#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CuORL4-WYAEY3UK.jpg

Dursun başkan çalışıyor.

Yonetim Kurulu | GALATASARAY SPORTİF A.Ş.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı var şu anda.Teknik direktör konusunda Alman Schaaf'ı istedi,gelmeyince ayrılacak dedikoduları dönüyordu ama ayrılmadı.

Yönetimin icinde var oldugunu biliyorum, sen harhangi bir konuda bir yöneticinin, Alp Yalman´in herhangi bir faaliyetinden bahsettigini duydun mu ? Levent Nazifoglu cikiyor, hersey ile ilgili sorumlulugu aliyor, ben yapdim diyor. Hincal Uluc´a göre de Ergün Gürsoy´un yigenini oraya aldiran Alp Yalman´in ta kendisidir.

Yönetimin icinde var oldugunu biliyorum, sen harhangi bir konuda bir yöneticinin, Alp Yalman´in herhangi bir faaliyetinden bahsettigini duydun mu ? Levent Nazifoglu cikiyor, hersey ile ilgili sorumlulugu aliyor, ben yapdim diyor. Hincal Uluc´a göre de Ergün Gürsoy´un yigenini oraya aldiran Alp Yalman´in ta kendisidir.

Tamam,Alp Yalman çalışıyor bunu hepimiz biliyoruz zaten.İşin medya yönünü de Nazifoğlu yürütüyor.

insallah bu fotomac haberi dogrudur da bu fonseca bize neden öncelik taniyacak? madem adam durmadan böyle yetenekleri buluyor gider portoya veya diger takimlara satar, öyle de yapiyor büyük ihtimalde yani neden bize öncelik tanisin, parayi bastiran alir bu futbolculari.

emre mor brumadan ıyımış.bruma emre mor ıle top dıye oynar.kıyas yapmak bıle brumaya hakarettır.izlanda macında görduk.

Abdulkader Keita'dan sonra uzun süredir ilk kez bir futbolcuyu izlerken top ayağına gelince heyecanlanıyorum. Gerçekten şu adam çok çok büyük bir yetenek ülkemizde düzenlenen 20 yaş altı Dünya şampiyonasında yanlış hatırlamıyorsam Pogba ve Jese ile birlikte en iyi 3 oyuncudan biri seçilmişti. Elimizde bu ligin çok çok üstünde bir potansiyel var gerçek potansiyeline ulaştığı zaman nerelere geleceğini hep birlikte görücez.

2 assist yapti, 7-1 kazandi Portekiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt