#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam daha 20 yaşında bu yaşta bu cesaret çalım denemeleri normal.Ronaldo Messi bile bu yaşlardayken bencil oynuyor denilebilecek şekilde oynuyordu.Gerçi Messi Barca sisteminde olmaz da Ronaldo bu şekildeydi.Neymar falan da var o pas özelliği 24-25 yaşlarında falan oturuyor genelde sakinleşmesi vs.

sezon basindan beri müthis oynuyor bence hareketli tempo yapiyor skor katkisi da var

biraz

son vurus calismali
kafayi kaldirmali
ekonomik oynamali 60'dan sonra pili iyice bitti

ayrica takim sürekli topu ona vermemeli (kendini unutturup bir anda parlamayabilmeli)

artik hata yapmaktan cekinmiyor 2-3 sene önce topa vurmazdi

ben 21 yasındakı oyuncudan 30 yas olgunlugu beklemem. bruma su anda kendısınden beklenmesı gerekenlerı verıyor. oyun ıcınde aktif, enerjisi yüksek, deniyor, takımı ileri taşıyor. capraz bag sakatlıgı sonrası bu cocuk adam gecmeye cekiniyordu, top bile kontrol edemez olmuştu. Özgüvenini yitirmişti. Şimdiyse boşluk ya da bire bir yakaladı mı deniyor. son paslar, bitirici hamleler; o hareketleri yüzlerce defa denedikten sonra oturacak. bruma'nın yaş grubundan olup final becerisi cok yüksek kaç oyuncu sayabiliriz acaba? Ki o Bruma'nın 1 gol 2 asisti var. Bu maçta da sağ beki attırdı ama hakem atmadı, bir de penaltı aldı.

Şu cocuğu birde canlı izleyin arkadaşlar bire birde geçemeyeceği adam yok bu ligde gerçekten 1 seviye daha atlarsa bireysel olarak zaten tutamayız alırlar.

Maşallah diyin aslan parçasına

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena yetenekli ama hala biraz törpülemesi lazım kendini. Aşırı bencil oynamaya başladı.

Bruma takima hareketlilik katiyor. Bu hep böyleydi foruma göre kötü oldugu zamanlarda da. Ben izlerken keyif aliyorum. Bu tipte baska oyuncu yok takimda. Su anda bana göre Muslera'yla kadroya yazilacak ilk isim.

Bu arada Riekerink'e bu cocugu israrla tutmak istedigi icin tesekkür etmek lazim. Az kalsin PSV'ye gidiyordu.

Son sezonunu oynuyor bizde, doya doya izlemek lazım.

Böyle devam ederse alırlar.

Bruma olmasa takimda kaleye gidemeyiz

Bencil oldugunu yazanlar var, topu rakip kaleye tasidigi sürece sorun degil

bu yasta herseyi tam yapmasini beklemek zaruri olurdu
yapabildigi seyler de takima FAIDE saglamaktadir
kendisine iyi haftasonlari dilerim

Bruma oyun zekası tam oturmasa da şu haliyle bile avrupada her takımda etkili olur

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pas atması gereken yerde şut, şut atması gereken yerde pas atıyor.Sinan oyun görüşü olarak Bruma'nın daha önünde bence.Hücumda daha çok pasa dayalı oynamalıyız tek pas yapmalıyız.Bruma topu fazla ayağında tutuyor bazen.

Dün ilk defa buna küfür ettim, gerçi Sinan'la beraber ikisine ettim. Biri Bruma boşken atmaz, diğeri adamın önünden topu alıp ofsayta düşer. Tam amatör işi pozisyon

ÖZEL: Bu sezon gösterdiği performansla Galatasaray'ın en önemli kozlarından biri haline gelen Bruma için Galatasaray yönetimi düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılılar, Portekizli oyuncunun sözleşmesini uzatma kararı aldı ve genç oyuncuyla görüşmeler başladı.

Sözleşmesi 2017-2018 sezonu sonunda bitecek olan Bruma, bu sezon Galatasaray'dan 1 milyon 100 bin Euro garanti ücret ve 15 bin Euro maç başı ücret kazanacak. Genç yıldız, sözleşmesindeki son sezon ise 1 milyon 200 bin Euro ve maç başına 20 bin Euro kazanacak.

Galatasaray, başarılı oyuncunun yıllık ücretini 2 milyon Euro'ya çıkartacak ve sözleşmesini 2 sene daha uzatacak

gökmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt