#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golünü açıp tekrar tekrar izliyorum büyük keyif yav inşallah elinden kaçırmaz bizim beceriksizler.

Sol çaprazdan ceza sahasına girince inanılmaz tehlikeli oluyor. Plase vuruşa çalışıyor belli ki Robben yıllarca onun ekmeğini yedi ama biraz daha beynini kullanması lazım. Bir de fazla zorlamaması lazım asisti de düşünmeli.

Müthiş golü ched denen rezil yüzünden güme gitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adama zamanında artık olmayacak zorlamanın alemi yok dediğim için pişman oldum. Ama yüzlerce post var çöp diye . :D Gsc olarak futbolcudan müthiş anlıyoruz...

beşiktaş tribünlerine sarbinin saidoya yaptığının bi benzeri höyt hareketini yapmış :asd:

Eksiklikleri; zayıf fiziği, fazla mücadele etmemesi ve bitirici hamleyi yapamamasıydı. Şimdi hepsini yapmaya başladı ve farkını hissettiriyor. Bir Dünya Yıldızı olma yolunda ilerliyor.

beşiktaşın ızdırabı

CtMHGlNWcAADkEU.jpg

CtMHGupXEAASdMU.jpg

[VINE]5vX2tXZLOn6[/VINE]

ilk yılındaki bjk maçında da çok iyi iş çıkarmıştı

Attığı golde oturduğum yerdem televizyona koştum lan evdekiler de omzuma atladı ölüyodum

Bruma fizik durumu gücü çevikliğinin yanı sıra müthiş kıvrak bir topçu Neymar'dan başka kimse yok ona rakip bu kıvraklık konusunda

dün brumanın golüyle kendinden geçip çevresine zarar vermeyen GALATASARAY'lı varsa NET bir zencinin tecavüzüne uğramıştır aktifden pasife geçmiştir..:nargile:

Son düzenleme:
Galatasaray'ın bütün maçlarını 19 yaşındaki kuzenimle izlerim ailesindeki herkes fenerlidir ama onu ben küçükken Galatasaray'lı yapmıştım şimdi benden daha hasta Galatasaray'lı ikimizde Bruma'yı çok seviyoruz Beşiktaş'a attığı golden sonra şok olduk aynı anda ikimizde koltuktan fırlayıp birbirimize sarıldık odada aptalca hareketler yapmaya başladık. Yani hayatımda unutamayacağım gol sevinçlerinden birisiydi ama sonu çok üzücü bitti malesef. Bu arada gol sevinçlerinin en efsaneside Beşiktaş'ın tinerci taraftarlarının Zalad gelsin sizi kurtarsın tezahüratı yaparken Hasan Kabze'nin son saniyede attığı golde maçı izlediğim Beşiktaşlı arkadaşların yanında yine kuzen ve kardeşimle yaptığımız sevinçtir efsaneler efsanesidir :) Tümer golü attığında Beşiktaş'lı arkadaşların dalga geçtiği dün gibi aklımda ve son saniye golünden sonraki suratlarıda :) hiç unutamam

Bruma golü atmadan önce maçı izlerken topla git topla git dedim baktım gidiyor bende topla git demeye devam ettim gol oldu kafayı yedim hala topla git diyorum :D ama Bruma böyle bir gol atacağının sinyalini Rize maçında vermişti bunun gibi soldan içe bir kaç kez katetmeye çalıştı ve birinde penaltı yaptırdı zaten ama bu golü atmasıyla Bruma'ya alınan önlemde artacaktır mutlaka daha sert oynicaklar Bruma'ya karşı tabi Podolski döndüğünde bu lehimize olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt