir kısa devre keşfettin herhalde!. Bir kez daha :hat:...
Aferin maydonozluk yapma burda.Kimsenin senin fikirlerine ve onların adına cevap vermene ihtiyacı yok.Zira bi halttan anladığın yok.

Bruma yanlış bir tercihdi .

daha sadece 15 kez portekiz 1.liginde oynamış bir adama o kadar genç bir adama 11-12m euro verilmezd.

Melonun gidişinde olduğu gibi ordada bir çok komisyon alında ali cengiz oyunları döndü bu büyük ihtimal...

Brumaya gelirsek.

Son derece süratli dikinede yardıran bir adam. Ama son top tercihleri şut becerisi sıfır. Burdaki sorun ayaklarından çok kafasında tercihlerinde...

Ama son topu bu kadar kötü olan bruma GS dan gönderilecek en son kişi olmalıydı şu yabancı sınırının kalktgı sezonda...

En kötü ihtimalle sonradan girip oyunun akışını bir anda değiştirebilecek bir adam...

Ben olsam yasin yerine her zaman onunla başlardım...

İnşallah seneye tekrar kiralamayı falan düşünmezler..

Türkiye liginde her türlü oynar.

Ama maalesef kendine güvenini kaybediyor oynamadıkça.

Tıpkı sinan gibi...

Seneye mutlaka takımda yer almalı

ikinci yarida komple oynamis dün, 0-2 kaybettiler deplasmanda Las Palmas'a karsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt