#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesini uzatırlar ama ne olursa olsun sene sonu kesin gider.
30-40 milyon euro para kaZandırır orası ayrı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma'yı takımda tutmak için değil kardeşi gerekirse eniştesiyle bile sözleşme imzalayalım ama ilk defa adam akıllı dünya yıldızı olabilecek bir topçumuz var kaçırmayalım

Ribery Marsilya'da parladi ve Arda da Atletico'da dünya yildizi oldu.

Bruma bu konuda farkli. Bizden cok iyi bir oyuncu olarak direk büyük takima gidebilir.

Avrupalilara Ribery desen Marsilya derler, Arda desen Ateltico, 30% da Galatasaray..

Arda dünyanin en iyi orta sahalarindan biri oldugunu taha Euro 2008´de gösterdi. Atletico ile de foyasiz, direk basarili oldu. Sampiyonlar Ligi, UEFA avrupa ligi gibi her türlü müsabaka da da, herzaman kendisini gösterdi. Avrupalilarin ne dedigi önemli degil, onlar takip etmiyorlar Galatasaray´i. Cogu avrupali riberynin bizde oynadigini bile bilmiyor.

Arda dünyanin en iyi orta sahalarindan biri oldugunu taha Euro 2008´de gösterdi. Atletico ile de foyasiz, direk basarili oldu. Sampiyonlar Ligi, UEFA avrupa ligi gibi her türlü müsabaka da da, herzaman kendisini gösterdi. Avrupalilarin ne dedigi önemli degil, onlar takip etmiyorlar Galatasaray´i. Cogu avrupali riberynin bizde oynadigini bile bilmiyor.
Eh dünya yildizi olmasindan bashediyorsak bizde oynadigini bilmeleri gerek normal sartlarda. Sadece biz bilerek dünya yildizi olunmuyor.

Dünya yildizi nedir onu bi belirleyelim. Yetenek, kalite ve basari yaninda prestij diye birsey de var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Eh dünya yildizi olmasindan bashediyorsak bizde oynadigini bilmeleri gerek normal sartlarda. Sadece biz bilerek dünya yildizi olunmuyor.

Dünya yildizi nedir onu bi belirleyelim. Yetenek, kalite ve basari yaninda prestij diye birsey de var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Arda´nin zaten herzaman avrupanin en iyi orta sahlarindan biri oldugunu söylüyorum. Hype yokdu, ona orada ulasdi, ama Arda´yi, Arda yapan biziz. Atletico bizden su parasina aldi, o ayri.

Bruma´da yarin bizden giderse sportingi konusurlar cogunlukda, bizi konusmazlar.

Ct5dmPeXEAAgbXm.jpg

Ribery hatta Arda Turan?

Ribery' bilmiyorum tam izleme fırsatın olmuş muydu ama bizde oynarken Bruma'nın şu halinin yarısı kadaar oynuyamıyordu gitti marsilya'da parladı
Arda çok çok yetenekli birisiydi ama futbolu atletico'da öğrendi neler yapması gerektiğini atleticoda öğrendi

Bruma çok farklı kendini geliştirmeye mental açıdan futbolu öğrenmeye devam ederken fizik çalışmalarınıda iyice güçlendirirse belki ronaldo messi olamaz ama Pogba Hazard kadar iyi bir dünya yıldızı olabilir

Arda marda demeyin migdem bulaniyor. Kaprisli bucur.

Boş sallamayın Ribery oynadığı kısa dönemde bile müthiş işler yaptı. Beşiktaşı tek başına mahvetmişti sonra sakatlamışlardı.

Dar alanda müthiş bir adamdı. Bruma o seviyeden çok uzak.

Ribery' bilmiyorum tam izleme fırsatın olmuş muydu ama bizde oynarken Bruma'nın şu halinin yarısı kadaar oynuyamıyordu gitti marsilya'da parladı
Arda çok çok yetenekli birisiydi ama futbolu atletico'da öğrendi neler yapması gerektiğini atleticoda öğrendi

Bruma çok farklı kendini geliştirmeye mental açıdan futbolu öğrenmeye devam ederken fizik çalışmalarınıda iyice güçlendirirse belki ronaldo messi olamaz ama Pogba Hazard kadar iyi bir dünya yıldızı olabilir

Yanlış izlemişsin Ribery'i. Adam yarım devrede şu an çok beğendiğimiz Bruma'dan çok çok iyiydi.

Arda iyi dönemlerinde durdurulamaz bir futbolcu idi, ben Brumanın çok iyi olduğunu düşünüyorum ama bir Arda değil şuan için.. Arda'nın çok farklı meziyetleri var. Ben ne Atletico nede Barca'daki oyununu bizdeki iyi oynadığı zamanlardaki oyununa değişmem. Kaptanlığa atlamasa biraz efendi olsaydı hem kendisi hemde Galatasaray'ı çok daha iyi yerlere getirebilirdi.

Linç kampanyası başlamış hayırlı olsun :asd22: Ama Bruma ileride Ribery'iden daha büyük oyuncu olma potansiyelinde.Bizdeki hali de çok çok iyiydi Ribery'nin.Anelka vs Ribery deniliyordu hatta o zamanlar aynı zamanda gelmişlerdi FB ile bize.Çoğu kişi Ribery kim ya falan diyordu pek bilinmiyordu ama ortalığın tozunu attırdı adam.

Şu ana kadar ciddi bir şey yapmadı çok büyütüyorsunuz.

İyi olan tek nokta piyasa yapıyor olması.

Riberyi de alalım sonra ferrari gibi kanatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt