#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son bir sans veriyorlar heralde geliyor gonlumun efendisi

Mutlaka geri dönmeli.

Bu dangalaklar kanat falan almaz yoksa. Amrabati sevmezdim ama yemin ediyorum bu sezon onun güresmesini özledim elimizdeki dandik adamlardan sonra.

Bruma-Amrabat-Telles-Melo dörtlüsü bize bu sezon cok sey katardi bence.

Bunlarla birlikte, Sneijder,Podolski ve Muslera'yı da ekleyince ortalama üstü bir yönetim ile şampiyon olabilirdik.

güçlenmiş,bale alamadı daha yeni topu brumadan.

Bugün opsiyonu bitiyor ama 3-5 bişey teklif eder socieadad

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
serefsiz sociedad az para vermek icin ayak yapacak dursun baskan bu numaralari yemez

daha yeni müthiş işler yaptı..araya attığı pas,sonra tekrar topu alıp,attığı yerden pas..çok iyiydi.

şerefsizin oğlu pas atsana brumaya

kafatasçı hamza yok. dursunun ne olduğunu anlayıp kazıklamazlarsa geri döner b.ihtimale.

4-5 m peşin parayı gördüler mi gönderirler boşuna heveslenmeyin.

ChcrP1AXEAAFW17.png

Ne olursa olsun gelecek sezon kesilmeden 10-15 maç oynamalı Avrupa'nın da olmadığı düşünülürse kazandığımız takdirde ,

Yeniden doğuş için işimizi kolaylaştırır özellikle kendisi ve Sinan Gümüş'ten beklentim büyük bunların yanına Koray'ı da ekleyebiliriz.

Gecen belirtmistim Dortmund Dembele'yi alacak diye. Bugün resmilesti transferi. Ama ilginc ki, Dembele ne kadar yetenekli olsada bir cok mac inanilmaz toplar ezdi, ataklar kesti vsvs..
Ama henüz genc, yetenek var ama daha olgun degil. Yetenegi net bir sekilde ortada.

Aynisi Bruma icin gecerli. Ama arada ki zihniyeti bakiniz: Onlar o kadar yatirim yapiyor, biz elimizde daha iyisi olmamasina ragmen cocugu sürekli kesip kenara attik birde üstüne gönderdik.

Gelecek sezon kesinlikle faydalanmak gerekiyor, kesinlikle!

Örnek, b.k gibi oynadi.

Ousmane Dembele vs Marseille (A) 15-16 - YouTube

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt